Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@dasa.77 už bych do jiného než facelle nesla 😊 fakt šel vidět ten rozdíl v síle testu ... Jsem ráda že fotky pomohly 😊
@tornadolu vidim na horni fotce 🙂
@rosalline nemam test právě 😡 musim zítra koupit 😂
@pampeliska1 dekuji
@dobro16 no třeba to budu mit taky uvidíme radci bych kdyby ta čárka šla vidět víc pak si koupim dugi
@janajens
@laura1972
@verusky
@nikynikol25
@dddkkk
@weerruu
@kolibricek36
holky, ani nevíte, jakou mám radost, tedy, asi víte, ale prostě strašnou. Všem díky za podporu a že jste to se mnou vydrželi, dost jsem byla smutná a bála se, že při revizi něco podělali....dík holky, čárka sílí....
@monikadeny moc moc gratuluji a time se ma dalsi testiky a zpravicky od tebe

@tornadolu díky moc....
@monikadeny taky se moc tesim na další testiky a moc držím palečky 🙂 dnes večer už jsi testík asi nedělala, vid? Ale ráno určitě bude, že? 🙂
@monikadeny dekujeme moc uvidime e za Apr dni zda se k tobe s
@laura1972 pridame nebo ne
@laura1972 jasně, že jo....už jen kukám, jak sílí a mimi roste....jak ti je?
jdu už hajat, dobrou a dík nejen tobě, Janče.....prostě všem holky....vypadá, když donosím, že to bude rybička :o)
@janajens no počítám, že jo holky, četla jsem, že je to nakažlivý a tak doufám, že v tom budete všichni, co se snažíte, zaplníme jim porodnici 🙂

@monikadeny neboj urcite. Use vse v poradku
@monikadeny jsi hodná, moc dekujeme, že na nás cekas, ale radši tam za ten týden zajdi, ať jsi v klidu, že je vše OK. 😉 Tesim se zítra na testík 🙂
@monikadeny tak na Nas musis na prskat tehotenske bacily
@monikadeny no jak to tady poslední dny čtu, tak.tenhle měsíc je snad nejplodnější za tu dobu, co sem chodime a vkládáme každý měsíc testy, tak v květnu tu nebylo tolik tehulek jako ted v červnu 🙂 a dokonce i ty co čekaly fakt dlouho, než se jim zadařilo, tak po tech měsících a u některých i roků. Moc tady všem přeji ať se zadaří a ať porodnice praskají ve švech 🙂 😀

@tornadolu tak drzim palecky aby silila