icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura7279
16. říj 2017

@bebesacci ahojky, jj, ovu testy dělám každý měsíc z přes rok a v pohodě. U mě bývá ovu ten 15DC někdy o den dřív, takže pozitivní test na ovu mám bud 13DC večer a nebo 14DC .

janajens
16. říj 2017

@norna jak pisou holky testuj ob den nebo kup ten digi me ukazal pet dni do ms

dendule94
16. říj 2017

@norna test vypada pozitivne,ale zkusila bych ten digi. Aspon uvidis zda maji papirove pravdu nebo ne. A nemusis pak uz dal testovat. Kdyz se ti ukaze pozitivni 😊 drzim palecky

dendule94
16. říj 2017

@bebesacci presne tak. Jistota je jistota. Ja jsem nikdy ovu testy nedelala. Mela jsem ten kalendar v telefonu, tam me to vypocitalo ze mam mit ovulaci ve ctvrtek. A jelikoz jsme s pritelem spolu nebydleli a jezdi kamionem a bydlel o deme 80km tak jsme nemeli moc sanci se trefit. Ale rekla jsem mu at prijede ve stredu tak jsme na to ve stredu rano vlitly. A za 8dni na tehotenskem testu dve carky. Takze u nas to bylo rychle. A zitra zacinam 12tyden. Tak ti budu drzet palecky aby ti to taky uz konecne vyslo.

norna
16. říj 2017

@janajens
@dendule94 asi tedy pujdu koupit ten digi a zkusim zitra🙂 diky holky🙂

dendule94
16. říj 2017

@norna neni vubec zac. 😉 a drzime palecky

vero_nika17
16. říj 2017

@norna Pozitivní je ale to, že tam ta čárka zatím pořád je, i když slabá 🙂

bebesacci
16. říj 2017

@dendule94 jede tak to je super že to takhle klaplo 🙂 no mě to podle té aplikace vůbec nevychází mám teď tedy ovulaci ó pět dní dříve než ukazuje mobil a podle předchozího měření BT jsem ovulaci neměla a když tak pozdě na to aby se stihlo zahnízdit .teď po půlročním měření a díky ovu testum se začínám trochu orientovat v těch teplotách.Brala jsem utrogestan a ten mi vůbec nepomohl tak jsem se na něj vybídla a pila a piju kontryhel noo a ejhle konečně ovulace a i v dobrou dobu 😉 děkuji moc já doufám že uz to konečně klapne 😉 a tobě přeji klidně a zdravé těhotenství ❤

bebesacci
16. říj 2017

@laura7279 aha tak to je fajn.ja právě měla ty cykly bez ovulky a když tak hrozně pozdě že se to nestihlo zavrtat proto jsem asi i mívala slabé pozitivní ty tehu testy.Ted je ovulka v dobrý čas jen ještě aby ta sliznice byla akoratni a bylo vše v pohodě.Premyslim že se stavím u doktora aby se na tu sliznici kouknul abych měla jistotu a klid v duši 😉 A tobě se taky teď už blíží tedy ovulka že?

janajens
16. říj 2017

@norna neni Zac a drzim palecky

bebesacci
16. říj 2017

@norna je tam hezky do růžová já myslím že je to v pořádku a moc držím palečky určitě zítra klapne Digi 😉

dendule94
16. říj 2017

@bebesacci dekuju 😊

bebesacci
16. říj 2017

@dendule94 a můžu se ještě zeptat ,když jsi takhle čerstvě tehulka 🙂 jestli si měla nějaké příznaky než jsi zjistila dvě čárky? A jaké ? 😉

bebesacci
16. říj 2017

Pro zajímavost sem ještě písnu zkušenost s ovu testy OVULAR.jsou to jen vyhozené peníze pro tento tip testu s GS mám pomalu pozitivní test na ovulaci a dle ovularu vůbec ....slaboulinkata vařečka pro porovnání těchto dvou testu dávám foto....

bebesacci
16. říj 2017
bebesacci
16. říj 2017

Mělo být čárečka ne vařečka 😉 Vařečku bych vzala na výrobce 🙂

hanny1994
16. říj 2017

Co myslíte?

dendule94
16. říj 2017

@bebesacci byla jsem na foukla a neco mi rikalo,ze jsem tehotna. Nevim takovy ten pocit jako kdyby jsem to vedela ze jsem tehotna. A pak na testu 2 carky. Jinak zadny priznaky.

dendule94
16. říj 2017

@hanny1994 slabou druhou carku vidim. Zkus udelat test za dva dny. Zda zesilil. Jinak potichu gratuluji

snezenka123
16. říj 2017

Ahojky, jdu si pro radu. Dnes na gynde mi dr změřila výšku děl. sliznice a naměřila 17mm a prý je to hodně, je prý je taková těhotenska, ale nic jinak neviděla. Jsem 22dc a MS čekám o víkendu.,po víkendu. Vysadila jsem prášky a tento cyklus je první po Ha tak nevím kdy MS přijde...

bebesacci
16. říj 2017

@snezenka123 já si myslím že to vážně může být tehu.takhle vysokou sliznici by si po antikoncepci jen tak bez otěhotnění asi neměla.

bebesacci
16. říj 2017

@dendule94 🙂 děkuji moc,já už děti mám ale nějak si už moc nepamatuji jestli jsem takhle brzy měla příznaky ale ten pocit toho že jsem, si pamatuji 😉

snezenka123
16. říj 2017

@bebesacci test ale negativní, myslím z moci... Krev mi nebrala. Nezbývá než čekat, no. Jinak nic děkuji

snezenka123
16. říj 2017

@bebesacci
*moc dekuji

dendule94
16. říj 2017

@bebesacci jasny chapu. Bylo moc brzy na priznaky. Tak drzim palecky at to vyjde. A dej pak vedet az budes testovat jak jsi dopadla 😊

janajens
16. říj 2017

@snezenka123 ahojky ja mela pet dni pred ms c sice uz positivni digi a sliznici 20mm Dr napsala utrogestan a rekla ze to vyoada taky na tehotenstvi tak drzim palecky

bebesacci
16. říj 2017

@dendule94 🙂 jojo určitě dám vědět ...to zas budou nervy...nejdřív nervy s ovulaci a pak jestli to klaplo ale jsem tak natesena 😉 a dekuji

bebesacci
16. říj 2017

@snezenka123 není zač ,tak buď počkat nebo si koupit ten Digi jak píše Jana,to je taková tutovka

dendule94
16. říj 2017

@bebesacci to verim. Ja byla taky natesena. Ale ver tomu,ze se podari. A dej si vecer i rano po sexu tak na 10-15minut nohy na horu 😊 ja je dala a podarilo se. Jenom takova mala rada

dendule94
16. říj 2017

@janajens ahoj jani tak jak ti je? Jeste stale zvracis? A co brisko roste?