icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
z_kopretinka
29. črc 2017

@dendule94 opravdu brzy to smysl nema. Malo komu se neco objevi 9. U me 11. jsem lovila ducha div jsem nezacala silhat a 13. vyskocila slaba ale uz dobre viditelna carka.

laura1972
29. črc 2017

@nikynikol25 no právě mi to.nejde do hlavy. 3dpo slabý jako tech pár dnů po ovu 6dpo krásně zesílil a 9dpo tak rychle zase zeslábl. A pak jsem jen tak ze srandy zkusila 8dpo tehu test a byl tam v limitu růžový duch, asi jsi to viděla, dávala jsem ho sem a vypadalo to nadějně a pak ten ovu test zeslábl včera a zatím na tt. nic, nejspíš jen ryska, takže asi to zase bude 5 měsíc opět MS. 😔

nikynikol25
29. črc 2017

@laura1972 třeba ještě naděje je,ja mám mít do Ms ještě pár dnů,tak jsem zvědavá jestli mrcha dojde nebo ne,ale bolí mě divně břicho jak na Ms,no snad nedojde,to by me už naštvalo.😠a vykaslala bych se nato.Ja teď jedu akorát taky 5 měsíc,kdyby se povedlo tak by jsme byly na stejno😉moc přeju at nám to už vyjde,to čekání je hrozný,každej měsíc nervovani co bude,ja si počkám snad jestli prijde nebo ne.A dneska se my zdál ještě k tomu jsem že jsem tu mrchu dostala.Takže snad nepřijde.

nikynikol25
29. črc 2017

@laura1972 zdál sen,ten mobil me zabije občas si píše co chce.

zlatickon
29. črc 2017

@laura1972
@nikynikol25 a vy uz mate nejake deti? My se znazime ctvrty mesic a to cekani je vazne desny chudaci ty ktere se rakhle nervuji treba rok...me zacina pobolivat podbrisek jak na menzu a v krizi...

nikynikol25
29. črc 2017

@zlatickon ja nemám ještě žádné děti,já už se snažím skoro 4 rok,takže to mám dlouhou trať,pokud se zadari,tak už bude dobrý,pokud ne tak je to opět na dlouhou trať☹4 měsíce to je ještě dobrý,horší to je pak po tom roce snažení a stále nic.Me taky bolí jak kdyby Ms měla přijít,je to zatím jen lehce,ale jinak nic,normálně me bolí i u ledvin,ale tam zatím nic.

megi89
29. črc 2017

Ahojte...Dnes 28 DC, nevydržela jsem to a udělala jsem odpoledne těhotenský test, MS by dneska měla dorazit, na testu je slabý duch, jenže jsem už trošku špinila na papíře. Spíše se nemám radovat, že?

laura1972
29. črc 2017

@nikynikol25 no to mi povidej, pořád se člověk jen nervuje. To čekání na ovulku, pak Počítáš dny po ovu cekas kdy se objeví dušík a pořád doufáš, pak se něco na testu objeví, další den nic a pak už ztrácí člověk naději 😔 a nakonec červená mrcha dorazí a zase nanovo. 🙄 Každý měsíc to samé. 8dpo se mi ukazalo tohle a dnes tohle. (Dám foto) Jj,bylo by to hezké kdyby se nám to ted všem.tady povedlo 🙂 Musíme doufat no 🙏

laura1972
29. črc 2017

@nikynikol25 první ve čtvrtek 8dpo a druhý dnes udělaný teď.

laura1972
29. črc 2017

@megi89 čárka je pěkně vidět 🙂 to spineni může v tehu být, v době kdy by měla být ms. Dokud se nerozjede, tak to nemusí značit, že je to špatné. Držím moc palce A🙏 kdy cekas tedy MS??

megi89
29. črc 2017

@laura1972 Právě dnes by měla dorazit MS....

laura1972
29. črc 2017

@megi89 takže podle tvého testu tak šanci ještě možná mám. 🙂 já čekám MS za 4dny.

nikynikol25
29. črc 2017

@laura1972 na tom 8Dpo je něco vidět,asi ty mamatesty jsou na hovno a zkoušela si udělat i ten silnější test třeba tu 20ku,nebo 25ku jestli tam se ti něco ukáže?

nikynikol25
29. črc 2017

@megi89 ještě vydrz,ja myslím ze to bude dobré🙏

laura1972
29. črc 2017

@nikynikol25 nezkousela, ty nejsou právě tak citlivý , spíš jsem je dělala v den ms nebo po vynechání. Ale zkoušela jsem.včera ještě Maxe a a dneska Comfort.

nikynikol25
29. črc 2017

@laura1972 ja myslela ze právě čím větší třeba 20ka tím větší cytlivost

zlatickon
29. črc 2017

@laura1972 no me se to taky zda docela jeste nadejne a 4dny pred mrchou? To je jeste brzy,Jeste nehazej flintu do zita a ty ovulacni testy...nevim moc te metode neverim.

laura1972
29. črc 2017

@nikynikol25 no já si myslela dřív taky, ale je to obráceně. Od 10citl. výš.

zlatickon
29. črc 2017

@nikynikol25 teeeda klobouk dolu,ja se tady nervuju par mesicu a ty tolik let...mooc drzim palecky at uz se zadari a je vse fajn.Bylo by super kdyz by se nam zadaro vsem trem uz ted...ja myslim ze to i u tebe neni jeste promarneny mesic 😉

zlatickon
29. črc 2017

@laura1972 ale ja si covece ted tak vzpominam ze malou mi to 25 ukazala driv nez 10 a taky jsem se divila ze to je nejak divne ale je fakt ze uz he to pet let....tak nevim jak to je ted

laura1972
29. črc 2017

@zlatickon já vím No, že je třeba ještě čas když MS má přijít za 4 dny. Já právě 2x když byla tehu v loni, tak už 9 -10 dpo měla krásně viditelného dusika. A ted nic. A podle ovu testů jsem loni měla před MS už silné ovu testy, čím víc se MS blížila. A v den MS byl i ovu test pozitivní a tehu taky. A jak už jsem psala, plno holek to zkoušelo když byly tehu a měly ovu taky pozitivní.

megi89
29. črc 2017

Holky, kezby se nám zadařilo...

laura1972
29. črc 2017

@zlatickon no byli tu i holky, co jim 25 ukázala a 10 ne. Ale moc jich asi nebylo. I když podle tabulek HCG, tak to tak je no.

laura1972
29. črc 2017
zlatickon
29. črc 2017

@laura1972 telo se meni a i kdyz ti pred rokem ukazali testy ducha pred ms tak ti ted muze ukazat i treba par dni po vynechani...ale je fakt ze se clovek zna a tak nejak i tusi co a jak...

nikynikol25
29. črc 2017

@laura1972 aha,takže ty co maj větší hodnotu jsou méně citlivé než ty co maj menší hodnotu,ty jo,tak to mě vůbec nenapadlo😲

nikynikol25
29. črc 2017

@zlatickon no,uz hodně dlouho,tak snad se zadarilo,bylo by to první,mám za 6 měsíců 27let tak uz by to chtělo to první mít a pak by se uvidelo jestli i to druhé nebo ne,ale byla bych šťastná i za to první

laura1972
29. črc 2017

@nikynikol25 no já když tehdy poprvé v létě testila, tak jsem si to myslela taky tak. 🙂

laura1972
29. črc 2017

@nikynikol25 tak to je krásný, když je to první 🙂 já už mám děti tři no a na stará kolena 😀 bych si chtěla pořídit se současným přítelem aspoň jedno společné. Dřív to bylo hned a ted už věkem to nejde no. Už nepomáhají ani vitamíny a podpůrné hormony, asi už tělo stávkuje. 🙄

nikynikol25
29. črc 2017

@laura1972 ja si koupila vitaminy mamavit,zatím jsem dobrala dneska jedno plato tak ještě další dvě,s mim přítelem příští měsíc 7 let,on uz dvě děti s bývalou přítelkyní má,ale bohužel se o ně staral sám,ona utekla,takže jsem mu pomáhala,ale teď chceme s polu jedno mít také.Ale třeba ta šance je,nikdy neříkej nikdy.🙏