Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@tornadolu, @kolibricek36 a @rossaline máte upozornění 🙂
@monikadeny nemusi byt, ale muze to take znamenat, ze se plod nevyvii spravne ... z jednoho nizkeho hcg mam doma holcicku a z dalsiho bylo nevydarene tehu, tak opravdu tezko rict
@monikadeny Přijde mi, že ten poslední den zase trošku zesílil...Držím moc palečky 🙂
@monikadeny děkuji snad v pondělí u doktorky dopadne vše jak má... Je my 22let jsem šťastná že čekám miminko, ale zároveň mám obavy zda vše zvládnu..
@tomikjoejoe
@terka228
děkuju holky, od ted pouze osobně.....krásný den
@monikadeny carka tam sice je ale pored stejne silna. ☹ na 15 dpo by uz mela byt urcite silnejsi. Snad se prcek rozhybe a zacne poradne vytvaret hcg. ja bych sla jako samoplatce obden na krev abys videla jak ti roste.
Ahoj, tak ja jsem 14DPO a test stále negativní..ms 31DC nikde..nechápu to myslíte ze je na test ještě brzy??
Na 90% byla 10.6. Byla jsem 7.6 u gynekologa,vajíčka ještě nebyly dozraly a doporučil mi ať příteli "uvarim večeři" v sobotu 10.6 😁
@pavcik123 parada..gratuluju..to je tim jak jses tu vcera rozcilila 😀 at pekne sili 😉
@monikadeny snad ted nebudu za hnusnou,kdyz reknu svuj nazor..testy ti zustavaji stejny,na 15dpo by jsi mela mit uz peknou carku a nesouvisi to s tim jestli mas dlouhy cykly nebo ne..tohle vypada na biochemicke nebo mimodelozni (u toho se hlidej,a kdyby ti zacalo bejt zle nebo slabo tak hned k dr)..taky jsem mela biochem.,stejny testy jako ty,jen me trochu silily,digitalni tez ukazal,a pak prisla ms...dr mi tehdy rekl,ze kdyby me neposlali z ty pohotovosti domu a neco mi nasadili,tak se to mozna udrzelo..ale to je jen ve hvezdach.
@ms.neomagic asi jo čoveče 😀
V pondělí udělám další ať vidím rozdíl
@monikadeny na 15DPO mas asi tak stejny čárky jako ja mela 15DPO.to jsem sotva videla ducha.zalezi na koncentraci HCG v moci ja takhle duchovala dobrej tejden nez jsem mela peknou carku a to jeste zdaleko ne silnou.a jak to dopadlo jsem ve 21tt a vsechno bylo od zacatku v pohodě
@katka22688 ano je to tam 🙂

tak děkuju a dobrou všem.