icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
dyslovka
30. říj 2017

@dasa.77 ahojky, tak ja se mam porad stejne. U me nic noveho. Jen teda ted chodim na rehabilitace a tam cvicim mojzisovku a rovnali mi kostrc, ale neverim tomu, ze by mi to pomohlo k necemu ohledne tehotenstvi. Ale aspon me nebudou uz bolet zada a pry i ms by mela byt mene bolestiva 🙂 a co ty, jak ty se mas? 🙂

sangina
30. říj 2017

@bebesacci tak to jsme na tom stejně ohledně těch testů...ted nezbývá nic jiného než čekat...

dyslovka
30. říj 2017

@bebesacci ten ovulacni by byl v tehotenstvi silnejsi. Tento je negativni. Ale treba se i pletu 🙂

dasa.77
30. říj 2017

@dyslovka Aby jsi se nedivila,někdy opravdu stačí odblokovat a těhotenství je tady. Nebyla bys ani první a určitě ne ani poslední. 😉
Já? Můžu se Ti vyplakat na rameni,jak moc se kolikrát cítím pod psa? 😝😂 Někdo si těhotenství opravdu užívá,ale já mezi ty šťastné bohužel nepatřím. Takže se těším,až to bude za mnou.🤰

misakri
Autor odpověď smazal
sarivojvodova
30. říj 2017

@misakri já tam vidím ducha. A to je fakt co rict, protože na tyhle fotky jsem alergicka😂. Tady ho fakt vidím! ❤️👍🏻

misakri
Autor odpověď smazal
dendule94
30. říj 2017

@misakri ahoj vidim ducha. Tak at hezky sili

dyslovka
30. říj 2017

@dasa.77 : jejda to me mrzi, to je to az tak spatny? ☹ znam jednu slecnu, teda ted uz pani, ktera blinkala a byla nepouzitelna celych 9 mesicu :-O

bebesacci
31. říj 2017

Tak holky dnes?

martinka1996
31. říj 2017

@bebesacci ja vidim a zda se mi, že i zesílila🙂

karin1712
31. říj 2017

@bebesacci taky ji dnes vidím lépe. Držim pěsti.

martinka1996
31. říj 2017

Holky a moje vám přijde silnější? Vrchní test z dneška a spodní ze včerejšího odpoledne 🙂

bebesacci
31. říj 2017

@martinka1996 jojo zesílila 😉držím palce ❤

karin1712
31. říj 2017

@martinka1996 určitě je dnes silnější. Paráda 🙏

martinka1996
31. říj 2017

@bebesacci
@karin1712 božeee holky děkujiii moc 😊 ja tomu pořád nevěřím 😂😍

peta73
31. říj 2017

@dasa.77 děkuji moc za odpověď. Já jsem zkoušela ovu testy po dlouhé době. Předtím jsem právě měla testy od Benu, kde jsem měla slabou čárku téměř celý cyklus, nyní dr Max. Začala jsem den 12 (mívám delší cykly) a vždy jen jedna čárka. 17DC se mi objevila druhá slabounká čára a další den už zase nic. Tak třeba přeci jen ovulace byla 🙂. S manželem jsme spolu byli den před, v den té druhé čárky i o den později. Takže budu jenom doufat 😀. Jsem cca 7DPO.

peta73
31. říj 2017

@martinka1996 pěkně sílí - držím palce!

luciebx
31. říj 2017

@martinka1996 určitě zesílil

peta73
31. říj 2017

@bebesacci čárka už je pěkně viditelná - držím palečky!

martinka1996
31. říj 2017

@peta73
@luciebx mam hroznou radost, diky moc 🙂

bebesacci
31. říj 2017

Děkuji moc holky 😘 teď sem udělala i ovu a přijde mi že i ten zesílil...

martinka1996
31. říj 2017

@bebesacci gratulace veliká 😍💝💝

bebesacci
31. říj 2017

@martinka1996 děkuji moc 🙂❤

vendelinka08
31. říj 2017

@dyslovka pokud tomu sama nebudes verit...tak ti to opravdu nepomuze. Jinak prave toto cviceni vede k uvolneni...ktere kolikrat vede k tehotenstvi. Kolikrat by ses divila...jak nekdy staci malo. Ale jak rikam...uz jen to ze tomu neveris..je dalsi blok v hlave. A ten ti zase brani otehotnet. Nemusis mi verit..ale...

laura7279
31. říj 2017

Tak nevím co si ted mám myslet. Bud naředěná moč, byla jsem po 1.h. ráno na wc, pak kolem 3.h. a pak v 6.30.h. nebo špatný test nebo bio těhu 🙄 první test je dělaný po půlnoci a krásně zesílil, druhý dělaný dnes ráno ta samá značka a mamatest ze stejné moči taky dnes ráno. Už se zase zažínám bát. Myslíte, že to může být tím jak jsem chodila víc na wc? Dnes 12-13 dpo. Pozitivní test na ovu byl 17.10.

jullli
31. říj 2017

@laura7279 testuj jednou znackou ubijis sama sebe, tehotna jsi otazka jestli se to dobre uhnizdilo. Jelikoz tolik testu by nebylo falesnych drzim palce

laura7279
31. říj 2017

@jullli děkuju 🙂 no asi těhotná jsem, prsa bolí a navíc po ránu mi nebylo dobře. Testuju opět těmi co minule, ty modré z bazárku tady, že by ukazovaly pokaždé jinak? nebo mají snad každý test jinak barviva? proto jsou tak levné? nevím, mamatest taky slabí, ale u toho je to taky bežní a včera comfort a ukázal dobře. Takže uvidím tak za dva dny. MS má dorazit za dva dny.

llenka_li
31. říj 2017

@laura7279 testovala bych buď ráno nebo večer a snažila bych se ve stejnou hodinu. Někdo má silnější čárky večer, pokud jsi byla na wc 3x za noc je jasný, ze muže a je moc naredena. Ale tak testuj každý den jen večer, třeba v 7 a uvidis. I když jsou to nervy, stejně ti ani teď sílící test nic nezaruci, tak se k tomu moc neupinej ;) za týden bude jasno, a pak se budeš klepat dalších cca 8tydnu, aby se něco nestalo a aby byl dobrý 1.screening, a pak 2.screening, a pak abys neporodila předčasně. Jsou to nervy, to tehu, však už to znáš...🙂

laura7279
31. říj 2017

Tak jsem ted moc nepila a zkusila dva stejné značky ze stejné moči, která byla silnější. Takže to vypadá, že ta ranní byla moc naředěná.