icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
modroucka
20. lis 2017

Ahojky Vsem
Jsem moc zklamana nechapu
Predevcirem muj test vypadal uz takto 1 foto, jasna druha ruzova carka
Vcera takto 2-3 fotka skoro neviditelne A dnes sem se rozhodla udelat digitalni clear blue a ukazalo mi to
not pregnant :/ udelala sem I hned druhej od dr max a skoro neviditelna carka nechapu co to je a co mam delat jinak dnes sem to mela dostat,zatim nic ale bricho jako pred M mne boli...

luciebx
20. lis 2017

@modroucka spis bych to viděla na to ze se to neudrželo. Mrzí mě to.

molly2013
Odpověď byla odstraněná
molly2013
Odpověď byla odstraněná
modroucka
20. lis 2017

@luciebx
Taky si myslim:/
Myslíš je zbytečne jít k doktorovi?

nikuu
20. lis 2017

@modroucka
Mrzí mě to moc, ale vypadá to, že šlo o biochemické těhotenství. Pokud jsi testovala ještě před očekávanou ms. Vím, že to je těžke, vydrzet netestovat, mám za sebou 4 roky snažení, ale tohle testování ještě před ms je zbytečné trápení.

nc30
20. lis 2017

@modroucka urcite to zbytečné je...MS dorazí sama...tohle znám a také už bych před MS netestovala😔Ale drzim moc pesti...ja to prestala resit (ovulace,testy pred MS,mereni teplot) a zadařilo se hned...měla jsem jiné náhradní plány a nemyslela na to...cvičila sem jen hormonální jógu a Mojžíšovou...opravdu to zabírá nejlíp🙂

modroucka
20. lis 2017

@nc30
Díky moc je fakt nejtěžší na to nemyslet když to chceš moc, a hlavně jsem vždycky myslela ze to bude hned, žádné gynekologie problémy sem neměla atd
A hlavně když už sem viděla tak výraznou druhou čárku tak už začínas byt tak šťastná .. manžel mi dnes řekl ať už taky nikdy netestuji před ..
Tak vygugluju a zkusím třeba taky 🙂

nc30
20. lis 2017

@modroucka Uplne ti rozumim,ale bohuzel tomu proste nijak nepomuzes☹Muj manza rikal to same...uvidis,ze se to podari...ten spravny sampion si cestu k vajicku urcite najde😘

ssandy
20. lis 2017

@laura7279 diky, za tyden jdu na kontrolu, tak poznam, jak moc moc uz mu je prckovi. Prijde mi, ze je o mesic starsi, protoze uz jsem si to myslela min. mesic-nevolnosti, migrena,strasne mi vonela nopovka🙂, ale protoze pak prislo nejake krvaceni,a tak jsem to pokladala za menses a ani nedelala test.

pus
20. lis 2017

Takových čárek před menstruací jsem také zažila......mimco se chytne a pak to vzdá,jedná se o mikroabort,lepší nevědět.preji ať je brzy veseleji.

sangina
20. lis 2017

@pus tak v tom nejsi sama....jen tento rok třikrát

pus
20. lis 2017

@sangina já to po 6 letech přestala řešit a hned další měsíc jsem otěhotněla,fakt je to všechno v hlavě,já tomu nevěřila.

laura7279
21. lis 2017

@pus Pravda, ja to taky pořád sledovala a hledala na sobě příznaky tehu a taky pořád nic. Je pravda, že přítel měl nějaké zdravotní problémy, měl sníženou plodnost, ale pak se to zlepšilo a povedlo se. Ale hodně mi asi pomohlo, že jsem uplně vypla a nepřemýšlela zda se ted povede nebo ne a možná se mi budeš smát, ale odreagovala jsem se , že jsem začala hrát Farmu a najednou jsem tehu 😀

laura7279
21. lis 2017

@ssandy tak budu držet palce, ať je vše jak má 🙂 jinak ja u mé poslední dcery, to měla stejně. MS přišla normálně a další měsíc už ne a dr.mi řekl, že jsem musela být tehu už ten měsíc, co byla MS.

juliemichal
21. lis 2017

Kocky prosim o pomoc 🙂 je to duch nebo ryska?dekuji.uz jsem za ty 2 roky vysla ze cviku :O

ettie
21. lis 2017

@juliemichal mne to pride ako zacinajuca sa krasna druha ciarka 🙂

juliemichal
21. lis 2017

@ettie děkuji 🙂 🙂 už se na to naše čtvrťátko těším 🙂 snad bude čárečka sílit 🙂 i když to bude neplánované mimi,ale nevadí 🙂 budu ho milovat jako všechny mé 3 chlapečky 🙂

brokovich
21. lis 2017

@juliemichal Ty jo, těžko říct. Kolik jsi dpo?

juliemichal
21. lis 2017

@brokovich dnes jsem 11 nebo 12DPO :-O ale 11 dnů od nehody 😀 😀

leymea
21. lis 2017

@juliemichal no vidim to tam 😀 si Te pamatuju pred tema dvouma rokama a ty jsi zase v tom 😀

juliemichal
21. lis 2017

@leymea že? 😀 a to byla jen nehoda 😀 😀 o Matea jsme se snažili 4 roky a teď jen malá nehoda a bude z toho asi miminko haha 😀 😀

leymea
21. lis 2017

@juliemichal nemam zadnou antikoncepci, mam se bat? 😀

juliemichal
21. lis 2017

@leymea no to asi ano haha 😀 já taky žádnou neměla 😀 😀 a víš co je nejhorší? 😀 8 měsíců nám to procházelo,nikdy jsme neměli nehodu a teď jsem jí měli 😀 jako už mi to přijde k smíchu fakt 😀

lesjana
21. lis 2017

@modroucka moje testy vypadaly obdobně, nesílily a poslední dokonce zeslábl :( a přišla menstruce...testovala jsem až 14.DPO a menstruace přišla 19.DPO večer :/ Držím palce ať se brzo znovu zadaří.... Já teď řeším jestli mám vůbec jít k doktorce nebo se na to uplně vyprdnout a tvářit se, že se nic nestalo a mám normální menstruaci...
Musim říct, že mě to fakt vzalo a i když sem věděla, že je ještě brzo, tak jsem se nedokázala neradovat a netěšit.... a za 5 dní hned rána :/ Doteď jsem na miminko nijak extra nespěchala a ten těhotenskej test to ve mně uplně převrátil a najednou nedokážu myslet na nic jinýho, než že chci dítě....vůbec nevim jak to teď vydržim, ty nekonečný cykly, planý naděje... :(

brokovich
21. lis 2017

@juliemichal Ja mela 11 dpo uz dost vyraznou carku, na tvym testu skoro nic nevidím, ale tak zazraky se deji. 😊

luciebx
21. lis 2017

@juliemichal vidím

petramag
21. lis 2017

Ahoj vidite tam.niečo ?
Mám deň pred ms
A mám.bily vytok.

brokovich
21. lis 2017

@petramag cosi tam je, zkus za 2 dny opakovat.

juliemichal
21. lis 2017

@brokovich kočko já 11DPO před 2 roky měla ještě daleko slabšího ducha jako teď :D a na digi testu jsem měla +1-2 🙂 🙂 no my se o mimi nesnažíme,ale měli jsme nehodu :-O a toto mám na testu :-O