Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj holky,sorry ze se vtirnu,nemá zase některá zkušenost s tehu po sterilizaci???😲
Ahojte holky tak ja si mimi moc neuzila ještě včera tt pozitivní a večer sem začala mit křeče v zadech které trvaji do ted a rano jsem zacala krvacet😢 o to je už podruhé... Dvakrát se to povedl a dvakrát odešlo😢 připadám si neschopná!!
Holky strašně moc děkuji za povzbuzeni...❤ něco jsem o zkousela nastudovat a tak mě napadlo ještě tt zkusit...bylo to v půl 4 a čárka tam je ale opravdu jen slabá... ohodne slabší než včera rano.... nehledě na to že jsem nějakých 18 po ovulaci... čárka by měla být silná☹ takže si myslím že to opravdu končí...jj taky si říkám že bylo něco špatně a je lepší že to příroda tak zařídila, ale taky jsem z toho smutná😢 no mám princeznu doma a jsem moc ráda že ji mám.... Nevím jestli ten smutek nějak ve mě vidí ale celý den mi dává pusinky a hladi mi vlasky❤ no holky prostě život jde dál a určitě to za 15 dní vyjde!!!!😈
Ahoj holky mela bych jit na nocni dneska. Makam na 3 smeny a ve velkem ramusu kde mame spunty do usi. Pritel me nechce do prace pustit ze mao me strach co myslite vy?
Kdyz si zitra budu rano volat na gyndu udelaji mi nejaky vysetreni aby mi potvrdili tehotenstvi?

@janajens ahoj tak dnes 10dpo