icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
daminie
25. říj 2017

@llenka_li nechal me doma ...prvni bylo 260 a druhe 237...a nikde nic nevidel proto me poslal domu

janajens
25. říj 2017

@ms.neomagic vis neco noveho o Simi?

lucie_91
25. říj 2017

@janajens Malý je v pořádku 😉 Víc píšou v diskusi "Je tady už někdo s termínem leden únor 2018?".

janajens
25. říj 2017

@lucie_91 dekuji tak tam so. Nedostanu asik bohuzel

lucie_91
25. říj 2017

@janajens Už není na ARO ale na JIP, už dýchá sám.

janajens
25. říj 2017

@lucie_91 tak to je super sikulka maly

llenka_li
25. říj 2017

@daminie tak pokud hcg klesá a je takhke nízké, tak možná opravdu odejde samo a je dost možné, ze je i v děloze, jen tedy neprosperuje, mne pořad rostlo, ale ne dvojnásobně...tak drzim palce, ať jsi v pořádku.

adnad90
25. říj 2017

Holky, je tu některá co ma taky 8DC? Zajímá mne,jestli pak bude některá testovat zároveň se mnou 😉

sangina
25. říj 2017

@monichka nějaký stín určitě

daminie
25. říj 2017

@llenka_li dekuji moc. Za podporu. Jsem z toho spatna...trsily jsme se ze to konecne vyjde....jestli se muzu zeptat jak si to prozivala ty? A jak pak s dalsim prckem?

bajunka
25. říj 2017

@daminie zalezi co to bude v podstate to muze být jeste biochemicke tehu co odejde samo,pripadne se vyklube jeste normalni tehu a nebo fakt to mimodelozni, u biochem se muzete zacit snazit hned a po mimodeloznim mi dr rekl po druhe MS, me na to prisli az v 8tt a jeste ten den me operovali...

laura7279
25. říj 2017

@adnad90 Jsi 8DC nebo myslíš spíš 8 DPO ? 🙂

adnad90
26. říj 2017

@laura7279 zatím 8DC, dnes 9DC strašně pomalu to utíká ...teď nás čeká snažení 🙂

daminie
26. říj 2017

@bajunka ajestli se mohu ptat,mohla si pak mit deti dalsi uplne v pohode?

bajunka
26. říj 2017

@daminie dokonce jsem otehotnala zrovna kdyz jsem mela Ovulaci z toho vajecniku,kde mi vzali vejcovod,takze jsem to ani necekala... 🙂

daminie
26. říj 2017

@bajunka
A za jak dlouho?? Mam strach ze nam to nepujde :(

domca1991
26. říj 2017

@kosalucy dnes se mi stalo uplně to samé.... :O nemůžu tomu uvěřit, jsem stastná, mám ještě jeden test ten si udělám ještě zítra 🙂

bajunka
26. říj 2017

@daminie já jsem měla mimoděložní nechtic, přes tělísko, a snažit jsme se začali až 3 roky po tom, a trvalo to cca 3-4 měs než jsem otěhotněla...

daminie
26. říj 2017

@bajunka tak doufam ze uz mas vse ok a ze se ti dari ;) 3-4 roky po? Ach to je dlouha doba...

jarmarca
26. říj 2017

@daminie Ahojda,ja mela mimodelozni,ktere se samo vstrebalo, i kdyz krev v brise jsem trochu mela...hcg jsem mela nejvic asi 280 a pomalu klesalo,ale mela jsem strasne nafouknuty bricho a bolesti jak pri hooodne zarazenych vetrech;) Pokud Ti hcg klesa,tak to odchazi,jen je potreba to hlidat,ja chodila na krev denne🙂 drzim palce😘

monikadeny
26. říj 2017

simi1510
to bude dobré, dnes jsou doktoři na tak malinké děti připravení a když už dýchá sám, je to super.

bajunka
26. říj 2017

@daminie to bude dřív jen my jsme nechtěli a dávali si pozor 🙂 já to měla už hodně na knop, tři týdny jsem špinila a měla dost bolesti a ke konci fakt fest, že mně to dohnalo k doktorovi a tam jsem dostala hodně sprďana, že se na to umírá víc jak na slepý střevo a jestli mi příjde normální tři týdny krvácet a neřešit to, jenže podobné příznaky jsou i při tom jak si sedá tělísko tak jsem to přisuzovala tomu...

daminie
26. říj 2017

@jarmarca dekuji moc , ja uz druhy den spinim tak jsem si tam radsi volala a rekly mi ze pokud neprijdou silne bolesti nebo silne krvaceni tak mam prijit v utery ...a jak dalsi deti? Za jak dlouho sis je poridila? 😇

daminie
26. říj 2017

@bajunka to jo,rika se to...ze muze jit i o zivot :(...tak hlavne ze jste to stihly vcas! Preji at se mas dobre a dari se ti,dekuju za podporu.

jarmarca
26. říj 2017

@daminie Deti si od ty doby porizuji nonstop, akorat zadny jeste nemam:/ ale mam pco a mela jsem cystu, tak to je tim, letos jsem byla na laparoskopii, dr se bal, jestli nemam po tom mimodel.treba srusty, ale vsechno je ok, vejcovody oba pruchozi a vse bez srustu, takze to dopadlo dobre;) pokud fakt nemas bolesti, tak pockej na ms a pohlidej si, aby bylo hcg na nule a na utz videt, ze vsechno odeslo samo, pro telo je nejlepsi, kdyz se s tim vyporada samo kdyz to jde... A dalsi tehu prijde, neboj;)

llenka_li
26. říj 2017

@daminie neboj, všechno to zvládnete. Samozřejmě, ze ze začátku je to zklamání, protože každý má velkou radost, ze se to povedlo a ono prd a tak si člověk říká, proč zrovna já. Ale všechno bude dobre, pokud hcg klesá jsi na nejlepší cestě, abys nemusela na laparo a tělo se s tím popralo samo a tudíž se hned následující mesic můžete začít snažit znovu a brzy už se zadari a bude to v pořádku, tělo bude po neúspěchu jako pohnojene. Já se teda musím přiznat, ze ackoli u nás proběhla revize i laparo s odebráním vejcovodu, tak jsem si pauzu nedala žádnou, první sex byl asi 14dnu po operaci, jenom tak pomalu a na pohodu, spis jsme oba potřebovali ten kontakt jako podporu, takže to nebylo snažení, ale zároveň ani žádná ochrana nebyla. A po 1MS jsme se zase začali snažit a hned pravděpodobně biochemické, čárky se začínaly zbarvovat a najednou zeslably a MS přišla. Další mesic nic a ten další už se povedlo...takže probehli 3MS, 4. už nepřišla. Laparo byla 12.1.2017 a 21.1.2018 mám termín porodu. Strašně důležitá je psychika, nepropadat beznadeji a strachu, proste to brát, ze se zadari a hotovo, povedlo se teď, povede se zase...a jestli mimi bude květen nebo říjen, to už v budoucím životě takový rozdíl nebude, i když teď ti to třeba přijde jako nekonečné čekání a v nedohlednu ;) drzim palce 😉

llenka_li
26. říj 2017

@daminie a mne hcg dost lezlo, ob den bylo 460, 640, 780, 1100, 1500 a slo se na sál...pokud je takhle nízké a ještě začíná klesat, pravděpodobně to odejde samo, ať je to kdekoli a nebude zákroku třeba...oni myslím do hcg 1000 většinou vyčkávají, jestli nezačne slábnout nebo se přece jen neobjeví v děloze, u hcg 1500 už to musí být vidět, takže pokud nad 1500 není v děloze a hcg pořad roste, je to jasné...druhá věc je, ze pokud se hcg ob den nezdvojnasobi, vypovídá to o neprosperujicim tehu nebo mimodeloznim.

bajunka
26. říj 2017

@llenka_li jojo já měla přes 1600 hcg :( a už to právě bylo vidět ve vejcovodu.

daminie
26. říj 2017

@bajunka a kdy myslis mam jet na pohotovost? Spinim a mam mirne bolesti...a rekly mi ze mam jet az budu krvacet...ale mam strach..

llenka_li
26. říj 2017

@daminie jed hned...radši 100x zbytecne, než pozdě. Je to fakt hodně nebezpečné.