Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@kaculik007 myslim, ze muze 😉 taky mi zbyl jeden ovu, tak jsem ho zkousela spolu s tt, modry je tehotensky, zeleny ovu, oba delany 17DPO 😉
@kaculik007 muze ale testovaci by mela byt silnejsi nez kontrolni. jinak to nemusi znamenat nic... drzim palecky
@kaculik007 ahoj, u mě ovu test ukázal těhotenství 😉 foto nahoře ovu, foto dole těhu 😊 hodně štěstí
@janajens ty tvé testíky jsou neostré, zkus je ještě vyfotit lépe, kousek dál od testíku 🙂
Zdravím všechny! Čárky na TT mi pořád sílily. Už jsem byla rozhodnutá, že dále testovat nebudu, ale zbyly mi nějaké nevyužité testy, tak jsem je nechtěla nechat bez povšimnutí 🙂 Doufala jsem, že již bude čárka stejně silná jako kontrolní, ale ono ne.. vypadají naprosto stejně. Na kontrolu jsem objednaná až 19. 7. Co myslíte, je to normální?
@lisa01 to máš 25 -tkový, že? kup si jiný třeba i digi - ale za mě papírový spolehlivě ukážou stejně tak jako digi
@jullli zkoušela jsem i na tyčinkovém testu, které jsem dělala se stejným rozsahem 5 dní a přišlo mi to taky stejné, ikdyž ten horní je výraznější, ale myslím, že je to tím, že ten spodní už je hodně zaschlý, dneska zkusím koupit Dr. Maxe
@luska_ ten digitální mě taky napadl, ale nezobrazí mi menší počet týdnů, když mám tak slabé testy? Od začátku jsem si říkala, že nebudu hysterická jako některé maminy a už je to tady 🙂
@kolibricek36 nene, 10-kový :/
@lisa01 aha, tak bych zašla na krev jako samoplátce - třeba zítra a v pondělí, to by bylo poznat jestli Hcg roste nebo ne
@lisa01 ja dokonce ani osm dní po vynechane MS neměla silnou druhou carku jako kontrolní.dal jsem netestovala takže nevím.dvě carky byli to bylo důležité sice testovací slabá ale jasne viditelná
@dagmar_hribek taky jsem dnes 8 dní po vynechané MS, ale snad to bylo způsobeno jen špatným testem, dneska jsem si koupila ještě test od Dr.Maxe a obě čárky jsou již stejně silné 🙂
@monikadeny no akorát, že dnes už zase nic pomalu nejde nafotit 🙄něco malinko, ale nějak se zase začnu smiřovat s tím, že opět z toho nic nebude. Dnes 11dpo sice se píše, že to může být brzy, ale když kouknes na můj blog na album, tak tam už od 9-10 dpo je o hodně viditelnejší. Vím, pokaždé to není stejné, ale 2x to tak u mě bylo.

Holky MS mám dostat v pátek/ sobotu. Tehu test doma nemám ale zbyl mi tu jeden ovu, tak jsem ho zkusila. Co myslíte může tehu ukázat?