icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
rosalline
4. čer 2017

@laura1972 ahoj, taky na tebe míč myslím a držím pěsti.

laura1972
4. čer 2017

@rosalline moc děkuji, dnes zkusim test odpoledne. Zatím ms nic, v pátek byl termín, tak jsem docela zvědavá, vo z toho bude nebo nebude.🙂

janajens
4. čer 2017

@laura1972 tak urcite dej vedet a drzim Co mam🍀

laura1972
4. čer 2017

@jullli ahojky, no včera jsem dělala pokus 😀 vím, že je to blbost. Ráno jsem testla a zase až po limitu slabý růžový duch. Pak jsem odpoledne šla na záchod a zkusila ten samý test z rána a ono to zesíllilo.Většinou jsem zkoušelav dříve testy jen ráno, z odpolední nebo večer ne. Jen jednou a když jsem byla krátce po ovu a čárka tehdy žádná moc vidět nebyla. Tak zkusím.schválně dnes odpoledne, co ukáže. MS stále nic, prsa nebolí, jen trichu štípou a od čtvrtka hojný výtok. Tak nevím no.

rosalline
4. čer 2017

@laura1972 je to vždy napínavé, že? Jak to dopadlo? Já dnes ovu, takže mě zase čeká doufání, sledování ... napětí 🙂

tornadolu
4. čer 2017

@laura1972 jak si dopadla ?

karin1712
4. čer 2017

@laura1972 taky jsem napjata. Držím pěsti

elenadavis
4. čer 2017

@laura1972 taky na tebe myslim, jak dopadlo testovaní? 😇😉

laura1972
4. čer 2017

@rosalline @tornadolu @karin1712 @elenadavis tak jsem.odpoledne zkusila a nic moc tam fakt nevidím. Poslu fota v limitu a po něm.

laura1972
4. čer 2017

Asi jsem dala dvě stejná fota. Tak ještě jedno tohle bylo v limitu a ted po něm. Ale myslím, vze tam nic vidět není

dobro16
4. čer 2017

@laura1972 nevim ale zda se mi ze na posledni fotce neco vidim..

lucinka58
4. čer 2017

@laura1972 Lauri, říká se mi to těžko, ale já tam fakt nic nevidím.... ☹ A moc bych ti přála aby jsi se už konečně dočkala!!!!

laura1972
4. čer 2017

@dobro16 akorát, že na to kolik mám dní po ovulaci, tak tam skoro nic není. A ms mešká dva dny.

mzacikova
4. čer 2017

Na poslední fotce v komentáři je hodně slabý duch. Já měla trochu silnějšího a byla jsem cca 4.-5. týden
Zkuste ještě pár dní vydržet a udělat další. Vím, že není tak jednoduché čekat, ale třeba se Vám opravdu poštěstilo 🙂

laura1972
4. čer 2017

@lucinka58 já si taky myslím, že tam nic prostě není. A děkuji za podporu. Zítra jedu k dr.odpoledne, tak.se dozvím víc. Počítám, že to bude porucha. Myslím, že jsem si to rozhodila duphastonem. Mela jsem.ho brát 10 dní, jenže jsem měla po něm šílené migrény, tak.jsem ho někdy vzala a někdy ne. Takže to bude tím.

laura1972
4. čer 2017

@mzacikova já to právě nikdy takhle neměla, vždycky ten 10-11DPO už byla vidět krásně. Mám to v albu na blogu. Navíc ted jediné co mám je štípání v prsou a od čtvrtka hojný výtok. Jinak nic. I když moje nejstarší dcera to ted naposledy měla tak, že ani týden po vynechání ms ji test neukázal ani ducha, ale měla zvětšená prsa a bolavá. A pak šla k dr. a on jí potvrdil tehu 🙂

laura1972
4. čer 2017

@mzacikova ve středu mě večer začalo dloubat v podbřišku a šlo to až do zad, ve čtvrtek v pohodě a ráno Comfort ukázal toto, ale po limitu. Další den jiný test, už jsem Comfort neměla jen woman secret, ten jen po limitu nepatrně. Udělala jsem tedy ještě mamatesta opět po limitu duch a v pátek to samé. Ms v pátek nedorazila a od té doby nic, jen ty po limitu. Posílám foto ze čtvrtka Comfort a mamatesty do včera.

laura1972
4. čer 2017
dddkkk
5. čer 2017

@laura1972 Tak jsem zase po čase nakoukla a myslím že se tam ti dušíci zjevují pěkně... moc držím palečky aby jen zesíl a tentokrát to vyšlo!!!!

Všem ostatním co jste našly // gratuluju a přeji ať máte pohodové těhu a těm co to nevyšlo pevné nervíky při snažení!!!

@monikadeny nesmutni, objednej se do nějakého centra na konzultaci, seznámení s možnostmi, co by Ti doporučili a zda v tom vidí nějaký přínos a kolik by Tě to mohlo stát, možností je spousta, pojišťovna už Ti toho asi moc neuhradí, ale za zeptání nic nedáš a třeba to zrovna hnedka vyjde!!! Držím palečky!!!

laura1972
5. čer 2017

@dddkkk moc dekuju, ale vypadá to, že z toho nic nebude, začínám spinit, takže ms už přichází. Tak snad příště, uvidíme.🙂

sunny1sis
5. čer 2017

Pridavam dnesni nalez. Dr max 9DPO v limite a po zaschnuti.

laura1972
5. čer 2017

@sunny1sis kolikátý jsi DPO?

laura1972
5. čer 2017

@sunny1sis pardon, ted to tu ctu 😀

rosalline
5. čer 2017

@laura1972 ....co všechno děláš a bereš pro otěhotnění?

monikadeny
5. čer 2017

ahoj, holky dík za podporu, ale nějak to nepomáhá, jsem docela na dně a dost zoufalá, každý mi řekne, že jsem stará....prostě podělali revizi a já nějak nemám sílu číst přáspěvky, jak jsou všichni těhotní....pa

mzacikova
5. čer 2017

ve svém věku opravdu nemůžu moc radit, ale je mi opravdu hrozně když vidím, jak se někteří snaží a bohužel se jim nedaří a pak jsou tady takoví, kteří dítě ani nechtějí a ptají se tady v příspěvcích co teď mají dělat...😔
Maminky, které se tady snažíte, držím Vám opravdu palečky, ať to vyjde, neztrácet naději...ono se to štěstí přeci musí usmát na všechny, co už si peklo prožili a co si to zaslouží..😔 ❤

monikavitezslav
5. čer 2017

Jen jsem se musela ujistit že hcg stoupá zítra další kontrola

aleenka1234
5. čer 2017

@sunny1sis bohužel zatím je test negativní 😢

kolibricek36
5. čer 2017

@monikavitezslav pěkné, ale ani spoupání není známka toho, že je vše v pořádku....

nikisha1
5. čer 2017

Ahojte dneska jsem si dělala první tt. Jsem celkem mladá a tohle bude mé první mimčo jsem nervozní, že jsem se třeba zmýlila a proto píši zde.
Po 3. dnech od vynechané MS jsem si dělala tt z důvodu nevolností avšak na testu se objevila pouze slabá čárka myslíte že bych již být mohla? S přítelem jsme ochranu nepoužívali a na mimčo se těšíme ale radši se ptám k doktorovi jsem již objednaná ale ráda bych se již pochlubila příteli. Děkuji předem za odpověď.