Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lenickaaa1989 zatim nic nevidim
@monikadeny ja si moc nadeje nedavam..
všude jedna čárka.
@lenickaaa1989 tam nic není
@lenickaaa1989 ještě bych pockala muze byt na test ještě brzy 🙂 držím palecky
@lenickaaa1989 take nic nevidím. Všechny testy negativní
@lenickaaa1989 můžu se jen zeptat zeptat? TY osobně tam sama něco vidíš?
@lussynka27 ja tam takhle nic nevidim ☹
@lussynka27 Ja tam nic nevidim.
@lussynka27 vidím to na ty halucinace 🙂... ale třeba to jen foťák ,,nevezme,, a na živo tam něco je... zkus za dva dny a uvidíš... hodně štěstí! ❤
@lenickaaa1989 na prostředním možná něco málo je.... ale i tak bych to brala jako negativní 😉
pouhým okem se nevylučuje,že je čárka vidět,ale na fotce ne e 😉
@lenickaaa1989 vidim tam ducha. Ale zkus udelat test za dva dny a uvidis jestli bude silnejsi nez ted. Drzim palecky
@lussynka27 zkus to vyfotit na jinym podkladu. Tady na tom neni moc videt.
@lenickaaa1989 bohuzel nic nevidim
Ahojte holky....máme doma 14mesicniho klučíka a chtěli bychom druhé...v květnu jsem dostala první menstruaci od porodu (po roce), v červnu opožděnou (ovu byla až 21DC, MS přišla 35DC) a teď zatím nic, jsem 31DC (ovu byla předpokládám 19DC). Ve středu na testu sněhobílo (a že jsem lovec duchů 😎 ) a v pátek a včera takto....první mamatest 10, pak jsem letěla pro Dr.max,abych se ujistila,jestli není "falešňák".... Nezbývá,než čekat,i když příznaky mám úplně stejne jak u malého...snad to nedostanu a bude druhatko 😉
Holky,kéž by...na malého jsme čekali cca 3 roky s jedním ZT a 2x biochemické,proto mám trochu strach...no uvidíme 😉
Děkuji 😉
@dendule94 děkuji a přeji,ať se brzy zadaří...já teď zjistila,že nám se povedl malý a i teď toto tak,že jsem po sexu dala nohy nahoru....no holt,u nás se musí asi potvůrkám pomoct, kam nedostříkne,tam doteče 😉
@hribek no snad,mně taky přijde,že je silnější,volným okem úplně viditelná...ve středu na testu ještě sněhobílo,tak snad 😉 děkuji
Jen pro informaci abych vedela

@lbourova mamatest ukazuje slabě. A jiný test už ten obyč.nemáš??