icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
hope84
10. lis 2017

Ahoj, tak jsem po vyšetření.
Gynekologicke vyšetření v poradku, děloha zvětšená a ultrazvuk potvrdil i jasne patrný žloutkový váček a maličkou bílou tečku kousek vedle něho🙂 Vsechno to vypadá na 5tt, takze musíme jeste chvili počkat🙂
Pristi čtvrtek jdu opět na kontrolu a snad uz bude videt mnohem víc🙂))

ivetsivakova
10. lis 2017

@luciebx miminko jsem potratila samovolně a holky nikdy to nechtejte zažít když jste se na něj těšili :(

carmenz
10. lis 2017

@luciebx Vy si vyhledáváte děti z děcáku v nouzi na facebooku a pak máte rasistické poznámky?

luciebx
10. lis 2017

@ivetsivakova víš co holčičko. V 16 se snažit mít dite když na nej absolutně nemám a nemám z čeho se zařídit a jen čekat co dostanu není normální. Myslíš ze se na tebe bude někdo dívat jinak než na zbytek tvé rasy? Páč je to u vás normální a proto tyhle řeči. Nejdřív dodělej školu. Najdi si práci. Něco vybuduj a pak si těhotni. Za svoje!! Nikdy si tu poradně pozitivní test neukázala. Jen si o tom mluvila a hledala info co ti kdo kde dá. A teď to o tom abys byla plnoleta.

carmenz
10. lis 2017

@naka vostra takhle pri patku,co? 😅

marttul
10. lis 2017

@luciebx A přijde vám normální takhle tu na slečnu nadávat, když tu právě napsala, že potratila? Ať už je jí kolik chce, tak ted jí asi nebude zrovna nejlépe, tak jí to ještě přidávejte... A to nemluvím o těch příšerných rasistických připomínkách...

carmenz
10. lis 2017

@luciebx Jako zas tak se do toho nechci michat,ale Vy jste si fakt nasla to dite bez rodicu na facebooku,abyste zjistila rasovy puvod a ji tu mohla preventivne sjet za cerpani davek,ktere udajne automaticky pripada k jeji rase? To je podobne jako dle Vaseho profilu tady,kde uvadite misto bydliste UK,kdybych byla britsky patriot,vyjadriz odpor k takovym vychodnim imigrantskym vyzirkam jako vy,ktere mi znasilnuji vlast. Ale pritom se to treba ani nedeje. Ja si myslim,ze to sem proste nepatri.

kacenka0705
10. lis 2017

Ahoj holky jsem cca 7dpo a uz 2 dny me picha na prave i leve strane v podbrisku. Ale spise nejvice na te prave. Je to vetsinou takove neprijemne dloubnuti. Nevite co by to tak mohlo byt? Pms takove nemam to vim jiste

luciebx
10. lis 2017

@marttul
@carmenz si najdite co tu psala před par měsíci a obrázek si uděláte samy.

luciebx
10. lis 2017

@carmenz vyžírka v ÚK asi těžko být když nic nepobiram 😂

radus22
11. lis 2017

Tak já nevím 4. Den zpoždění a pořád duch. Menstruacni cyklus mám 28 dní. Měl to někdo taky tak?

neria55
11. lis 2017

@radus22 víš kdy jsi měla ovulaci? Mohla být posunuta a tudis ještě třeba nemáš spozdeni. Nebo zkus jiný typ testu. Ale vypadá to nadějně 😉

radus22
11. lis 2017

@neria55 ovulace byla 15. MC a jako ta čárka sílí, jen jsem už čekala poradny dvě čárky

radus22
11. lis 2017

Možná lepší fotka

vendelinka08
11. lis 2017

@radus22 pokud nevis kdy byla presne ovulace..tak nemuzes vedet jak silna ma byt carka. Tohle neni duch...je to slabsi carka na zacatku tehotenstvi. To jak to dopadne nikdo nevi...jestli je to prosperujici nebo ne. Musis vydrzet..popripade se zeptej gynekologa co a jak. Tak drzim palce a uz netestuj...nebo az za par dni...

radus22
11. lis 2017

Děkuji partner mi taky říká těhotná jsi, tak se nestresuj ničemu tím nepomuzes, je to na něm jestli to zvládne nebo ne. k doktorce jsem si volala řekla že když sílí tak je to dobré a objednala mě na konec listopadu.

smoulab
11. lis 2017

Ahoj holky, mám 4 dny zpoždění 🙂 tak snad už to klapne

carmenz
11. lis 2017

@luciebx Tak si ještě jednou přečtěte ten můj příspěvek. To vám můžu i nemusím věřit. Nebo si můžu myslet, že jste jedna z těch českých au-pair, která tam sezobla zajištěného manžela a tedy jediné co jste pro svou obživu udělala bylo to, že jste se dobře vdala 😎 A to taky může a nemusí být pravda. Rozumíte, to jsou ty předsudky.

baba93
11. lis 2017

Dnes den MS tak uz prosimte delsi dobu nechod 🙏

janajens
11. lis 2017

@baba93 vidim

sangina
11. lis 2017

@baba93 no vypadá to,že bude chodit k sousedům.Držím pěsti at Vám to vyjde

adnad90
12. lis 2017

Myslím ze oproti pátečním testu zesílila, co myslíte?

baba93
12. lis 2017

Holky prijde mi ze moc nesily:( testovano od ctvrtka a ty posledni dva jsou dnes rano 😵

sangina
12. lis 2017

@baba93 ..no něco málo tam je vidět🙂...dejte si dva dny pauzu a pak testněte znovu..jsou ty testy stejné značky a ve stejnou dobu? Moc budu držet palečky at se z toho vyklube mimčo👍
mě to několikráte nevyšlo...😢..

carmenz
12. lis 2017

@baba93 Sílí, držím všechny palce! Je to rychle po sobě, dala bych pauzu, hlavně bych měřila pořád tou samou značkou testů, vím sama, jak jsem používala myslím test Dr. Max a třetí den zkusila Mamatest (nebo opačně) a byl slabší a samozřejmě jsem pak byla nervózní jak sáňky v létě.
@adnad90 To už je moc pěkná čárka, taky držím palce a pěsti 🙂

adnad90
13. lis 2017

Dneska ráno takto🙏🙏🙏

baba93
13. lis 2017

@carmenz nevydrzela jsem to 😀 ten posledni co jsem mela ten samy opet dnes vysel jako vsechny ostatni tak jsem zkusila mamatest a intimed a ty se mi zdaji silnejsi 🙄 a to ten intimed je 25 tak ja uz nevim nezbyde nic nez cekat

dendule94
13. lis 2017

Holky potrebuju radu. Schanim sadu do postylku mantinely,zabalku atd. V sedo bilem s hvezdickama. Ja uz zoufale hledam na netu a nemuzu najit.

rianka001
13. lis 2017

@smoulab Prosimtě, ten zelený je také TT nebo je to OT?