Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Me treba vychazel test lepe v odpolednich hodinach. Zrovna jsem si rikala, kdyz jsem tady videla test @babesacci, tak ze by bylo fajn i kdyby to vyslo i @laura7279. A vypada to, ze by se vam mohlo zadarit obema. Drzim vam obema pesti. Urcite to dopadne.
Přesně tak, Já jsem takový test měla 1 den zpoždění. Tak hlavně klik a žádný stres 🙂
@laura7279 - jo je to tam ....gratulka a drž se holka....
@laura7279 taky bych investovala do digi.....a vsadím se, že tam najdeš 1-2 🙂
Hezký večer. Co myslíte, můžu se radovat? Poslední menstruace 28.9., ale jelikož ji mám hoodně nepravidelnou, tak se vůbec nemůžu řídit podle toho, jestli mám zpoždění nebo ne ☹
A kdybych tedy těhulka byla, počítám správně, že bych teď byla 4tt+3 ?? Za jak dlouho nejlépe bych měla jít ke gynekologovi, aby bylo něco vidět?
@kacaba13 - raduj se...krásná čárka....
Tak moc děkuji, jupííí 🙏
Jen se pořád nějak bojim, že to třeba ještě dostanu 😔 . Chvilkama mě pobolívá v podbřišku, ale snad to je normální.
@laura7279 Ahoj, držím palce. Na těch modrých testech bych tomu i věřila. Jen nevím,proč ještě pořád kupuješ mamtesty,když víš,že Ti ukazovaly každý měsíc falešného ducha. Já jsem ho taky zkusila jeden cyklus a výsledek falešně pozitivní. (duch)... A když se mi jiný cyklus ukázala čárka na testu MAX, tomu už jsem začala věřit.
Tak a já to mám dostat dneska, ráno jsem dělala test a nic ... Tak snad je ještě brzo ..

@laura7279 to už vypadá hooodne nadějné