icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
21. čer 2017

@tornadolu tak drzim palecky aby silila

denisa3101
21. čer 2017

@dasa.77 už bych do jiného než facelle nesla 😊 fakt šel vidět ten rozdíl v síle testu ... Jsem ráda že fotky pomohly 😊

tornadolu
21. čer 2017

@rosalline uz je rozpitý a zmačkaný nic tam není vidět jak je sinavý kdyz jsem cistila kotel tak jsem ten popel vyhodila do koše.
@luczinek byla bych rada 😉 kdyby to dopadlo 😉

tornadolu
21. čer 2017

@janajens snad bude uvidíme 😉

janea823
21. čer 2017

@luczinek a testy už pozitivní?🙂

dobro16
21. čer 2017

@tornadolu ja mela test pozitivni vic vzdy odpoledne, ja bych urcite nevydrzela dyl nez do zitra

pampeliska1
21. čer 2017

@tornadolu vidim na horni fotce 🙂

rosalline
21. čer 2017

@tornadolu zítra bude ráno?

tornadolu
21. čer 2017

@rosalline nemam test právě 😡 musim zítra koupit 😂
@pampeliska1 dekuji
@dobro16 no třeba to budu mit taky uvidíme radci bych kdyby ta čárka šla vidět víc pak si koupim dugi

janea823
21. čer 2017

@laura1972 držím palečky 🙏 co se má stát, stane se, někdy je tomu potřeba trošku pomoct 🍀

laura1972
21. čer 2017

@tornadolu tak to.je škoda, že sis ten test nenechala. Aspoň bys viděla jestli sílí 🙂 něco nepatrného tam vidět je, ale chtělo by to vyfotit v limitu i po něm na světle a pak to hodit do negativu a nebo upravit. Držím moc palce a zítra pokud budeš testovat, tak ho nevyhazuj 🙂

monikadeny
21. čer 2017

@janajens
@laura1972
@verusky
@nikynikol25
@dddkkk
@weerruu
@kolibricek36
holky, ani nevíte, jakou mám radost, tedy, asi víte, ale prostě strašnou. Všem díky za podporu a že jste to se mnou vydrželi, dost jsem byla smutná a bála se, že při revizi něco podělali....dík holky, čárka sílí....

monikadeny
21. čer 2017

@janea823 - pěkná čárka
@hribek naposledy 28.5., ale já mám lrátké 24. denní cykly....

janajens
21. čer 2017

@monikadeny moc moc gratuluji a time se ma dalsi testiky a zpravicky od tebe

sticker
monikadeny
21. čer 2017

@tornadolu díky moc....

laura1972
21. čer 2017

@monikadeny taky se moc tesim na další testiky a moc držím palečky 🙂 dnes večer už jsi testík asi nedělala, vid? Ale ráno určitě bude, že? 🙂

monikadeny
21. čer 2017

@laura1972
@janajens
...holky, testík ráno silnější, ted večer stejný, ale hodně jsem pila, tak se ráno ozvu. Vím, že clear ukázal, co ukázal a jsem v klidu....paní doktorka mě prý objedná až za týden, prý je brzo, takže já půjdu k doktorce, až vy dvě budete mít čárky :o)
držím palečky, papapa

janajens
21. čer 2017

@monikadeny dekujeme moc uvidime e za Apr dni zda se k tobe s
@laura1972 pridame nebo ne

monikadeny
21. čer 2017

@laura1972 jasně, že jo....už jen kukám, jak sílí a mimi roste....jak ti je?
jdu už hajat, dobrou a dík nejen tobě, Janče.....prostě všem holky....vypadá, když donosím, že to bude rybička :o)

monikadeny
21. čer 2017

@janajens no počítám, že jo holky, četla jsem, že je to nakažlivý a tak doufám, že v tom budete všichni, co se snažíte, zaplníme jim porodnici 🙂

monikadeny
21. čer 2017
sticker
janajens
21. čer 2017

@monikadeny neboj urcite. Use vse v poradku

laura1972
21. čer 2017

@monikadeny jsi hodná, moc dekujeme, že na nás cekas, ale radši tam za ten týden zajdi, ať jsi v klidu, že je vše OK. 😉 Tesim se zítra na testík 🙂

janajens
21. čer 2017

@monikadeny tak na Nas musis na prskat tehotenske bacily

laura1972
21. čer 2017

@monikadeny no jak to tady poslední dny čtu, tak.tenhle měsíc je snad nejplodnější za tu dobu, co sem chodime a vkládáme každý měsíc testy, tak v květnu tu nebylo tolik tehulek jako ted v červnu 🙂 a dokonce i ty co čekaly fakt dlouho, než se jim zadařilo, tak po tech měsících a u některých i roků. Moc tady všem přeji ať se zadaří a ať porodnice praskají ve švech 🙂 😀

laura1972
21. čer 2017
sticker
luczinek
22. čer 2017

@janea823 ano 🙂 světlounký dušík je z 12.6. a druhá fotka z 19.6.

weerruu
22. čer 2017

@laura1972 Kdypak ty cekas MS zlato? Moc na Tebe casto myslim. me by mela dorazit v pondeli, ale asi si v nedeli udelam uz test 🙂 Driv nechci

laura1972
22. čer 2017

@weerruu ja čekám.ms za 11 dní. Ovulka byla nejspíš 17.6. takže budu testovat tak 10dpo. 🙂 dekuju, že na mě myslíš 🙂 takže dnes jsi kolik dpo?

janea823
22. čer 2017

@luczinek bezva! Gratuluji! A kdy se chystáš k Dr?