icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
jarmarca
26. říj 2017

@daminie presne tak, radsi jet zbytecne, nez pozde🙂 ale ja treba bydlim pet minut od krajsky nemocnice,tak ja sla k doktorce (jela jsem teda na kole🙈) az kdyz mi bylo lip, ale pekne mi vynadala,ze jsem nejela driv do nemocnice! a budes aspon klidnejsi🙂

daminie
26. říj 2017

@llenka_li manzel rika ze pojedem zitra,prej vis co ti rekl doktor...az budes krvacet..

bajunka
26. říj 2017

@daminie radeji zbytecne nez pozde mne,ja ty bolesti mela fakt silny,ze jsem sebou az svihla na zem ale ja uz to mela dost.

jarmarca
26. říj 2017

@daminie a jak to mas daleko do nemocnice? dej na svuj pocit, ne na manzela nebo doktory, pokud se bojis ze se neco deje, tak jed, je to tvoje bricho🙂 klidne mi napis sz kdybys chtela neco vedet🙂

daminie
26. říj 2017

@bajunka pane jo....to si nejela ze strachu ze plasis?

llenka_li
26. říj 2017

@daminie já neměla bolesti vůbec žádné, spinila jsem jen na toaletak sv. růžovou krvi, ani ne na kalhotky a v dutine břišní jsem měla už 100ml čisté krve....a na mimodelozni se umírá, takže bych určitě na nic nečekala...

hanny1994
26. říj 2017

@llenka_li já teda mela jen bolesti a zvracela jsem 24 hodin v kuse... Do nemocnice jsem jela s potvrzením těhotenství,tam me přijímali s tím, ze mám nějakou silnou chřipku,večer už z toho najednou byli jen tehotenske nevolnosti a ráno?? Začala jsem krvácet a po vyšetření hned na sal za minutu 12 ,praskl mi vejcovod z důvodu mimoděložního tehu, vzali mi zbylou část co mi tam zůstala a řekli mi tenkrát ze uz jsem mela 150 ml krve v břiše,takže radši jela at se na Vas aspoň mrknou.

monichka
27. říj 2017

5dnu zpoždění? Doufat? Po dvou letech snažení první duch na testu.

kachnicky
27. říj 2017

@monichka je tam ❤❤❤ moc gratuluji... Ps: když už ho tam vidim i ja tak to je co říct 😍😍😍

monichka
27. říj 2017

@kachnicky dekuji moc, zatím tomu nejak nevěřím. 🙂 po takové době čekání tomu budu věřit az to potvrdi dr. 😀

kachnicky
27. říj 2017

@monichka to se taky nedivim.. ja jsem v 5 tt a taky mi to jeste nedoslo ze mozna budem mit dalsi miminko 😂 Ja jdu k dr az za 3 tydny, to se do te doby asi zblaznim 😂

monichka
27. říj 2017

@kachnicky jee GRATULUJI moc. A nějaké příznaky jsou?

laura7279
27. říj 2017

@adnad90 tak to držím palečky, ať se zadari 🙂

kachnicky
27. říj 2017

@monichka bubec.nic, max trochu unava, ani prsa me uz tolik neboli...

11ester11
27. říj 2017

Zdraví
jak tu čtu tak víc vyznáte 😀
mám těhotenské příznaky a dnes jsem zkoušela test a byl negativní .
Já se moc nesleduji a ani si nepočítám kdy mám ovulaci atd,,,
do Ms mám 14 dní myslíte že jsem test udělala moc brzy ?
Já jsem se muchlovala s přítelem nějak kolem 27-29.9 a pak 11.10 mi přišla Ms a byla divná dva dny a jen špinění pak následovalo bolest hlavy citlivé bradavky bolest pod břicha ale to to bylo tak týden po te Ms ... CO myslíte ? je vůbec toto možné že test je negativní a mohla bych být v tom ? ..... doktor má čas až za měsíc jsem hodně nervozní ☹ ...

jullli
27. říj 2017

@11ester11 pokud mas 14dnu do ms mas nejpravdepodobneji ted ovulaci ;)

weerruu
27. říj 2017

@11ester11 Taky si myslím, že je to spíš ovulace, hodně žen ji dost intenzivně vnímá, ale můžeš si zajít i na odběr krve jako samoplátce 🙂

11ester11
27. říj 2017

@jullli je to možné 🙂 taky jsem si to říkala 🙂 ale mě tyto problémy doprovází už cca 14 dní ... no uvidím ,, děkuji za radu 🙂

janca84
27. říj 2017

@monichka gratuluji 🙂 a byl u vas zjisten nejaky problem proc to dva roky neslo?

makuli09
27. říj 2017

holky my se snazili pres 3.5 roku, nikdy jsem neotehotnela.... ted mame mesic po svatbe a na testu byly dve carky, myslela jsem, ze padnu 🙂 byli jsme na vsech moznych vysetrenich a nic nam nezjistili... u nas mimisek asi cekal, az budeme svoji 🙂 taky uz jsem nedoufala, po novym roce jsem chtela zacit resit umely oplodneni, ale zijeme v zahranici, tak to mame trosku slozitejsi.. moc vsem drzim palecky, vim, moc dobre, jake to je, verim a preju at se vsechny dockame zdraveho a stastneho miminka❤

monichka
27. říj 2017

@janca84 nebylo nic zjištěno, jen chlap trochu horší spermio ale to bereme uz dlouho vitamíny. Zatím tomu moc ještě nevěřím, různé příznaky jsem měla uz více krát a nic z toho 😀 vždy potvora nakonec dorazila. Ted mne celkem boli leva strana ale uvidime jestli z toho něco bude 🙂 jiné holky mají 5 den zpoždění uz dálnice 😀 já slabou čárku takže nechejme to osudu. Ve skrytu duše doufám ❤

janca84
27. říj 2017

@monichka preji at je vse v nejlepsim poradku 🙂 nam uz to take trva temer dva roky a porad nic, manzel take horsi spermio...

modrypitrisek
27. říj 2017

@makuli09 Gratuluju!! My když jsme pracovali na prvním, jedna známá "čarodějka" řekla, že větší šance je, když se dva vemou. Moc jsem tomu nevěřila, ale shodou okolností to u nás bylo tak, že druhou čárku jsem našla taky hned po svatbě :D :D

monichka
27. říj 2017

@janca84 byla jsem uz pripravena ze se hlasime další měsíc někam na kliniku a zkusime inseminaci tak uvidime. 🙂 u vás pouze to spermio?

janca84
27. říj 2017

@monichka no my uz chodime i na kliniku, byli jsme jednou na inseminaci, mne teda jeste zjistili snizenou funkci stitne zlazy, ale to uz by melo byt zalecene. Chteli jsme uz i jit na ivf, ale dva tydny zpet jsem byla na akutni operaci slepeho streva a ted musime jeste pockat. Ale porad doufam v zazrak 🙂

margotecka
27. říj 2017

Holky,vidíte ho taky? Děkuji

modrypitrisek
27. říj 2017

@margotecka Vidíme, je tam, uplně krásně 🙂 gratulace!

margotecka
27. říj 2017

Ve skutečnosti je vidět mnohem líp, mám blbej foťák,je krásně růžový a byl v limitu!

margotecka
27. říj 2017

@modrypitrisek děkuji moc,jsem šťastná a doufám,že bude sílit 🙏

sangina
27. říj 2017

@margotecka vidím..tak at jen sílí..gratuluji