Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kacaba13 ja se musim na gyn objednávat kdyz chci prijit. U obou tehu jsem volala a rekla sestre, ze jsem tehotna, ona se zeptala na posledni ms a dopocitala kdy prijit. Nejradsi objednava az na cca 8tt aby bylo poradne videt a od 6tt uz byva i srdicko. Driv max rekne no je dutinka nebo neco malého vidi, ale neurci poradne ani stari a pozve znovu.
Holky nevíte jak je spolehlivý pregnancy rapid test? Máte někdo zkušenost?
@laura7279 tak to je opravdu nadějné - kolik dpo?
Jinak já jsem tenhle měsíc zkusila ovu testy a dopadla jsem nevalně ☹. Druhá čárka a to opravdu slaboulinká, takže nejde mluvit o pozitivitě, se tam objevila pouze 23.10. Takže byť jsme se snažili, tak asi těhotenství nepřichází v úvahu a vyčkám na ms na začátku listopadu. Ale stejně jsem nezdolný optimista a pořád doufám - třeba mám nízkou hladinu LH a nereaguji na testy 🙂.
Moc ti držím palce!!!
@peta73 moc děkuji, uvidime další dny 🙂 Pokud byla ovu druhý den po pozitivním testu, tak dnes 12dpo , ale mohla být i později. Měla jsem tenhle měsíc jen 1x denně clostilbegyt a ovu test ukázal krásně, oproti minulému měsíci, jak jsem ho nemela kvůli tomu, že mi nabírali ten hormonální profil a i ovu test byl slabý, takže bez něj nejspíš nebyla. Mám 3 dny do MS.
@bebesacci ja vidim 🙂 kolikátý jsi DPO?
@martinka1996 já vůbec nevím..mela sem před několika dny na testu dvě čárky pak třikrát nic a teď zase tohle...nevím co to má znamenat ..
@laura7279 Vypadá to slibně. Kéž by. Já ti to tak přeji 🙏
@kaculik007 moc děkuji 🙂 snad už do třetice to vyjde. 🙂
@laura7279 Vyjde!!!
@bebesacci Před několika dny jsi měla na testu //...... pak nic a teď zase tohle....
Jako ta čárka je hodně slaboulinká, ALE já to měla taky tak. Teda první čárky na těhotenském testu byly malinko silnější,ale ony zachytily OVULACI. Stalo se mi to tak prvně,nikdy bych tomu nevěřila,ale vím,že některé holky to tu taky psaly. Bylo to na testu z Rossmanna, jiný mi to nikdy neudělal. Po několika dnech čárky byly zas. Ale to už jsem teda zkoušela jen testy Dr. Max. Na ty nedám dopustit, Tentokrát už to bylo počínající těhotenství.
Tak držím palce,aby to byl i u Tebe stejný případ a čárka hezky sílila.
@peta73 Ahoj,opravdu se může stát,že testy na Tebe moc nefungují a klidně může k ovulaci docházet. Proto je dobré krom testů měřit ještě BT. Nebo pokud na sobě poznáš pocitově (bolesti,hlen...)
Jaké testy používáš? Citlivost a značku? Na testech Lady Max má málo který stejně výrazné čárky,nebo dokonce silnější než tu kontrolní. Ale podle mě jsou fajn. Já je mám vyzkoušené a dva dny před ovulací tam byla čárka nepatrná,po zaschnutí snad byla ještě světlejší a jeden den šla víc vidět.Následující den už nic. Takže na rozdíl od jiných testů jsem neměla dvě čárky třeba polovinu cyklu.(jak to tady kolikrát vidím)A nikdo by neřekl,že to byl "pozitivní test" , že to jako bylo ONO 🙂
@bebesacci můžu se zeptat co to máš za filtr?
@martinka1996 negativ

@laura7279 paráda!!! Moc ti držím palce a těším se na dnešní testík 😉