icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kastanek87
12. čer 2017

@jarmulka já to měla až do 14dpo 🙄 ale držím pěsti ať už to nemáš od ovitrelle 😉🍀

jarmulka
12. čer 2017

@kastanek87 také se Ti to takhle pořád drželo ? To je mazec... a i ty vedlejší negativní projevy... Fakt to dělá ,,super zmatek v těle,,. Měřila jsi i BT ??? Já jo a teda břicho bolí jako na MS ( celý podbřišek ) ale teplota tomu zatím neodpovídá 🙄

rosalline
12. čer 2017

@kastanek87 a jak velkou dávku jsi měla? Já měla jednu injekci a dnes 11. den po aplikaci sněhobílo....

kastanek87
12. čer 2017

@jarmulka no teploty jsem si nemerila protože právě to hcg z toho pregnylu zvyšuje i BT. Ale kolikatku jsem měla to netuším, omdlela jsem hned po pichnuti takže jsem se ani nezeptala 😅

lbourova
12. čer 2017

@simi1510 bohuzel dnes jeste svetlejsi,tak musim zitra k dr a myslim,ze to bude opet v haji....uz potreti....☹ nemam jiz na to silu

janajens
12. čer 2017

@lbourova a nepila jsi treba moc ze by moc byla redena to me moc mrzi

lbourova
12. čer 2017

@janajens piju celkove hodne, nebyla to ranni moc,tak se jesye uklidnuji tim,ze zitra rano to bude treba lepsi. Delala jsem si i ten digitalni test a ten byl pozitivni,ale to byl i minule pri mimodeloznim tehu....tak nevim

janajens
12. čer 2017

@lbourova tak budu drzet mox palecky jestli chces tak sem dej fotky na porovnani

lbourova
12. čer 2017

@janajens ja je uz vyhodela,jak jsem byla zklamanna

janajens
12. čer 2017

@lbourova to je skoda tak drzim palecky na rank at je silnejsi

ms.neomagic
12. čer 2017

@lbourova ja mela vzdy silnejsi test az odpoledne od tech 16h nez rano..drzim pesti 🙂

rosalline
12. čer 2017

@lbourova dokud žiješ , máš naději... dokud je pozitivní a doktor nevyřkl ortel, máš naději ...

simi1510
12. čer 2017

@lbourova drzim palce, at je vse dobre!

sunny1sis
12. čer 2017

Ahojky, dnes 16dpo Benu 25. Porovnanie je 13DPO hore a dnes 16DPO dole. Stale sa mi to zda malo na 3dnovy odstup. Holky, ako prekonat ten strach? Neviem mysliet na nic ine, len, ze je nieco spatne a na kontrole zase nic nebude ako minule.

laura1972
12. čer 2017

@sunny1sis taky jsou to.25 citlivost, proto jsou slabší. Zkusim obyčejný tehu test 10 citl.a uvidis, že bude dálnice 😀

laura1972
12. čer 2017

@sunny1sis oprava překlepu. Zkus 10 citl.🙂

monikadeny
12. čer 2017

@laura1972 ahojky, jak je, jdu toi napsat soukromě, tady už nic psát nebudu

janajens
12. čer 2017

@monikadeny ahojky jak se mas Co noveho

tornadolu
13. čer 2017

Cauky zeny MS zatím nikde.Minule test nic právě tak nevím no...

laura1972
13. čer 2017

@tornadolu tak držím palce, ať uz nedorazí 🙂

rosalline
13. čer 2017

@tornadolu taky držím palce...

rosalline
13. čer 2017

Ahoj děvčata....já mám 4 dny do ms...a nulové příznaky....přitom jsem tak hormonálně podpořená...:o(((((....vůbec se těhotně necítím.....prsa nula! blbě nula! pocit nafouknutí se dostavil akorát po spořádání jahod se šlehačkou.... :o/

ms.neomagic
13. čer 2017

@tornadolu ty beres Gynprodyl,vid? abys nebyla jak ja..ja po nem taky furt cekala na ms,test bilej..tak jsem se na to vyprdla ze proste pockam az menst.dojde a ono porad nic a najednou na testu uz 2// a zadnej dusik 😀 drzim palce.

rosalline
13. čer 2017

@ms.neomagic taky beru gynprodyl....1x na noc....ale mám pod dobu 10 dnů...
jak jsi se po něm cítila?

kolibricek36
13. čer 2017

@rosalline promin ale nejde mi odesilat interni posta - nevim proc

sticker
tornadolu
13. čer 2017

@ms.neomagic
@rosalline
@laura1972 no bříško bili jako by uz mela dorazit a stále nic.no prášky jsem uz dobrala a uz brat nebudu doktor říkal ze by to melo chodit uz jak hodinky tak uvidíme.
@ms.neomagic a tebe bolelo bříško jako kdyby to melo dorazit a nic?byla bych rada kdyby to vyšlo ale myslím si ze dorazí.25.jsem dost krvacela ale MS to nebila doktor rika ze se to stává skrz ty prášky tak v poho k vůli tomu jsem taky šla kdyz jsem spinila +krev.@ MS jsem mela 14.5.a 25.5.jsem spinila +krev ale Mimi nebilo rikal.tak právě jesli takhle brzo sliznice vyroste za 10dni kdyz jde vysadila ty prášky tak jesli třeba kdyz jsem krvacena tak zreba budu az další měsíc ale myslím ze dorazí uvidíme no

katerinacernotova
13. čer 2017

@sunny1sis zkusila bych jiny test.ja mela po dvou dnech spozdeni dalnici a predtim porad slabou carku a po tydnu se ms dostavila.drzim pesti a chce to klid

rosalline
13. čer 2017

@tornadolu a kdy jsi je dobrala?
14.5. byl začátek MS? ...já pravidelně slabě krvácím při ovulaci.....

rosalline
13. čer 2017

@katerinacernotova takže se jednalo o biochemické těhotenství?

katerinacernotova
13. čer 2017

@rosalline asi jo proste se nevyvijelo jak melo a odeslo samo krvacenim stalo se mi to tak dvakrat behem nekolika mesicu takze pokud jsem nemela na testu fakt silnou carku tak tak jsem to brala s rezervou.
a i kdyz byla na testu silna tak jsem pockala tech 6-8tydny cca nez jsem sla k mudr nechtela jsem zase cekat na srdicko jestli bude nebo ne.chce to klid a nestresovat.