Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@pipinka Velikost plodu urcil tedy podle tzv. CRL a jemu to odpovida 5+1 (ja mela 4mm a me Dr. rikala, ze je to 6+0..). Znamena tedy, jsi tehotna 5 tydnu a 1 den (cili probiha 6 tt). Pokud by to bylo podle ms (ale chápu, ze není), bylo by to vypocitane počet ukoncenych tydnu+dni od prvního dne poslední ms.
Jen mne prekvapuje ten rozdil v utz a ms...Je to rozdil 5 tydnu....Rikal ti k tomu něco?
Kdy si mela poslední ms?
A samozrejme gratuluji a drzim palce🙂
@monyna83 Souhlas, koukala jsem ale na pozitivní Pepino test a má čárky právě daleko od sebe..
Prostě to zkusím později s jiným 🙂 Já jen že u Mamatestu bych toto čekala a nijak by mě to asi nepřekvapilo .. ale pokud jsem si kdykoli dělala jiný test, tak tam prostě nic nebylo 🙂)
Tak tfuj tfuj 🙂
@monyna83
Abych pravdu řekla, asi bych dvojky zvládla. Musela bych. Ale Můj 3 deti nechce. A Já chci jedno a pak jedno. Ať si to maminkovani úžiju. Jedním vrzem by to bylo fajn ale Já si to chci užit dvakrát . Bylo by to moc rychle. Počítám s zim ze tech 5 let doma budu. Ale co. Se ho na třetí ptát nebudu.
Zkus ještě zítra a někdy je lepší druhá ranní moč.. ;) a jiný test
Ale jinak si myslím, že čárečka je hezky růžová, potichu gratuluji ;)
Nebo zajít na odběr krve ? Ale já osobně bych ještě zkoušela, u někoho to jde opravdu pomalu.. kolik jsi DPO ?
Ještě to zkusím jednou, a když bude zase duch, tak půjdu...DPO přesně nevím, nějak jsem se nesledovala
@mozna_ano kup si zitra clear blue digi 🙂 me ted 2 dny ukazoval mamat 10 megapidi duchy okem viditelny. Zitra mam 28DC coz bych mela dostat ms, mivam ji 28+- 2 dny. Proc jsem testovala driv - v patek nevolnost, prujmy ranni, zrava a opak, unava, paleni zahy. Tak nahlodana vyzkousela prouzky, zda neco ci viroza. Ve ctvrtek mam preventivku na gynde a chtela jsem to uz rozcisnout, abych se kdyztak nejak zaridila. Tak dnes v podvecer prave clear blue digi a vysledek + 1-2 a zitra se preobjenam na ko za mesic :D drzim pesti ;)
☹ druhý týden po očekávané ms.. držím palce ať sílí,ale moc nadějí bych tomu nedávala 14dní od oč.ms už by měli být dálnice
Moc mi neprijde :( ono takove duchy byvaji pomalu videt i bez pomoceni ...a ja třeba tyden po vynechani mela uz dalnice jak blazen...dva tydny po ms je uz docela dost na takove "minidusiky":( Ale samozrejme drzim pestíky...snad to vyjde...
Asi jsem úplně pitomá, ale strašně ráda si tady prohlížím ty fotky...🙂 na takovou podobnou čekám už 5 let... na "duchy" jsem odborník😉 Moc vám všem gratuluji, co už máte ty krásné čárky!🙂

@kempka hodnotu na hcg mi nebral, bral mi krev posledně a měla jsem přes 400 jednotek a dnes mi ukazoval na utz váček a něco o velikosti 4mm. (nevím jak to nazvat 😅 )podle toho určil, že jsem 5+1. jinak bych měla být podle poslední ms 10+1