Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic tak jasný, já svůj názor řekla... a pak že kdyby byla skutečně ten 6tt, tak je pravda, že by doktor něco už viděl. Já se nevracela k tomu, co psala dřív, jen jsem se jí vyjádřila k tomu, co píše, uvedený termín atp. Nepamatuju si vše, co tu naplká 😉
A srdíčko úplně být nemusí, víš, že jsem ho taky hned v ten týden neměla 😉
Nechci nikoho odsuzovat, ale tady dotyčná si protiřečí no. Ale blbé tu nejsme, kór když víme, kdy co tak doktor uvidí...
víc se tu ale nedozvíte, když si dotyčná už zrušila profil....
Co ja vim,tak psala ze 1.6 mela dostat ms..
@simi1510 dneska narocne..seceni zahrady,jsem mrtva.
@jarmulka navíc, údajně byla 6.6. na gynde, vůbec nic neviděli, 4 dny později (dnes, jak pise),ještě k tomu v neděli uz vyloučili i mimodelozni?!! 🙂 A je vše krásně vidět? Tak to je trochu scifi i pro mě.
@ms.neomagic tak koukej odpočívat 😉 v takovém vedru sekat?
@aleenka1234 ona ale byla na gynde v patek u jinyho dr..a ten taky nic nevidel a pozval si ji za 10dni..ani nevedela jaky ma hcg.
@ tornadolu tak jak?? Co ten test?? Jak si dopadla?? Pěkně nás tu všechny napínáš 😀
Omlouvám sevze včera jsem to nestihla mela jsem ukrutnou migrénu test z rána a nic bříško bolí ms dojde urcite tak další smazeni😉
Nazdárek holky, tak se hlásím že dnešní kontrola dopadla dobře, už máme i srdíčko, ale více až za 14 dní. 😉😊 to budou zas nervy 😃
@simi1510 pochybuji - tohle je opravdu ovitrelle . Jen dnes ráno - ten poslední test - no je tak trochu na prd. Protože jsem udělala test, položila ho v koupelně,moč vylila, odešla jsem... No a když jsem se vrátila, zjistila jsem, že ten test je špatný - byl odlepený a tak se nemohlo barvivo šířit. Tak jsem potom ten kousek přilepila a z druhé moči ( na vteřinu ponořila ) aby se aktivovala ta tekutina, co byla výše... Takže ten test nakonec tak nějak ,,proběhl,, ale moč už je více naředěná , není to jen první ranní moč... Prostě se mi daří 😅

@simi1510 kdyby byla v 6tt tak patecni doktor tam asi neco vidi,ne? a hlavne uz by bylo i srdicko...ze by 2dr byli az tak blby a zrovna na pohotovosti by vse vedeli presne...ale no tak..Simi nejsme vcerejsi...ta holka nevi vubec nic..jednou tak a podruhy tak.