icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
7. kvě 2017

@monikadeny maja tu není členem a jsme uzamcena skupina. Naše diskuze si nemůže přečíst nikdo, kdo není členem.Nebuď smutná, taky mi z toho není nejlíp, ale určitě se nám zadaří, jen to chce se nestresovat, to má na to fakt velký vliv. Psychika v tom hraje dost velkou roli, než by se zdálo. Nejsi v tom přeci sama a máš tu nás 🙂

laura1972
7. kvě 2017

@monikadeny proto jsem tu skupinku dělaly aby jsme si mohly dávat testy a psát si o čem chceme, aniž by nás někdo prudil. Tohle je stránka veřejná, takže když něco, piš do naší skupinky, tam se nemáš čeho bát a tam se podporujeme přeci navzájem 🙂

sangina
7. kvě 2017

@monikadeny JE MI LÍTO,ŽE K VŮLI NNEVHODNÉMU CHOVÁNÍ ODCHÁZÍTE,..NÁM JE TAKY DO BREKU KDYŽ VIDÍM TY KRÁSNÉ DÁLNICE NA TĚHUTESTECH...ALE MÁM ZA TO,ŽE POKUD SE NECHÁM VYVÉST Z MÍRY CIZÍM ŠTĚSTÍM TAK UŽ JEN Z TOHO STRESU A SMUTKU MIMINKO NEBUDE...HODNĚ ŠTĚSTÍ

denisa3101
8. kvě 2017

Ahojte 😁 ženy včera večer jsme ležely a chlap mi říká ty seš nějaká tepla nemáš teplotu ? No nic jsem neměřila ale vařila jsem jak ustredak :/ dneska nic úplně v pohodě jsem 7DPO ... Myslíte že by se takhle tělo chovalo třeba při zahnizďování ?

rosalline
8. kvě 2017

@svobodka14 to je nádhera....kolikátý jsi den DPO

rosalline
8. kvě 2017

Dobré ranko spolubojovnice.....po 10 letech snažení....po říjnovém potratu....se dnes ráno objevili....jsem z toho ještě nyní rozechvěláááá

luciebx
8. kvě 2017

@rosalline krásná čárka. To není ani duch. Gratulace.

sticker
luciebx
8. kvě 2017

Holky serte na ty co vám tu nadávají já byla stejná jako vy. Testovala a testovala. Dávala do negativů Atd. Vím jaký to je. Sice mě to ubijelo když pokaždé nic ale naději mi dávali ty které přišli s // po x letech snažení Atd. Nenechte se odradit. Proto sme tu. Já rada lovim duchy. Tak sup sem

rosalline
8. kvě 2017

@luciebx není no..:o)...je to 13DPO.....a vcelku silná...takhle vypadá po zaschnutí..
.

luciebx
8. kvě 2017

@rosalline krásný.

rosalline
8. kvě 2017

@luciebx koukám, že ty čekáš v prosinci...:o)....takže kdy ty jsi ulovila svého dušíka...a po jaké době snažení? :o))))...já jsem z toho tak hyn..:o))))))))))

kolibricek36
8. kvě 2017

@rosalline potichounku gratulkuji

luciebx
8. kvě 2017

@rosalline já šla nakonec do ivf ket byl 12.4. Duch byl asi 7 dpo

rosalline
8. kvě 2017

@kolibricek36 děkuji....moc...už jsem stará matka.....o to je ta radost stonásobnější...nemůžu se vypovídat nikomu...z okolí....tak alespoň u vás..:o))

rosalline
8. kvě 2017

@luciebx my už také byli rozhodnutí...že kdy že to nepovede do dubna...půjdeme v květnu do umělého.....ale ještě před tím...jsem se objednala k léčiteli, ke kterému mám jít zítra....tak teď nevím

ms.neomagic
8. kvě 2017

@rosalline krasna,gratuluju..

A vam vsem ostatnim snazilkam,hlavne @monikadeny nikam nechod..z nejakejch posmevacku si nic nedelej,muzes si sem davat a psat co chces..my te podporime a nebuj,urcite se taky dockas..nesmis vubec ztracet nadeji..ty miminko mit budes,bud prirozene nebo jinou cestou..vzdycky je reseni..kdyz odejdes,budes se tim trapit sama a to neni dobry..radsi se vypovidej tady 🙂

kolibricek36
8. kvě 2017

@rosalline holka, stará matka - neexistuje - to je jen "termín" pro ty co nechápou touhu po dítěti 😂😂😂

rosalline
8. kvě 2017

@ms.neomagic díky díky díky...zaregistrovala jsem, že už máte skupinku...stejný termín leden? nebo se mýlím?

rosalline
8. kvě 2017

@kolibricek36 jsi zlatá..:o)))))))))))) 😘

simi1510
8. kvě 2017

@svobodka14 gratuluji!!! At je vse v poradku!

sangina
8. kvě 2017

@rosalline ..velká radost at se Vás miminko drží dalších osm měsíců😀

simi1510
8. kvě 2017

@rosalline gratuluji!!!

vissper
8. kvě 2017

@janajens
@monikadeny
@laura1972
Holky prosím nikam mi nezdrhejte. Chci Vám držet všechny palce co mám a lovit a vámi duchy. Hrozně na to období vzpomínám, to těšení a napětí kdy už můžu testovat. Já i měřila bazálku a nějak ten pocit ve mě zůstal a vy mi to tak krásně připomínáte. Ha bam ted teda trochu jiného starosti. Malá se rozhodla že se neotočí a jsem napjatá jak kšandy, jestli mě teda čeká císařský řez

janajens
8. kvě 2017

@vissper ja tu jsem neboj I Laura ale uz nebudu testovat pred ms Ted se mi to nevyplatilo 😒

rosalline
8. kvě 2017

...hodím sem taky grafík......pro další zúčasněné...protože já jsem taky posedlá vyhledáváním a porovnáváním grafů..:o))

sangina
8. kvě 2017

@vissper Dobrý den,za mou osobu ..nikám nezdrhám.Nenechám si nevhodnými narážkami ujít kommunikaci s jinými nastávajícími maminkami nebo snažilkami..a spolu s nimi prožívat radost i zklamání...od toho tu jsme ,abychom se navzájem podrželi,ne?To by tahle skupinka nemusela existovat

juliia
8. kvě 2017

@rosalline

Krásný 😍
Moc ti gratuluji. Pro mne velka motivace, že se to jeste podari i u mě. Jsem o 2 roky jeste starší než ty.

A vy se snazite opravdu 10 let? U nas to budou 2 roky a uz mi to přijde dlouhé. 🙄

janajens
8. kvě 2017

@rosalline coal to mas za aplikaci

rosalline
8. kvě 2017

@janajens telefonní aplikace P.C. Period tracker ale mám ho v češtině... když ho budeš hledat...je to ikonka červená knížečka s kytičkou

janajens
8. kvě 2017

@rosalline muj Kalendar? To ma taky