Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@marisse2428 potichu gratuluji
@marisse2428 Něco vidím, hlavně na prvním obrázku! V tom druhém taky, ve třetím nejmíň. 👶
@monikadeny Ahojda, po case se ozyvam..uz jsem odsud musela pryc, protoze my taky stale nic a jde mi to trochu na mozek. Je to uz 9.mesic a stale nic a pritom jsme mladi a zdravi :/...holky jak se uziva ten Gynex? Premyslim o nem...
@hlasimse
@janajens
@sipkovarose dakujem pekne, ale ja mam par dni po MS, len mi je stale zle, tak neviem, ci je to mozne? Ale MS trvala len 2,5 dna
@marisse2428 Je to možné, hlavně pokud trvala takhle krátce.
@weerruu Ahojky, Gynex uzivas 3 tydny (idealne zacit 1DC) a pak tyden vynechas. Pak zase dokola🙂 Ja jsem uzivala 3x5 kapek a po 2 mesicich se podarilo🙂 Mela jsem cyklus i 50 dni a gynex mi ho stahl na 33 dni. Ale jeste jsem do ovulace pila kontryhel 🙂 Hodne stesti;)
@hlasimse
@janajens
@sipkovarose spravila som si rano digitest a vysiel takto. 😞
@marisse2428 A jak dlouhou jsi měla luteální fázi? Jestli ta MS nebylo jen uhnizďování...
@hlasimse ovulaciu som mala 15, 16 DC. Neviem ako vypocitat LF.
@marisse2428 Jak dlouhý jsi měla cyklus? Kdyby jsi ignorovala tu MS, tak dnes by byl kolikátý den cyklu?
39DC MYSLIM, ak dobre pocitam.
@marisse2428 mě taky digitál ukázal negativní a už jsem ve 31 týdnu, takže nějaká naděje tady je. Přesně jsem to měla jako ty. Chvilku jsem krvácela a říkala jsem si, že přišla MS a pak zase nic a pak se mi udělalo blbě a koupila jsem jiný test a dvě čáry. Zjistila jsem to, až v sedmém týdnu.
@monikadeny utrogestan není žádná spása, spíš srovná cyklus. Zkus čínskou medicínu pokud jste oba dva bez zdravotních problémů může vám to pomoc. My jsme se po 4 letech dočkali.
@fandysek_1 ja som teraz citala, ze po jeho rozobrati su tam testovacie pruzky. Ale zeny skor pisali, ze aj ked su tam dve ciary, tak to neznamena, ze je pozitivny. Tak neviem, skusila som ho rozobrat a fakt su tam.
@hlasimse zabudla som ta oznacit, 39DC
@marisse2428 tak uvidíš...ale většinou by to už test odhalil.
@hlasimse prave som zase zacala krvacat... bojim sa, co to moze byt.
@marisse2428 Netuším, možná dojíždí MS... Co na to dr?
@hlasimse Volala som mu prave, ze mam prist zajtra rano na lacno a este raz ma vysetria.

Já to tam vidim😍👍👏