Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@llenka_li já teda mela jen bolesti a zvracela jsem 24 hodin v kuse... Do nemocnice jsem jela s potvrzením těhotenství,tam me přijímali s tím, ze mám nějakou silnou chřipku,večer už z toho najednou byli jen tehotenske nevolnosti a ráno?? Začala jsem krvácet a po vyšetření hned na sal za minutu 12 ,praskl mi vejcovod z důvodu mimoděložního tehu, vzali mi zbylou část co mi tam zůstala a řekli mi tenkrát ze uz jsem mela 150 ml krve v břiše,takže radši jela at se na Vas aspoň mrknou.
Zdraví
jak tu čtu tak víc vyznáte 😀
mám těhotenské příznaky a dnes jsem zkoušela test a byl negativní .
Já se moc nesleduji a ani si nepočítám kdy mám ovulaci atd,,,
do Ms mám 14 dní myslíte že jsem test udělala moc brzy ?
Já jsem se muchlovala s přítelem nějak kolem 27-29.9 a pak 11.10 mi přišla Ms a byla divná dva dny a jen špinění pak následovalo bolest hlavy citlivé bradavky bolest pod břicha ale to to bylo tak týden po te Ms ... CO myslíte ? je vůbec toto možné že test je negativní a mohla bych být v tom ? ..... doktor má čas až za měsíc jsem hodně nervozní ☹ ...
holky my se snazili pres 3.5 roku, nikdy jsem neotehotnela.... ted mame mesic po svatbe a na testu byly dve carky, myslela jsem, ze padnu 🙂 byli jsme na vsech moznych vysetrenich a nic nam nezjistili... u nas mimisek asi cekal, az budeme svoji 🙂 taky uz jsem nedoufala, po novym roce jsem chtela zacit resit umely oplodneni, ale zijeme v zahranici, tak to mame trosku slozitejsi.. moc vsem drzim palecky, vim, moc dobre, jake to je, verim a preju at se vsechny dockame zdraveho a stastneho miminka❤
@janca84 nebylo nic zjištěno, jen chlap trochu horší spermio ale to bereme uz dlouho vitamíny. Zatím tomu moc ještě nevěřím, různé příznaky jsem měla uz více krát a nic z toho 😀 vždy potvora nakonec dorazila. Ted mne celkem boli leva strana ale uvidime jestli z toho něco bude 🙂 jiné holky mají 5 den zpoždění uz dálnice 😀 já slabou čárku takže nechejme to osudu. Ve skrytu duše doufám ❤
@makuli09 Gratuluju!! My když jsme pracovali na prvním, jedna známá "čarodějka" řekla, že větší šance je, když se dva vemou. Moc jsem tomu nevěřila, ale shodou okolností to u nás bylo tak, že druhou čárku jsem našla taky hned po svatbě :D :D
@monichka no my uz chodime i na kliniku, byli jsme jednou na inseminaci, mne teda jeste zjistili snizenou funkci stitne zlazy, ale to uz by melo byt zalecene. Chteli jsme uz i jit na ivf, ale dva tydny zpet jsem byla na akutni operaci slepeho streva a ted musime jeste pockat. Ale porad doufam v zazrak 🙂
@margotecka Vidíme, je tam, uplně krásně 🙂 gratulace!
Ve skutečnosti je vidět mnohem líp, mám blbej foťák,je krásně růžový a byl v limitu!
@modrypitrisek děkuji moc,jsem šťastná a doufám,že bude sílit 🙏
@margotecka vidím..tak at jen sílí..gratuluji

@daminie presne tak, radsi jet zbytecne, nez pozde🙂 ale ja treba bydlim pet minut od krajsky nemocnice,tak ja sla k doktorce (jela jsem teda na kole🙈) az kdyz mi bylo lip, ale pekne mi vynadala,ze jsem nejela driv do nemocnice! a budes aspon klidnejsi🙂