Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@bebesacci tak dnes 6dpo. Ani jsem to ted nějak nevnimala, bylo plno práce a tentokrát jsem musela kouknout i na datum fotky pozitivního ovu testu, kdy vlastně byla vůbec ovu 😀 takže jsem byla myslenkami někde jinde. Tak uvidíme, v pátek zkusim testnout, budu 9dpo a pak, ze to neuteče 🙂 Co ty?
@ms.neomagic děkujeme za zprávu a moc držíme palce malému bojovníkovi i mamince!
@ms.neomagic dekuji moc za zpravu a drzime moc palecky at to Jarousek zvladne a Simi at je v poradku
@ms.neomagic posílám Jarouškovi moc a moc síly, malému nádhernému bojovníčkovi. Zvládne to, věřím mu. ❤ ❤ 😘 😘 a Simi1510 hlavně klid, žádný stres, jen pozitivní myšlenky ať má maličký z čeho čerpat dobrou naději 🙏 🍀
@ms.neomagic wow prdelka malinka.. posilam hodne sil

simi1510 moc na Vás myslím. Neboj Jaroušek to zvládne. Je to bojovník. Drž se
@ms.neomagic moc držím palecky at je vše v pořádku
@ms.neomagic - tyjo, tak maličkej? Dnes umí věda zázraky. Dříve tak malé děti neměli naději, ale dneska je to pro doktory běžné. Kamarádka měla sic o malinko starší holčičku, asi jen o týden a dnes vše dohnala a je v pořádku....
pardon za hrubku...děti neměly.... 🙂
@ms.neomagic - a co ty, jak jsi na tom?
@ms.neomagic moc držím palečky a hodně sil i pro maminku❤
KÉŽ BY TO BYLA PRAVDA...
Tolik bych si přála, aby tam byly... já je teda vidím, ráno bylo sněhobílo, odpoledne ten spodní (to jsem skoro nic nepila celé dopoledne) a večer ten horní (to jsem zase pro změnu pila jak duha :D ). Ale po zkušenostech se mi dlouho nechtělo ani trochu věřit, i když tomu všechno nasvědčuje... přece nemůžu mít dva vadné testy doma zrovna já, že ne? ❤ Nebo stalo se Vám, že byste nějakým špatným postupem docílily falešné pozitivity? Vím, že už jsem fakt blázen, ale tady mě snad pochopíte... hezký den a samé dobré zprávy všem přeju!
Ahoj holky,tak ja jsem dopadla spatne. Vypada to na mimodelozni :( ale.jeste nekrvacim tkze pristi tyden jeste jeden ultrazvuk pac nevedi kde se to uhnizdilo a pak operativne pryc,pokud nezacnu krvacet. Je mi hrozne :(
@daminie Kolikátýý tt nic nenašli?
@modrypitrisek 5+5 nevidi vubec nic...ano vacek,nic a podle hcg ktere nestoupa soudi mimodelozni
Takže váček tam je, rozumím správně? Já měla minule v 6tt taky jen váček.. držím pěsti 👍 👍
@modrypitrisek nn jsem to napsala spatne...ani vacek prave...nikde nic :( ...rikal ze je jeste mala sance aby to dopadlo dobre, ze podle ms jsem 5+5 ale ze muzu bejt od poceti klidne jen 10 dni a proto nic nevidime ale spis se priklani k mimodeloznimu pac nestoupa to HCg :(
@daminie Jo takhle. Tak nezbývá než věřit v zázrak... ovu nesleduješ? Já bych teď podle ms měla mít dávno dálnici, ale vzhledem k tomu, že vím, kdy se to přihodilo... je to všecko o týden posunuté.
@modrypitrisek priznam se ze jsem zatim ovu nesledovala...ale vim ze jsme.mely styk napr. dva dny pred.touhle zmeskanou ms a kdybych otehotnela nekde kolem tak by se to vysvetlilo..ale.hcg neroste...no :( a jeden doktor rekl ze je to prusvih a podlal me do nemocnice a.v nemocnici mi zas rekl ze ten tyden jeste pockame ...ze jsou tri moznosti,bud to tehu jeste bude a hcg jeste vyleze a.nebo proste mimodelozni a bud to pujde samo, nebo pujdu na sal :(
@daminie Tak to opravdu moc držím pěsti, hned jsem je tady sevřela... ❤
@modrypitrisek dekuji moc, priznam se ze uz se smiruji s nejhorsim ...dnes u dvou lekaru, jeden zaver uplne blbej,druhej s mensi nadeji...tak radsi uz se s tim smiruji. Ale dekuji za podporu. Tobe preji take moc zdaru s carkami 🙂
@daminie Děkuji, ale po dnešním ránu tomu už zase nevěřím, skoro neviditelný duch zas 😒 ale bazálka pořád dobrá, tak uvidíme.
@daminie nechápu, jak té s podezřením na mimodelozni tehu můžou nechat odejít z nemocnice. Je to hrozné nebezpečné a můžeš na to i umřít. V 6tt už by to mohlo být natolik velké, ze to protrhne vejcovod, já měla v 5tt v dutině břišní už dost krve a vejcovod začínal prosakovat. Kolik bylo hcg první i druhé?

@daminie nikdo ti nerekne nic uplne jiste a sledovat hCG mi prijde jeste vic mazec stres nez curat na testy od 8DPO...ale verit,ze to miminko zvladne a vse bude OK...tak tomu verime a v to doufame vsechny od dvou carek na testu az do porodu...a dal...takze ti preji,at vsechno dobre dopadne a zkus to proste neresit do dalsi kontroly❤