Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky, co to zas tady je - rada tady nakukuji, ale jaksi se mi to prestalo libit..... Co takhle na rypalky neodpovidat 😂😂😂😂😂😂 vim, nekdy to nejde 😱
@rosalline asi tam půjdu taky .... za vámi😂 Takže když tak možná už u pěti magorek
@kolibricek36 jasný dáme skupinu u 5MGR....:o))))..ale občas jim sem musíme něco taky napsat 😨...protože by si při večerních dýcháncích s kamarádkami neměly, o čem povídat...a to by byla vážně škoda....není smutnějšího večera prázdných nádob bez náplně...ba ani naděje na náplň....:o)
@rosalline hele pozveš mě tam nebo mám napsat lauře?
ahoj holky, jsem zpět, stahuji nové foto, nějak se čárce nechce sílit:( kouknete mi na to?
@kolibricek36
to je mi líto, drž se kočko....
@monikadeny no, bude-li nač koukat - ale žádnou fotku nevidím....
@aleenka1234
@laura1972
@jullli
@janajens
co holky myslíte, je vše ok?
@tornadolu zkus ješte comfort, je citlivější, než mamatest
@monikadeny vidím pididucha, pokud nebude sílit tak to bude asi biochemické t., nebo neprosperující, ale klidně může i ještě zesílit...... nebo zkus jiný test
@monikadeny byla jsi na krvi? Ms měla být kdy?
@evasmidova0019 ahoj, je to krásná čárka, gratulka
@walca jj, taky pěkná čárka- gratulka
@pavcik123 ms měla být 20.6. a doktorka mi řekla, at týden počkám a pak se bjednám :(
@kolibricek36 děkuju
@monikadeny no buď je to biochemické tehu, s tím, že bude pohnojeno nebo máš nízký nárůst hcg, každopádně bych zavolala své gynekoložce a situaci ji vysvětlila, není nic horšího než hlava v háji
@monikadeny taky si myslim ze muzes mit Malo hcg ja bych sla na krev
@monikadeny přeji pevné nervy, navíc vždycky se dá zajít k doktorce v případě nouze s "akutními" (myšleno vymyšelnými) potížemi jako krvácení, ostrá bolest v podbřišku ... já se přiznám, že jsem takhle jednou šla (před pár lety), protože ms nikde a test také nebyl pozitivní a termín objednání jsem dostala až za dva týdny, bohužel těhotenství nedopadlo
@monikadeny snad to bude ok. Zavolej v pondělí doktorce a řekni, že ty testy nechtějí sílit, ale slabá čárka tam je a uvidíš, třeba ti alespoň vezme krev a když ne, šla bych jako samoplatce.
@pavcik123 já ji volala a říkala, že mám počkat, tak počkám. Jen tepre 15 DPO, tak ještě vydržím
@tomikjoejoe
@aleenka1234
ok, já tam v pondělí zajdu, tam když tam budu, tak mě neodmítne. díky. Ted ale věřím, že to bude ok, začly příznaky, jako jsem měla předchozí těhu, Bolí prsa, nemohu cítit kafe a sem tam píchne v podbřišku. Bude to snad dobré.
Ještě se zeptám, když je pomalejší růst HCG, to je špatně? nebo to ještě mlže bát ok....
@aleenka1234 a přijde ti, že ten duch sílí, nebo je stejný???
@janajens
jasně...pujdu v pondělí
@monikadeny ahojky, jeste vydrz mas vlastne 3dny spozdeni coz je celkem malo slaba carka je.. Kazdopadne testujes kazdy den tak zitra jak si udelas test tak porovnej 14dpo ;) a 16dpo tam pujde videt zda se hcg zveda. A jinak samozrejme skoc na krev ;) ale jeste vydrz
@jullli
ahoj, ted byl poslední dnes večer a ten pred ním včera ráno, čili, den a půl....ok, tak já zítra nebudu testovat a nechám na pozítří.
děkuji Jullii 😉
@monikadeny trochu sílí, teď se tím nestresuj. Pokud nechceš čekat do pondělí, zajdi si zítra do nemocnice, že máš pozitivní test, ale že je ti hodně špatně (to trochu zalži) tak jestli se na tebe můžou podívat a vzít ti krev.
@aleenka1234 - tak já se nenervuju.😉 Mám ted hodně práce, tak bud zítra někam zajedu, a nebo vydržím do pondělka. A když říkáš,že nepatrně sílí, tak to stačí, mám krátké cykly, čili jsem 27 DC a 15 DPO, i to je asi brzy na růžovou dálnici....děkuju

@simi1510 je to asi i o prahu bolesti a ten ja mam na nule, všechno moc prožívám. U nas v nemocnici je to relativně v pohodě. Snaží se vyjít ve všem vstříc a co je tam nový primář, tak mají i hodně takové ty hypnoporody. Já asi zase budu mít 4 kg mimi, tak si nechám napichnout všechno 🙂 první porod jsem měla bez epiduralu a druhý s epiduralem a ten druhý porod byl luxus. Skoro jsem tu bolest pak necítila.