Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@ms.neomagic tak jasný, já svůj názor řekla... a pak že kdyby byla skutečně ten 6tt, tak je pravda, že by doktor něco už viděl. Já se nevracela k tomu, co psala dřív, jen jsem se jí vyjádřila k tomu, co píše, uvedený termín atp. Nepamatuju si vše, co tu naplká 😉
A srdíčko úplně být nemusí, víš, že jsem ho taky hned v ten týden neměla 😉
Nechci nikoho odsuzovat, ale tady dotyčná si protiřečí no. Ale blbé tu nejsme, kór když víme, kdy co tak doktor uvidí...
Co ja vim,tak psala ze 1.6 mela dostat ms..
@simi1510 dneska narocne..seceni zahrady,jsem mrtva.
@jarmulka navíc, údajně byla 6.6. na gynde, vůbec nic neviděli, 4 dny později (dnes, jak pise),ještě k tomu v neděli uz vyloučili i mimodelozni?!! 🙂 A je vše krásně vidět? Tak to je trochu scifi i pro mě.
@aleenka1234 ona ale byla na gynde v patek u jinyho dr..a ten taky nic nevidel a pozval si ji za 10dni..ani nevedela jaky ma hcg.
@ tornadolu tak jak?? Co ten test?? Jak si dopadla?? Pěkně nás tu všechny napínáš 😀
Omlouvám sevze včera jsem to nestihla mela jsem ukrutnou migrénu test z rána a nic bříško bolí ms dojde urcite tak další smazeni😉
Nazdárek holky, tak se hlásím že dnešní kontrola dopadla dobře, už máme i srdíčko, ale více až za 14 dní. 😉😊 to budou zas nervy 😃
@simi1510 pochybuji - tohle je opravdu ovitrelle . Jen dnes ráno - ten poslední test - no je tak trochu na prd. Protože jsem udělala test, položila ho v koupelně,moč vylila, odešla jsem... No a když jsem se vrátila, zjistila jsem, že ten test je špatný - byl odlepený a tak se nemohlo barvivo šířit. Tak jsem potom ten kousek přilepila a z druhé moči ( na vteřinu ponořila ) aby se aktivovala ta tekutina, co byla výše... Takže ten test nakonec tak nějak ,,proběhl,, ale moč už je více naředěná , není to jen první ranní moč... Prostě se mi daří 😅

@simi1510 kdyby byla v 6tt tak patecni doktor tam asi neco vidi,ne? a hlavne uz by bylo i srdicko...ze by 2dr byli az tak blby a zrovna na pohotovosti by vse vedeli presne...ale no tak..Simi nejsme vcerejsi...ta holka nevi vubec nic..jednou tak a podruhy tak.