Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@martinie88 moc gratuluji
Ahoj holky....mám na vás prosbu.....před týdnem jsem měla pohlavní styk a dnes jsem si dělala test ale abych šla na WC tak jsem vypila hodně vody.... může to že jsem vypila hodně vody ovlivnit výsledek?
@anetakorolusova týden po styku je na test ještě brzy. Holky tady testují nejdříve 10dpo. Zkus za 3-4 dny, pokud se to chytlo 🙂
Prosím já si nedělám srandu
@lbourova ahoj, mě doktorka týden po potratu nabrala HCG, právě proto, aby bylo na nule. po měsíci už by neměla hodnota být, já mám nulu už ted v době ovulky....to by mohlo být těhu :o)
@martinie88 krásný, to vypadá moc dobře 🙂
@monikadeny asi to cekani nevydrzim a pojedu zitra pro test, ale zacalo me bolet bricho jako pred menstruaci, tak mozna ze to zase odejde samo....
@denisa3101 ahoj,nedávno jsem tu psala ohledně testu Facelle. A za mě teda bohužel negativní zkušenost. Sice mě prvně Tvoje fotky potěšily,mohla jsem porovnat a s výsledkem jsem byla spokojená,ukázaly mi správně.
Jenže mi doma test zůstal a tak jsem si chtěla být jistá na 1000%,že mi neudělá falešně pozitivní čárku. Testovala jsem před pár dny ( v době, kdy s jistotou vím,že těhotná být nemůžu) a výsledek?
@dasa.77 mohl reagovat na ovulaci ... Měla jsem to tak s testem comfort udělal mi krásnou růžovou ale nejspíš reagoval na ovulaci ty testy jsou strašně citlivé já tento test dělala asi 4x i když jsem těhu nebyla a vždy byl jasně negativní a když jsem byla tak ukázal silnější // než jaký koliv jiný test protože je strašné citlivej než ostatní
Holky, jsem 12DPO, těhotenský test negativní, ale včera jsem byla na gyndě, kvůli tomu, že mám kvasinkovou infekci a doktorka mi řekla, že na jednom místě je sliznice 9mm a že je to zvláštní, když mám mít před menstruací. Co si o tom myslíte? Je tady důvodem opožděné menstruace ta infekce a nebo je možné těhotenství, ale test to ještě nezachytí...? Děkuji za rady...🙂
@denisa3101 To by sedělo,taky mě to napadlo to s tou ovulací.Jinak máš pravdu,i mě ukazoval lépe než jiné testy.
@lenickaaa1989 ja mela takovou vysokou sliznici normalne po ovulaci. Takze nevim co je na tom divneho 🙂 muze to znacit MS, ale taky tehotenstvi 😉
@leymea No já vždycky měla sliznici max.6mm víš, tak proto se mi to nějak nezdá...:D
@lenickaaa1989 jen 6? Ja mam tuseni, ze pro otehotneni by mela byt min. 7mm :-/
@leymea Ano to máš pravdu, proto jsem se divila, když mi naměřila na jednom místečku 9mm...
@lenickaaa1989 tak uvidis 😉
@kosalucy tez gratuluji 👏👏👏
Dekuji 🙂 asi se uz na to vykaslu....a radeji si poridim psa, tri potraty mne asi fakt uz stacily.

@martinie88 já ho měla taky, mě ukázal 3 dny před oček. ms, ale v pribalovem letáku je psáno, že ukáže už 5 dní před ms. Takže i když je to 25 citl.zřejmě to zachytí dříve 🙂 Moc gratuluji 🙂