Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikynikol25 no vy byste ještě mít měly, u mě je to už jiné, já už mám tři, tak mám asi splněno.
@nikynikol25 kez by mela pravdu ja na malou cekala tri roky
@janajens tady právě ze ne,az me to dost naštvalo,jsem v malý vesnici 45min.od Hannoveru,tady je to jak když teprve přišla nová doba.Příští týden v pátek si děláme výlet do Kölnu,tak tam je určitě koupím
@laura1972 se zadari určitě,no já ani to jedno ještě nemám☹😢
@janajens teda ja vám závidím ze aspoň nějaký děti máte už,ono to přijde,je to fakt o nervy a zklamání,každej měsíc litam pro tt testy a nic,uz jsem to několikrát obrecela,ale čím víc chci,tím víc se to kazí
@nikynikol25 ju takhke to me moc mrzi tak koupil Teda AZ pojedes do toho Köln ja mam pobliz prave Jen Dm ale stejne je to zlodejina tady ty testy nebo si udelej koto na Amazon.de a mas testy max do tri dny doma
@nikynikol25 ja uz fakt taky na to kaslu pak jsi Jen smutna
Mě je 27, byla mi diagnostikována endometrióza, antikoncepci neberu už roky, chránili jsme se jinak, doktor pohrozil, že je nejlepší na endometriózu antikoncepce, nechtěla jsem začít brát, a nebo těhotenství, zatím jsem se na to necítila, ale pak najednou se něco přeplo a my jsme hrozně moc chtěli miminko, snažili jsme se od prosince 16 a bylo to hrozne, každý měsíc tehu příznaky, zpožděná menstruace, ale tehu nikde, v dubnu bylo těžké období a rodinné problémy a na nějaké myšlení na dítě přešlo a ono ejhle další měsíc mě něco říkalo, udělej si test nějaká vtirava myšlenka, ale byla jsem skeptická a nechtěla jsem čekat na další sklamani, měla jsem dva dny před menstruací tak jsem to zkusila a na obrázku se objevil duch a my 😨 a udržel se a jsme zdraví a už se na něj moc těšíme... Děvčata, doufám, že nevadí toto oslovení, moc na vás myslím, at se taky zadari... Dokonce jsem byla i na odběru krve jestli mi dobře fungují vaječníky a výsledek už nebyl potřeba...
@nikynikol25 no tak.vidíš. Právě proto bych to přála vám, kdo buď ještě nemá žádné nebo třeba jen jedno. 🙂 určitě se brzy zadari, věřím tomu 🙂
@barushe_27 jee to gratuluju,jak říkám miminka si cestu najdou,hodně štěstí👶🍀
@janajens akorát měr jen tu bazalku a v pondělí jdu se podívat na ten drmek do lékárny,pak ti napíšu a pošlu foto vo my dali
@nikynikol25 tak to jsme na Tom stejne ja objednavam jedine na amazonu
@laura1972 určitě i tobě,úplně zase věk nemáš tak vysoko,dneska už i skoro babičky maj svoje mimi
@nikynikol25 a ještě bych zapomněla, nevím jestli to má nějakou souvislost, ale popíjela jsem kontryhelovy čaj, prý upravuje cyklus jak menstruační tak ovulační...
@barushe_27 to je krásné, moc gratuluji a držím palce 🙂
@barushe_27 jo jo to je pravda i drmek podporuje ovulaci
@janajens tak zatím budu měřit bt,ovu testy kupovat nebudu,to je zbytečný,musím upravit tu ovulku,myslim ze možná budu mít i slabou ovulku,takze to podpořím nějak,jinak tt nebudu dělat dokut ms nevynechá,už brečet nechci.
@nikynikol25 moc děkuji, ale já se ted docela už bojím, že se to nepovede. Během půl roku 2x ZT z toho to druhé dvě vývojové vady., i když nám na genetice řekli, že my dva jsme úplně v pořádku, a že testy co vyšly špatně u embryjka, že tzn.trizomie už se prý víckrát neopakuje, tak stejně už se bojime aby když se to povede , jsme došli až do konce.
@laura1972 a jeste jsem zapomněla na přes dva roky diagnostikovanou celiakií a hypofunkci štítné žlázy, myslela jsem, že jsem v koncích, ale když vše člověk dodržuje jak má tak se uchytí prdola...❤
@nikynikol25 to si Rikam lady mesic a porad me to laka ale tohle MI stacit taky budu merit Jen bazalni teplotu a piju ten kinderwunschtee a zobu femibaby
@laura1972 proboha, myslím na vás, to ty moje nemoci, jsou proti tomu vašemu prkotina, určitě se zadari... 🙏

@nikynikol25 jj uz jsem odepsala ale I Rosmann maji desitkove Nebo Co lekarna zeptej se v rosmann nejake prodavacky