Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janajens ja uz od minuly nedele nezvracim. Jen jsem zjistila,ze nemuzu kyselinu listovou po ty jsem zvracela. Zkusila jsem si ji jeden den vzit a sla jsem zvracet. Takze mi asi nesedne. Tak snad to nicemu nevadi. Jen to reknu 23.10 doktorovi az tam pujdu na prohlidku a konecne i pro prukazku. A mozna budu vedet co to bude. Bylo by to fajn. No tak uvidis zda aspon ty drinky v tobe vydrzi. A uz nakupujes nejaky vecicky?
@dendule94 ale zase všude píšou že po pozitivním testu přijde ovulka do několika hodin tak to by teď asi probíhala ...a jestli byla ráno tak taky dobrý,včera odpoledne bylo tuleni 😉No teda jsem z toho na nervy 🙂 A je moc fajn jak už tady rozebirate pohlaví miminek 🙂 hrozně to nabíjí pozitivitou 🙂 jsem zvědavá s vama holky 😘
@dendule94 je to vlastne podrobnejsi utz. Urcite se niceho neboj, nijak to neboli. Predtim se bere krev. Tady to mas hezky popsane: http://www.maminkam.cz/kombinovany-screening-v-...
@snezenka123 není vůbec zač 🙂 to já bych do víkendu zcela určitě nevydržela 😉
@dendule94 🙂 fotka je focená v Kolíně a ano jsem z Kolína 🙂 děti mam čtyři 🙂 16,12,5,a 4 sama radost 🙂 a mě je 33 a vůbec si nevybavuju že bych se někdy takhle zkoumala 🙂 po té nejmenší jsem si nechala pichnout anti.v injekci ,jen jednu a teď už je to dva roky co jí nemám a ne a ne otěhotnět ....tak snad teď 😉 byla sem sama s dětma a pak jsem potkala můj nynější poklad ,on děti ještě nemá a moc si to malé přejeme 🙂
@bebesacci tak to je hezky. Tak to chapu,ze jeste to jedno male chces. Kdyz pritel deti nema. 4 deti to je mazec a jeste ted dalsi. To te obdivuji,ze to zvladas. Tak pokud na to mate finance a dalsi si prejete tak to smekam pred vami. Protoze v dnesni dobe mit tolik deti neni zadna sranda
@bebesacci já si dělala test myslím ve středu, potom dnes když mi řekl to s tou sliznici, ale břicho bolí, tak to asi přijde MS dřív... Další test až pokud to nedostanu.. Po víkendu.. Mám jen jeden a zarekla jsem se, že testovat zbytečně už nebudu 😕

@janajens
@bebesacci děkuji moc holky. Ten tehu test je úplně snehobily
..., počkám do víkendu. Na utz mi jedna dr. řekla tohle, ale je to nemusí znamenat tehu a druhy dr mi řekl, že to nic neznamená a že to dostanu klidně dřív, dnes, zítra...