icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ms.neomagic
11. čer 2017

@simi1510 kdyby byla v 6tt tak patecni doktor tam asi neco vidi,ne? a hlavne uz by bylo i srdicko...ze by 2dr byli az tak blby a zrovna na pohotovosti by vse vedeli presne...ale no tak..Simi nejsme vcerejsi...ta holka nevi vubec nic..jednou tak a podruhy tak.

simi1510
11. čer 2017

@ms.neomagic tak jasný, já svůj názor řekla... a pak že kdyby byla skutečně ten 6tt, tak je pravda, že by doktor něco už viděl. Já se nevracela k tomu, co psala dřív, jen jsem se jí vyjádřila k tomu, co píše, uvedený termín atp. Nepamatuju si vše, co tu naplká 😉

A srdíčko úplně být nemusí, víš, že jsem ho taky hned v ten týden neměla 😉

Nechci nikoho odsuzovat, ale tady dotyčná si protiřečí no. Ale blbé tu nejsme, kór když víme, kdy co tak doktor uvidí...

simi1510
11. čer 2017

víc se tu ale nedozvíte, když si dotyčná už zrušila profil....

ms.neomagic
11. čer 2017

Co ja vim,tak psala ze 1.6 mela dostat ms..

@simi1510 dneska narocne..seceni zahrady,jsem mrtva.

aleenka1234
11. čer 2017

@jarmulka navíc, údajně byla 6.6. na gynde, vůbec nic neviděli, 4 dny později (dnes, jak pise),ještě k tomu v neděli uz vyloučili i mimodelozni?!! 🙂 A je vše krásně vidět? Tak to je trochu scifi i pro mě.

simi1510
11. čer 2017

@ms.neomagic tak koukej odpočívat 😉 v takovém vedru sekat?

lbourova
11. čer 2017

@simi1510 mela jsem ms dostat ve stredu... A zatim jen malinko spinim,stejne jako minule

ms.neomagic
11. čer 2017

@aleenka1234 ona ale byla na gynde v patek u jinyho dr..a ten taky nic nevidel a pozval si ji za 10dni..ani nevedela jaky ma hcg.

simi1510
11. čer 2017

@lbourova jako nemyslím si, že by čárka byla nějak slabá. Spíš jde o to, jestli ti sílí?

rosalline
11. čer 2017

@jarmulka ahoj, všimla jsem si, že jsi stejně jako já dnes 10.den po aplikaci ovitrelle. Můžu se zeptat na detaily? Za jak dlouho ti nastoupila ovulace? A co bereš nyní? Proč si myslíš, že těhotná nejsi? Ty testy b/s měly přece slábnout....

jarmulka
11. čer 2017

@rosalline ahoj, napíšu SZ, ať tady nehltime zeď 🙂

laura1972
11. čer 2017

@ tornadolu tak jak?? Co ten test?? Jak si dopadla?? Pěkně nás tu všechny napínáš 😀

laura1972
11. čer 2017
tornadolu
12. čer 2017

Ahijky hollky Nic tam.neni

tornadolu
12. čer 2017

Omlouvám sevze včera jsem to nestihla mela jsem ukrutnou migrénu test z rána a nic bříško bolí ms dojde urcite tak další smazeni😉

kkac83
12. čer 2017

Ahoj holky, zítra jdu na první kontrolu, podle MS jsem 9+0. Dnes ráno jsem si dělala test, ale přijde mi ta čárka slabá :( Nechci stresovat, ale před 5 měsíci jsem měla ZT, tak se prostě bojím.. Ten první test je dnešní, druhý je z 23.5. A čárka je očividně slabší :(

simdan
12. čer 2017

@kkac83 a je to ten stejný druh testu?já bych se nestresovala,mě přijde čárka dost silná i dnes 🙂

pavcik123
12. čer 2017

@kkac83 otoč si ty testy 😀 je to cajk

kkac83
12. čer 2017

@simdan Jj, stejný druh to je. Děkuji za podporu 😉

vapka
12. čer 2017

@kkac83 Vím, že strach je veliký, ale neboj se a nesresuj, miminko je tam a tentokrát to proběhne hladce 😀

kkac83
12. čer 2017

@pavcik123 Já vím, jsou naopak. Čárky jsou stejně hrubé, ale ta dnešní je prostě světlejší.

kkac83
12. čer 2017

@vapka Děkuji moc 😘 Ani nevíš, jak hezky se mi tohle čte a jak mi to pomáhá 🙂

lasse
12. čer 2017

@kkac83 taky jsem to mela, carka zacela jakoby slabnout. U doktorky pak všechno v uplnem poradku. Vysvetlovala mi, že v urcite faze tehotenstvi (cca po 8tt) je hcg tak vysoky, že testy to jiz nepoberou a takhle blbnou.

kkac83
12. čer 2017

@lasse Taky doufám, že bude vše v pořádku. Snažím se být v klidu, stresem si stejně nepomůžu. Děkuji za podporu 🙂

elenadavis
12. čer 2017

Nazdárek holky, tak se hlásím že dnešní kontrola dopadla dobře, už máme i srdíčko, ale více až za 14 dní. 😉😊 to budou zas nervy 😃

luczinek
12. čer 2017

Holky, můžu poprosit o názor? Já tam světlounkou čárečku vidím, tak snad si to jen nevsugerovávám... Dnes 13DPO

jarmulka
12. čer 2017

@luczinek já také vidím 🙂 tak ať sílí!!!!

jarmulka
12. čer 2017

Holky sakra práce, jak dlouho se mě bude držet ten ovitrelle ( obdoba pregnylu v těle?!!!) 😲... To mám do Vánoc... Měl to tak také někdo z vás???

simi1510
12. čer 2017

@jarmulka a neni mozne, aby to bylo tehu?

jarmulka
12. čer 2017

@simi1510 pochybuji - tohle je opravdu ovitrelle . Jen dnes ráno - ten poslední test - no je tak trochu na prd. Protože jsem udělala test, položila ho v koupelně,moč vylila, odešla jsem... No a když jsem se vrátila, zjistila jsem, že ten test je špatný - byl odlepený a tak se nemohlo barvivo šířit. Tak jsem potom ten kousek přilepila a z druhé moči ( na vteřinu ponořila ) aby se aktivovala ta tekutina, co byla výše... Takže ten test nakonec tak nějak ,,proběhl,, ale moč už je více naředěná , není to jen první ranní moč... Prostě se mi daří 😅