icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
10. črc 2017

@martinie88 já ho měla taky, mě ukázal 3 dny před oček. ms, ale v pribalovem letáku je psáno, že ukáže už 5 dní před ms. Takže i když je to 25 citl.zřejmě to zachytí dříve 🙂 Moc gratuluji 🙂

janajens
10. črc 2017

@martinie88 moc gratuluji

martinie88
10. črc 2017

@laura1972
@janajens

Holky moc dekuji, tenhle mesic jsem mela kontryhel, gynex, inositol v tabletkach a conceive gel, asi to fakt zabralo a nebo ta dovolena 🙂 Drzim vam palecky :*

anetakorolusova
10. črc 2017

Ahoj holky....mám na vás prosbu.....před týdnem jsem měla pohlavní styk a dnes jsem si dělala test ale abych šla na WC tak jsem vypila hodně vody.... může to že jsem vypila hodně vody ovlivnit výsledek?

laura1972
10. črc 2017

@anetakorolusova týden po styku je na test ještě brzy. Holky tady testují nejdříve 10dpo. Zkus za 3-4 dny, pokud se to chytlo 🙂

luciebx
10. črc 2017

@laura1972 holcine je 15 a beztak si tu dela prdel. Pise ze na krabicce of testu je napsano ze ji ukaze vysledek 24 hodin po styku. No takze se tu nekdo opet bavi 😒

anetakorolusova
10. črc 2017

Prosím já si nedělám srandu

monikadeny
10. črc 2017

@lbourova ahoj, mě doktorka týden po potratu nabrala HCG, právě proto, aby bylo na nule. po měsíci už by neměla hodnota být, já mám nulu už ted v době ovulky....to by mohlo být těhu :o)

monikadeny
10. črc 2017

@martinie88 krásný, to vypadá moc dobře 🙂

lbourova
10. črc 2017

@monikadeny asi to cekani nevydrzim a pojedu zitra pro test, ale zacalo me bolet bricho jako pred menstruaci, tak mozna ze to zase odejde samo....

laura1972
10. črc 2017

@lbourova já měla letos v únoru revizi v 9.tt. a test byl po 3 týdnech už snehobily. Záleží na HCG a každá to má jinak. Moc ti držím palce a děj vědět jak si dopadla, co testík 🙂 ❤🍀

dasa.77
10. črc 2017

@denisa3101 ahoj,nedávno jsem tu psala ohledně testu Facelle. A za mě teda bohužel negativní zkušenost. Sice mě prvně Tvoje fotky potěšily,mohla jsem porovnat a s výsledkem jsem byla spokojená,ukázaly mi správně.
Jenže mi doma test zůstal a tak jsem si chtěla být jistá na 1000%,že mi neudělá falešně pozitivní čárku. Testovala jsem před pár dny ( v době, kdy s jistotou vím,že těhotná být nemůžu) a výsledek?

denisa3101
11. črc 2017

@dasa.77 mohl reagovat na ovulaci ... Měla jsem to tak s testem comfort udělal mi krásnou růžovou ale nejspíš reagoval na ovulaci ty testy jsou strašně citlivé já tento test dělala asi 4x i když jsem těhu nebyla a vždy byl jasně negativní a když jsem byla tak ukázal silnější // než jaký koliv jiný test protože je strašné citlivej než ostatní

lbourova
11. črc 2017

@laura1972 urcite dam 🙂

lenickaaa1989
11. črc 2017

Holky, jsem 12DPO, těhotenský test negativní, ale včera jsem byla na gyndě, kvůli tomu, že mám kvasinkovou infekci a doktorka mi řekla, že na jednom místě je sliznice 9mm a že je to zvláštní, když mám mít před menstruací. Co si o tom myslíte? Je tady důvodem opožděné menstruace ta infekce a nebo je možné těhotenství, ale test to ještě nezachytí...? Děkuji za rady...🙂

dasa.77
11. črc 2017

@denisa3101 To by sedělo,taky mě to napadlo to s tou ovulací.Jinak máš pravdu,i mě ukazoval lépe než jiné testy.

leymea
11. črc 2017

@lenickaaa1989 ja mela takovou vysokou sliznici normalne po ovulaci. Takze nevim co je na tom divneho 🙂 muze to znacit MS, ale taky tehotenstvi 😉

lenickaaa1989
11. črc 2017

@leymea No já vždycky měla sliznici max.6mm víš, tak proto se mi to nějak nezdá...:D

lenickaaa1989
11. črc 2017

Test nahoře včera, to je 29.den a dva testy dole jsou dnešní 30.den, no menzes min. měsíc přišel 29.den a teď nic...tak zatím negativní že?

leymea
11. črc 2017

@lenickaaa1989 jen 6? Ja mam tuseni, ze pro otehotneni by mela byt min. 7mm :-/

lenickaaa1989
11. črc 2017

@leymea Ano to máš pravdu, proto jsem se divila, když mi naměřila na jednom místečku 9mm...

leymea
11. črc 2017

@lenickaaa1989 tak uvidis 😉

jesterka09
11. črc 2017

@kosalucy tez gratuluji 👏👏👏

lbourova
12. črc 2017

@laura1972 tak jsem dneska delala mamatest a je snehobily, tak ze nic ☹. Ten cleae blue je hold citlivejsi a preci jen tam bylo zbytkove hcg.

laura1972
12. črc 2017

@lbourova fakt? Tak to mě mrzí ☹ tak snad se to chytí třeba ted tenhle měsíc 🙂 budu moc držet palce 🙂

lbourova
12. črc 2017

Dekuji 🙂 asi se uz na to vykaslu....a radeji si poridim psa, tri potraty mne asi fakt uz stacily.

laura1972
12. črc 2017

@lbourova tak možná by to i pomohlo 🙂 taky se nám nedaří. Ted zkoušíme po třetí a už 5 měsíc a nic. Snad ještě ten čas přijde, musíme doufat. 🙂

lbourova
12. črc 2017

@laura1972 a myslis,ze bych mela jeste zkusit znovu ten clearblue? Cetla jsem diskuze,ze se jim na obyc testech druha ukazala az hodne dlouho....

laura1972
12. črc 2017

@lbourova no a myslis, že fakt test zeslábl? Nebo čím jsi testovala? Testovala jsi stejným testem?

lbourova
12. črc 2017

@laura1972 testovala jsem napred clearblue- poziticni a pak mamatest a negativni.....