Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@bebesacci presne tak. Jistota je jistota. Ja jsem nikdy ovu testy nedelala. Mela jsem ten kalendar v telefonu, tam me to vypocitalo ze mam mit ovulaci ve ctvrtek. A jelikoz jsme s pritelem spolu nebydleli a jezdi kamionem a bydlel o deme 80km tak jsme nemeli moc sanci se trefit. Ale rekla jsem mu at prijede ve stredu tak jsme na to ve stredu rano vlitly. A za 8dni na tehotenskem testu dve carky. Takze u nas to bylo rychle. A zitra zacinam 12tyden. Tak ti budu drzet palecky aby ti to taky uz konecne vyslo.
@norna Pozitivní je ale to, že tam ta čárka zatím pořád je, i když slabá 🙂
@dendule94 jede tak to je super že to takhle klaplo 🙂 no mě to podle té aplikace vůbec nevychází mám teď tedy ovulaci ó pět dní dříve než ukazuje mobil a podle předchozího měření BT jsem ovulaci neměla a když tak pozdě na to aby se stihlo zahnízdit .teď po půlročním měření a díky ovu testum se začínám trochu orientovat v těch teplotách.Brala jsem utrogestan a ten mi vůbec nepomohl tak jsem se na něj vybídla a pila a piju kontryhel noo a ejhle konečně ovulace a i v dobrou dobu 😉 děkuji moc já doufám že uz to konečně klapne 😉 a tobě přeji klidně a zdravé těhotenství ❤
@laura7279 aha tak to je fajn.ja právě měla ty cykly bez ovulky a když tak hrozně pozdě že se to nestihlo zavrtat proto jsem asi i mívala slabé pozitivní ty tehu testy.Ted je ovulka v dobrý čas jen ještě aby ta sliznice byla akoratni a bylo vše v pohodě.Premyslim že se stavím u doktora aby se na tu sliznici kouknul abych měla jistotu a klid v duši 😉 A tobě se taky teď už blíží tedy ovulka že?
Pro zajímavost sem ještě písnu zkušenost s ovu testy OVULAR.jsou to jen vyhozené peníze pro tento tip testu s GS mám pomalu pozitivní test na ovulaci a dle ovularu vůbec ....slaboulinkata vařečka pro porovnání těchto dvou testu dávám foto....
Mělo být čárečka ne vařečka 😉 Vařečku bych vzala na výrobce 🙂
Ahojky, jdu si pro radu. Dnes na gynde mi dr změřila výšku děl. sliznice a naměřila 17mm a prý je to hodně, je prý je taková těhotenska, ale nic jinak neviděla. Jsem 22dc a MS čekám o víkendu.,po víkendu. Vysadila jsem prášky a tento cyklus je první po Ha tak nevím kdy MS přijde...
@snezenka123 já si myslím že to vážně může být tehu.takhle vysokou sliznici by si po antikoncepci jen tak bez otěhotnění asi neměla.
@bebesacci test ale negativní, myslím z moci... Krev mi nebrala. Nezbývá než čekat, no. Jinak nic děkuji
@bebesacci
*moc dekuji
@snezenka123 ahojky ja mela pet dni pred ms c sice uz positivni digi a sliznici 20mm Dr napsala utrogestan a rekla ze to vyoada taky na tehotenstvi tak drzim palecky
@snezenka123 není zač ,tak buď počkat nebo si koupit ten Digi jak píše Jana,to je taková tutovka

@bebesacci ahojky, jj, ovu testy dělám každý měsíc z přes rok a v pohodě. U mě bývá ovu ten 15DC někdy o den dřív, takže pozitivní test na ovu mám bud 13DC večer a nebo 14DC .