Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@katka22688 je tam 🙂
@katka22688 urcite podarilo 😉
@dagmar_hribek děkuju ti alespon za trochu naděje.....
...a co to bude už víš?
@monikadeny druhý chlapeček.mimochodem prvni tehu jsem test zkousela az tri dny pi vynechani ms a rovnou s citlivostí 20 a krásná druha čárka.druhé tehu se loudalo s tou čárkou dva dny po meskani ms duch na desitkovym pak ještě snad týden samej duch a carka az snad osm dní po meskani ms na desitkovym.dvacitkovej jsem nezkousela.ale teda ten tyden jsem nevedela na čem jsem jestli jo nebo ne.a to jsem testy delala obden.takze každé tehu je jiné.a vubec bych necetla ze to bude bio nebo mimodelozni akorát to stresujes ješte víc a to tomu moc nepomůže
@janajens taky vidiiiiim😉 At siliiii!!!🍀
@martinie88 dekuji Moooc ze by gelik pomohl
Verim tomu ze bude....🙂
@monikadeny a Vám také hodně moc štěstí a miminku zdraví ať se pořádně chytne a je vše jak má být

@janajens ja vidim a moc dobre 🙂
@ms.neomagic jee dekuji snad bude silir
@janajens bude neboj...držím pálčeky
@katka22688 dekuji moc
@janea823 protoze tyhle zeleny sragory maji strasne malo barviva..myslim ze se ani vic nezabarvi...nejlepsi jsou mamatest,dr max,pharma point 😉
@ms.neomagic aha, takže zcela zbytečný stres...výborně🙂) hlavně že má být člověk v klidu...😀

@katka22688 krasna carka