Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny my použili ctyri kratka a nic ale jeste 4mam snad aspon Laura bude 😍
@monikadeny neee uz netestuji max pristi tyden dvakrat se mi to nevyplatilo duchy jsem Mela tri dny Laura to sama vi bohuzel beru to jako 1dc a jedeme novy mesic
monikadeny a janajens čtu jen příspěvky holky ale já jsem v tom s vámi. Teď jsem měla 3 dny zpožděnou MS testy bílé jen slabí dušíci a dneska MS dorazila. Tak snad se příště zadaří. Jinak mám po 2 ZT a nějak se nám nechce dařit.Ale nevzdáváme to.
@monikadeny Ne,b ohužel ne :( A už to fakt blbě zvládám😢
@monikadeny no nevím no, zatím ms nedorazila, tak netuším.Uvidíme jestli MS nedorazí přes víkend, ale minulý měsíc přišla o den dřív. Tenhle měsíc měla být dnes.
Negativni
@monikadeny Moni, manžel je cizinec, kliniku nemá v Čr.
@arielka222 MS měla dorazit včera a zatím nic. Dnes jsem test nezkousela. Tak nevím co to znamená🙄
Omlouvám se, že se mi to tu objevilo 2x, ale blbne mi tel.
@laura1972 zkusila bych ještě test odpoledne..mě z ranní moci vždycky ukazoval slabe. Dnes už by carka musela být silnejsi. Pokud ne, řekla bych že je to biochemicke tehu a u něj mi ms přišla po 9 dnech zpoždění...takže je normální když se opozdí ms.

@janajens
počkej, tak jestli se to nerozjelo, může to být jen překrvená děloha, ducha jsi měla, zkus ještě jeden test...