Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikavitezslav to me moc mrzi, drzim palce, at se das dohromady!!!
@monikavitezslav
ahoj Mony, to je mi líto. Napíšu na odsobní čet ju.
@verusch já teda nic nevidím a testovat 8 dní před ms je pěkná blbost.
@verusch taky nejaký náznak vidím, nicméně testuj kdy chceš... ted aby sílil, a aby byo vše jak má 🍀
@janajens tak co..sili? tady furt nakukuju a nic 🙂
@dendule94 nene nemerime nic ani nekontrolujem ken mam v mobilu apku na ms a tam to automaticky vypisuje i ovu...
@aleenka1234 moc dobre vim ze to nemusi nic znamenat chtel to pritel at zkusim !
@rosalline
@luciebx
@kolibricek36 diky snad to tentokrat vyjde a udrzi se
@ms.neomagic nee dneska sotva viditelna dekuji za zeptam I uvidime dalsi dny Jestli se teda v grafech nevyznam ale vypada to ze bylo teprve pred dvema dny zahnizdeni
@janajens jakto,vzdyt vcera byla tak pekne viditelna :-\
@ms.neomagic fakt nevim navic me z kolikatou Asik viroza musela jswm fotku upravit koukni sama
@ms.neomagic treba se jeste UKaze Jsmw dneska 9dpo
@ms.neomagic zkolila viroza Melo byt
@janajens ale ja ducha vidim...to je jinej druh testu nez vcera,ze jo?
@ms.neomagic jj konfort uz nemam tohle je one step nemecky

@monikavitezslav Ahoj Moni,co to ctu,ja myslela jak uzivas tehu a ty takhle ☹ co se stalo? moc me to mrzi...za nic se nestyd,urco ti pomuzou a vse bude dobry...manzel se s tim musi poprat...jsi moc statecna,ze jsi to sem napsala..to by jen tak nikdo nedokazal...holcicko opatruj se,bude dobre.