Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikavitezslav tak gratulka take...
@laura1972 tak, ze ny konecne, Tak at to vyjde.....moc ti to přeji
@monikadeny no, kéž by 🙂 ale ještě pořád se raději držím nohama na zemi. Uvidíme zítra, jestli už bude vidět víc 🙂 dekuju a tobě to taky moc přeji ❤🙂🍀
@monikadeny máš zprávu 🙂
Dobré ráno holky noční zamnou a přes můj údiv v pohodě ale nad ránem přišlo blici období. Dneska máme firemní akci v mirakulu v milovicich tak uvidíme jak to preziju. Hezký den všem
@laura1972 ty jo,supeeeer! Moc moc držím palce ať už konečně to vyjde!🍀
@tornadolu aha.No tak může to být klidně o praskla cysta,je toho spoustu. Ale určitě nic hrozného, bude to v pořádku uvidíš! Držím pěsti ať je to tě nejlepší varianta 😉
Dneska 5-6dpo do ms 8dni ale bolesti jako pres ms a citliva prsa
@kastanek87 děkuji, ale uvidíme další dny, ještě se bojím se radovat 😕
Ahoj holky, tak jak jste testovali? Ja dnes 11 dpo jen jedna carka, nad chalupou nam lita cernej cap, asi znameni, ze se na to mam uz vybodnout a adoptovat cernocha😂
@kastanek87 a od zítřka mam brat utrogestan a v pondělí na gindu právě.holky stále spinim a malinko krve mam strach
Ahoj holky, jsem tu nová a mám otázku..po 8 letech jsem na konci dubna vysadila antikoncepci Lindynette..takže jsem teď teprve u konce 1.cyklu po vysazení HA. Menstruace měla přijít někdy tyto dny..břicho boli jako před MS, ale zatím nic..udělala jsem si test ..kouknete.. myslíte, že bych mohla být těhu? 🙂 díky moc za názory..
Ahoj holky. Mam omezena data, tak jen v rychlosti, co noveho? U me bilo 😞
@luciee94 jasně, ze jo, ja taky otehotnela hned po vysazeni....je to hodne chytlave, jak vysadis.....krasny poz. Test
@monikadeny nebud smutna Moni treeba je jeste brzy na testik drzim vse Co mam 🍀

@hribek ahoj mě dělal,dvakrát za sebou úplně čárku,která byla ta sama jako ta tvoje
@hribek a byl to falesny duch,ale uvidíš zkus za 3-4 dni jiný

@peta73 moc děkuji, dnad bude sílit 🙂