icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
26. kvě 2017

@peta73 moc děkuji, dnad bude sílit 🙂

peta73
26. kvě 2017

@laura1972 taky doufám - za tebe 😀. Já jsem se teprve dnes, poté co mi na uz potvrdili srdíčko, tak zkusila test - a vyskočila mi krásna dálnici 😏

leymea
26. kvě 2017

@laura1972 ja to tam vidim 🙂 budes zitra testovat? Drzim palce. 🙂
Asi plodnej kveten 😀

laura1972
26. kvě 2017

@leymea budu ráno testovat 🙂 snad máš pravdu, plodný květen 😉děkuji 🙂

laura1972
26. kvě 2017

@peta73 jé to je krásný, moc ti to přeji vážně moc 🙂 a foto UTZ a testu máš? 🙂

monikadeny
26. kvě 2017

@monikavitezslav tak gratulka take...

monikadeny
26. kvě 2017

@laura1972 tak, ze ny konecne, Tak at to vyjde.....moc ti to přeji

laura1972
26. kvě 2017

@monikadeny no, kéž by 🙂 ale ještě pořád se raději držím nohama na zemi. Uvidíme zítra, jestli už bude vidět víc 🙂 dekuju a tobě to taky moc přeji ❤🙂🍀

laura1972
26. kvě 2017

@monikadeny máš zprávu 🙂

hribek
27. kvě 2017

Ahoj prosim o radu. V utery vecer jsem dostala MS. Obvykle ji mivam 5dni. Tentokrat necely tri. Tak sem si z legrace udelala test clear blue a je tam carka. Na mamatestu bilo. Sem z toho zmatena... mam za sebou 3 ZT a jedno mimodelozni. Udelal vam clear blue falesnyho ducha?

monikavitezslav
27. kvě 2017

Dobré ráno holky noční zamnou a přes můj údiv v pohodě ale nad ránem přišlo blici období. Dneska máme firemní akci v mirakulu v milovicich tak uvidíme jak to preziju. Hezký den všem

kastanek87
27. kvě 2017

@laura1972 ty jo,supeeeer! Moc moc držím palce ať už konečně to vyjde!🍀

kastanek87
27. kvě 2017

@tornadolu aha.No tak může to být klidně o praskla cysta,je toho spoustu. Ale určitě nic hrozného, bude to v pořádku uvidíš! Držím pěsti ať je to tě nejlepší varianta 😉

janajens
27. kvě 2017

Dneska 5-6dpo do ms 8dni ale bolesti jako pres ms a citliva prsa

laura1972
27. kvě 2017

@kastanek87 děkuji, ale uvidíme další dny, ještě se bojím se radovat 😕

jullli
27. kvě 2017

@laura1972 tak co zkousela jsi dnes testovat? Objevilo se tam neco?

jarmarca
27. kvě 2017

Ahoj holky, tak jak jste testovali? Ja dnes 11 dpo jen jedna carka, nad chalupou nam lita cernej cap, asi znameni, ze se na to mam uz vybodnout a adoptovat cernocha😂

laura1972
27. kvě 2017

@jullli zkusím zítra. Asi je brzy počítala jsem ovu podle utz a dnes jsem bud 8-9DPO teprve. Zkusim ráno a možná i tak bude ještě brzy.

tornadolu
27. kvě 2017

@kastanek87 a od zítřka mam brat utrogestan a v pondělí na gindu právě.holky stále spinim a malinko krve mam strach

luciee94
27. kvě 2017

Ahoj holky, jsem tu nová a mám otázku..po 8 letech jsem na konci dubna vysadila antikoncepci Lindynette..takže jsem teď teprve u konce 1.cyklu po vysazení HA. Menstruace měla přijít někdy tyto dny..břicho boli jako před MS, ale zatím nic..udělala jsem si test ..kouknete.. myslíte, že bych mohla být těhu? 🙂 díky moc za názory..

pucka123
27. kvě 2017

@luciee94 ahojky to si piš že jsi 🙂 taky jsem to tak měla na začátku 🙂 počkej alespoň 3 dny a udělej test znova uvidíš že bude čárka silnější: -) jinak gratuluji 🙂

luciee94
27. kvě 2017

@pucka123

Snad tomu začínám i věřit :D teda..nečekala bych, že se to stane hned po vysazení HA 🙂 tak uvidíme za pár dní..Ještě se nechci moc předčasně radovat, ale zatím děkuji za gratulaci 🙂

pucka123
27. kvě 2017

@luciee94 tohle byly moje testy 🙂 3 dny rozdíl 🙂 takže myslim že z tebe bude mamka: -)

luciee94
27. kvě 2017

@pucka123

Tak to je hodně podobné tomu mému 🙂 dám vědět, jak jsem dopadla 🙂

monikadeny
27. kvě 2017

Ahoj holky. Mam omezena data, tak jen v rychlosti, co noveho? U me bilo 😞

monikadeny
27. kvě 2017

@luciee94 jasně, ze jo, ja taky otehotnela hned po vysazeni....je to hodne chytlave, jak vysadis.....krasny poz. Test

janajens
27. kvě 2017

@monikadeny nebud smutna Moni treeba je jeste brzy na testik drzim vse Co mam 🍀

sticker
nikynikol25
27. kvě 2017

@hribek ahoj mě dělal,dvakrát za sebou úplně čárku,která byla ta sama jako ta tvoje

nikynikol25
27. kvě 2017

@hribek a byl to falesny duch,ale uvidíš zkus za 3-4 dni jiný

elenadavis
28. kvě 2017

Dobré ránko devčata, jak už jsem se tu ptala jestli by ovulační test mohl značit těhu. Tak u nás se možná něco děje. Zatím si nedovolím dělat nějaké uspěchané závěry po tom sklamání, ale kéž by se už na nás usmálo štěstí.🙂