Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@luciebx miminko jsem potratila samovolně a holky nikdy to nechtejte zažít když jste se na něj těšili :(
@ivetsivakova víš co holčičko. V 16 se snažit mít dite když na nej absolutně nemám a nemám z čeho se zařídit a jen čekat co dostanu není normální. Myslíš ze se na tebe bude někdo dívat jinak než na zbytek tvé rasy? Páč je to u vás normální a proto tyhle řeči. Nejdřív dodělej školu. Najdi si práci. Něco vybuduj a pak si těhotni. Za svoje!! Nikdy si tu poradně pozitivní test neukázala. Jen si o tom mluvila a hledala info co ti kdo kde dá. A teď to o tom abys byla plnoleta.
@luciebx Jako zas tak se do toho nechci michat,ale Vy jste si fakt nasla to dite bez rodicu na facebooku,abyste zjistila rasovy puvod a ji tu mohla preventivne sjet za cerpani davek,ktere udajne automaticky pripada k jeji rase? To je podobne jako dle Vaseho profilu tady,kde uvadite misto bydliste UK,kdybych byla britsky patriot,vyjadriz odpor k takovym vychodnim imigrantskym vyzirkam jako vy,ktere mi znasilnuji vlast. Ale pritom se to treba ani nedeje. Ja si myslim,ze to sem proste nepatri.
Ahoj holky jsem cca 7dpo a uz 2 dny me picha na prave i leve strane v podbrisku. Ale spise nejvice na te prave. Je to vetsinou takove neprijemne dloubnuti. Nevite co by to tak mohlo byt? Pms takove nemam to vim jiste
@radus22 pokud nevis kdy byla presne ovulace..tak nemuzes vedet jak silna ma byt carka. Tohle neni duch...je to slabsi carka na zacatku tehotenstvi. To jak to dopadne nikdo nevi...jestli je to prosperujici nebo ne. Musis vydrzet..popripade se zeptej gynekologa co a jak. Tak drzim palce a uz netestuj...nebo az za par dni...
Děkuji partner mi taky říká těhotná jsi, tak se nestresuj ničemu tím nepomuzes, je to na něm jestli to zvládne nebo ne. k doktorce jsem si volala řekla že když sílí tak je to dobré a objednala mě na konec listopadu.
@luciebx Tak si ještě jednou přečtěte ten můj příspěvek. To vám můžu i nemusím věřit. Nebo si můžu myslet, že jste jedna z těch českých au-pair, která tam sezobla zajištěného manžela a tedy jediné co jste pro svou obživu udělala bylo to, že jste se dobře vdala 😎 A to taky může a nemusí být pravda. Rozumíte, to jsou ty předsudky.
@baba93 Sílí, držím všechny palce! Je to rychle po sobě, dala bych pauzu, hlavně bych měřila pořád tou samou značkou testů, vím sama, jak jsem používala myslím test Dr. Max a třetí den zkusila Mamatest (nebo opačně) a byl slabší a samozřejmě jsem pak byla nervózní jak sáňky v létě.
@adnad90 To už je moc pěkná čárka, taky držím palce a pěsti 🙂
Holky potrebuju radu. Schanim sadu do postylku mantinely,zabalku atd. V sedo bilem s hvezdickama. Ja uz zoufale hledam na netu a nemuzu najit.
@dendule94
http://m.fler.cz/zbozi/4-dilna-sada-do-postylky...
Zkus se podívat 🙂

Ahoj, tak jsem po vyšetření.
Gynekologicke vyšetření v poradku, děloha zvětšená a ultrazvuk potvrdil i jasne patrný žloutkový váček a maličkou bílou tečku kousek vedle něho🙂 Vsechno to vypadá na 5tt, takze musíme jeste chvili počkat🙂
Pristi čtvrtek jdu opět na kontrolu a snad uz bude videt mnohem víc🙂))