icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
sangina
13. kvě 2017

@janajens testovat se budu znovu až v pondělí či uterý..došli testy

sangina
13. kvě 2017

@zlatickon ..byla..ale odešlo to v sedmém týdnu....

tornadolu
13. kvě 2017

@zlatickon no uvidíme hen nevim jesli mam brat jako ze to byla MS skrz prášky co beru Gynprodyl po 15 dnech vis

zlatickon
13. kvě 2017

@sangina TAK TO ME MOC MRZI ☹ OMLOUVAM SE ☹

janajens
13. kvě 2017

@sangina dobre drzim palecky

zlatickon
13. kvě 2017

@tornadolu NO JESTLI TO BYLO MALOUCKO A JEN JEDEN DEN TAK ASI TO MS NEBYLA,TO BYCH SE PRIKLANELA K TOMU UHNIZDOVANI,JA JSEM ZASE PRESTALA BRAT UTROGESTAN A NEVIM JESTLI NA TEN TEHU TEST NEMUZE MIT VLIV JESTE TEN UTROS 😒

jullli
13. kvě 2017

@zlatickon progesteron na tt nema vliv

jullli
13. kvě 2017

@tornadolu a normalne jsi ms cekala kdy? Respektive cekas?

zlatickon
13. kvě 2017

@jullli DEKUJI ZA INFO 😉

bzukk
13. kvě 2017

Prosím vas holky o radu. V pondělí by měla být ms, snad už nedorazí. Co myslíte?

marttul
13. kvě 2017

@bzukk Je tam 🙂 Hodně štěstí 💜

jaja01k
13. kvě 2017

@bzukk To vypadá dobře, držím palce, ať čárka sílí 🙂

laura1972
13. kvě 2017

@marttul tak jak? Testila jsi dnes ráno??

laura1972
13. kvě 2017

@bzukk je to tam držím palce 🙂

marttul
13. kvě 2017

@laura1972 Ahoj, jojo...ale asi z toho nakonec nic nebude...

laura1972
13. kvě 2017

@marttul třeba máš ještě nízkou hladinu HCG. A nějaké příznaky než jindy před ms?

marttul
13. kvě 2017

@laura1972 Já nikdy žádné extra příznaky nemívala...věstšinou mě bolelo břicho tak 1, 2 dny před...tenhle měsíc mě tedy bolí břicho jak před MS už asi tak 10 dní minimálně...hlavně večer, to nechápu 😀 A měla jsem teda vždycky šílené nálady (muž by mohl vyprávět 😀), to tenhle měsíc nemám...předevčírem večer šílený tlak jakoby na čípku, že jsem nemohla ani sedět...ale spíš se teď moc pozoruju...🙂

denisa3101
13. kvě 2017

@marttul já vidím 😉 kdy máš termín ms ?

laura1972
13. kvě 2017

@marttul tak uvidis, ještě máš vážně čas.🙂

marttul
13. kvě 2017

@denisa3101 za 3 dny...

laura1972
13. kvě 2017

@marttul já měla akorát tak 7DPO malinko divný žaludek, sem tam.mravenčení a štípání okolo bradavek, pořád žízeň a časté chození na záchod na malou, hlavně v noci mě to budilo.

ms.neomagic
13. kvě 2017

@tornadolu ty beres taky Gynprodyl vid? tak treba se hned zadarilo jako u me...a uz mas termin ms nebo kdy?

hildice
13. kvě 2017

Holky, já ještě přicházím s prosbou o radu, dávala jsem sem ten test, o kterém jste říkaly, že je nejspíš pozitivní, vím, že je to předčasné, stát se ještě může cokoliv, ale vůbec nevím, jak to říct tomu (ex)příteli...

Včera byl u mě a zase řekl něco, co mě mrzelo, takže nebla uplně chvíle mu to říct, dnes ale našel ten test, moc ho nezkoumal a radoval se, že je tam jen jedna čárka... a pak odjel na víkend pryč... mám mu to napsat, že ty čárky byly dvě?

monikadeny
13. kvě 2017

@hildice ahoj, já bych to nepsala do sms, řekla bych to osobně a třeba do přáníčka bycgh něco písla, jako, budeš tatka a dala tam ten testík...

sangina
13. kvě 2017

@janajens ..nene..tahle zkušenost je stará ..lednová

monikadeny
13. kvě 2017

@hildice jinak testík, jak ted koukám má krásnýho ducha, udšlej ještě zítra, nebo dnes jeden, bude čárka silnější....

monikadeny
13. kvě 2017

@jullli - ahoj, jak se máš ty?

monikadeny
13. kvě 2017

@bzukk
myslím, že tobě už nedorazí 🙂

sangina
13. kvě 2017

@zlatickon ted ještě nevím..tento měsíc se nějak zamotává....čekám znovu se testnu až další týden,a přesto že je test pozitivní se děsím,že to vydrží jen pár týdnů

sangina
13. kvě 2017

@zlatickon ..nic se neděje..na světě jsou horší věci..jen by jsme ještě mimčo uvítali..