Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 Já nikdy žádné extra příznaky nemívala...věstšinou mě bolelo břicho tak 1, 2 dny před...tenhle měsíc mě tedy bolí břicho jak před MS už asi tak 10 dní minimálně...hlavně večer, to nechápu 😀 A měla jsem teda vždycky šílené nálady (muž by mohl vyprávět 😀), to tenhle měsíc nemám...předevčírem večer šílený tlak jakoby na čípku, že jsem nemohla ani sedět...ale spíš se teď moc pozoruju...🙂
@marttul já vidím 😉 kdy máš termín ms ?
@denisa3101 za 3 dny...
@tornadolu ty beres taky Gynprodyl vid? tak treba se hned zadarilo jako u me...a uz mas termin ms nebo kdy?
Holky, já ještě přicházím s prosbou o radu, dávala jsem sem ten test, o kterém jste říkaly, že je nejspíš pozitivní, vím, že je to předčasné, stát se ještě může cokoliv, ale vůbec nevím, jak to říct tomu (ex)příteli...
Včera byl u mě a zase řekl něco, co mě mrzelo, takže nebla uplně chvíle mu to říct, dnes ale našel ten test, moc ho nezkoumal a radoval se, že je tam jen jedna čárka... a pak odjel na víkend pryč... mám mu to napsat, že ty čárky byly dvě?
@hildice ahoj, já bych to nepsala do sms, řekla bych to osobně a třeba do přáníčka bycgh něco písla, jako, budeš tatka a dala tam ten testík...
@hildice jinak testík, jak ted koukám má krásnýho ducha, udšlej ještě zítra, nebo dnes jeden, bude čárka silnější....
@jullli - ahoj, jak se máš ty?
@bzukk
myslím, že tobě už nedorazí 🙂

@janajens testovat se budu znovu až v pondělí či uterý..došli testy