Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@zuzanaav teplotu měřit je zbytečný, pokud jsi těhotná,tehotensky testik (kterykoliv) ti to ukáže. Tady je pár holek "ujetych" zbytečně by ses trápila, stalo by tě to spoustu času, nervů, peněz a nic z toho. Uživej si života a sexiku a přijde to rozhodně dřív, než když si zacneš měřit teplotu, atd. Budeš se jen úplně zbytečně stresovat.
@aleenka1234 Asi jsem ujeta taky sleduji to tady přes rok a některé jsou tu naladove a ujeté v rejpani.Některé, kterým se nedaří otěhotnět a pak se to povede jsou chytré jak rádio vlastně ani nevím, proč jsem chodí když jsou pak na prášky s těch ostatních, tady je stránka o testech a fotkách tak proč to někoho tak může rozhodit a psát že jsou ujety. Když jsi budu chtít užívat a jen sexovat a nesnazim se otěhotnět, tak půjdu na stránky kde se probírá sex a užívání a ne na stránky o testování, taková s podobným nickem jako mám já už tady byla, byla tak trapna, že se vsazela, že tu ztrapni holky a přitom ztrapnila sama sebe a jsou tu nástupkyně.
@majaaa83 radila bych nerejpat!!! Prozradila ses sama......
@kolibricek36 Já jen nemám ráda, když se tu pořád naváží do holek, co tu dávají testy.Kdybych byla Maja tak se tu do nich pustím, že jsou ujeté, přečtete si to znovu a vzpomeňte si
z čeho byla Maja tak rozhozená a teď už jsou tu další co jim na téhle stránce vadí fotky testů, radši si píšou soukromé zprávy, než aby se do nich někdo navážel.

@laura1972 Asik sest normalnich nemeckych jeden pepino a clear blue 🙂