Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ale jsem 12 dni PoO
Holky,jaky testy mate vyzkouseny a ktery nedelaji falesny duchy a naopak? Dekuji 🙂
Devcatka, prosim o radu, nesetkala jste se nektera s tim, ze na mamatestu stale slabe carky, zatim co na jinych testech carky pekne?? Ja uz nevim, co si mam myslet, uz mam za sebou asi 5 dni testovani mamatestem, kde jsou slabe carky, ale nesili, tak jsem na radu jela koupit jinou znacku. Nejdriv jsem vcera udelala kazetkovy pepino test, taky vysel slaby, tak jsem byla zklamana, ale dnes ranni byl o poznani silnejsi a na kazetkovem max testu take hezka carka (papirkove maxy nejsou ted k dostani, pry vypadek vyrobce) tak jsem se radovala a zkusila zase mamatest a tam zase prdlajs, uz zacinam panikarit, jestli to nebude treba mimodelozni 😵 Nekdo nejakou zkusenost prosim???
@hanischka uz netestuj🙂 Dve carky tam mas. Vzdy se testuje jedna znacka prave kvuli sile carky, kazdy test to kvuli svemu slozeni zobrazuje jinak. Bohuzel ti ale tt neukaze, zda se jedna o prosperujici tehotenstvi, to se zjisti az naslednou kontrolou dr. Ale za mne tam dve carky mas, tehotna jsi a silu carky bych opravdu neresila. drzim palce!
@hanischka vim, co prozivas, je to silene, clovek pak i stejne nechce verit a boji se, jak to dopadne. Objednej se k dr. a uvidis co dale. Ale potom vsem uz by to mohlo i dopadnout, ne?😉 Ja testovala vzdy pouze od dr.maxe a skoncila jsem u carky, kterou mas ty, pak uz jsem netestovala. Proste jsem brala, ze jsou dve a objednala se k dr., vic jsem neresila, protoze vim, ze bych se pouze stresovala a vic stejne neovlivnim. ZAZRAKY SE DEJI😘
Taky mi rekli v lekarne dr. Max,ze maji vypadek ☹ tak mi prodali mamatest,tak uvidime. Vcera ho jeste meli,manza mi ho odpo koupil a vysla tam slabounka carka,tak jsem to chtela dnes porovnat a smolik
Dekuju moc, urcite mas pravdu 👍 K lekari jsem objednana az pres pristi tyden, tak pak sr to rozsekne
@bajunka Digi je sice 25 , ale ukazuje 5 dní před MS , tak jako 10 papír.testy. Je to i v v přibalovém letáčku. Poslední dobou většina testů ukazuje na prd. Ten max ja loni měla a ukazoval krásně už 9dpo a ted si na něj holky dost stěžují, že ukazuje později, třeba až po vynechání MS. Jasně, že se říká, že čárka by měla obden sílit, jenže když vidím ty testy co dělají, co tady kolikrát čtu, tak bych asi taky čekala na dr.a nestresovala bych se. 🙂 Držím moc palce, ať to vyjde 🍀🍀
@laura7279 Ahoj, no na druhou stranu buď ráda, že MS chodí pravidelně a včas. Já jsem dnes 30 DC, příznaky asi nic moc, netestuju a potvora dorazí možná teď, možná za týden - chjo. Už jsem z toho taky taková trošku depresivní - asi jako venkovní počasí, bůh ví, zda se ještě někdy podaří.... ☹
@peta73 Já bych ti to taky moc přála Péťo, už sis taky prožila dost. 😔 Jsme na tom stejně. Taky si říkám, že zda se ještě vůbec zadaří. Tenhle měsíc jsem nestihla pro clostilbegyt k dr.minulý měsíc jsem ho nebrala vůbec kvůli tomu hormon.profilu, tak proto asi ani ovu neproběhla jak má, proto ani nezesílily jako vždycky. Doma mi zbylo ještě 5 tablet clostilbegytu, sice je to jen 1 tableta denně po dobu 5 dnů, ale aspoň něco a snad ovu ted bude jak má. Brávala jsem poprvé 1 tabletu denně, pak mi to po dvou měsících zvednul na 2x denně, tak snad to nebude málo. I když možná to bude stačit když jeden měsíc jsem ho nebrala ted vůbec. Držím palce a dej vědět, jak jsi na tom.🙂🍀
@ka_rohli_na gratuluji 😊 ted uz jen obednat k doktorovi at to potvrdi 😊
@laura7279 noo jen jsem trochu včera zastínila a dnes už nic a bt pořád nad 37 a čípek tvrdý zavřený , právě až za týden ...já jsem taky napnuta jak ksandy😉 abych pravdu řekla tak se úplně bojím testovat...ale asi ve středu nebo až ve čtvrtek nebo počká jestli přijde nebo ne ...no prostě vůbec nevím 😵 hrozně se bojím co tam na mě zase vykoukne a že budu lovit zase duchy ....tak uvidím 🙂