Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic moc děkuju 🙂 no dnes jdu na další UTZ, chodím po týdnu, dr.si mě chce ohlídat když jsem měla 2x ZT . Tak snad už ted do třetice bude vše v pořádku. 🙏 snažím se být v pohodě, ale ten strach vždycky když jdu na kontrolu tam je.
@laura7279 Moc gratuluji a drzim pesti.Nam to bohužel nevyslo ackoliv carka a vse bylo krasne.Nebilo srdicko,takze v pulce srpna revize a pote navic konizace :(.Ach jo.No tak snad az budem moct tak uz to bude ok a vsechnu smulu uz mame vybranou.Moc drzim pesti,vim jak to zklamani boli.
tak kočky dr max lhal 😀 před chvíli jsem si dělala nějaký pregnant citlivost 20 to je ten plastový a pepino citlivost 10 a taky negativní,ale co mě zaráží tak ten ovu test :-O je to pepino a citlivost 20 a skoro pozitivní to má znamenat co? 😀 když mám cca 2-3 dny do MS?ps a to já ani v době ovulace tak výrazný ovu test neměla 😀
@juliemichal Tak ono tam na tom testu nic moc nebylo, to bylo takový honění duchů. Taky mám někde foto dr.maxe s takovým duchem/ryskou. Ale ten ovulační je podezřelej, to máš recht. 😀
@brokovich no to ano skoro nic tam nebylo,ale bylo tam víc než před skoro 2 roky co jsem byla těhu s Mateem a byla jsem taky 11 DPO a v ten den jsem měla pozitivní i digi test haha 😀
a máš pravdu ten ovu test je nějak hodně podezřelej 😀 tak silný ovu test jsem neměla ani když jsme se snažili o Matyho a ještě k tomu v době ovulace haha 😀 tak abych pravdu řekla tak jsem z toho jelen :-O
@juliemichal Schválně ti zejtra vyfotim moje superduchy z předminulého cyklu. Co duchy, hele Mamatest měl regulérní růžovou čárku a drmax nezůstal pozadu. Prostě bůhvíco se v tom těle a na testech děje. Držim moc palce, ať to klapne, budou Vánoce, takže zázraků ráj. 🙂
@brokovich jj schválně se na to podívám haha 😀 😀 jsem fakt zvědavá anebo jsi měla kočko minulý cyklus biochemické těhu ☹ ☹
a děkuji moc 🙂 🙂 sice to bude čtvrťátko,ale co 😀
@juliemichal Možný je vše, i když teda ms došla v termínu, údajně prý při biochemku chodí později. A to samozřejmě už to částečně vybledlo, no ale ten mamatest teda ne, ten svítí zdálky.
No co co, děti jsou radost. 😀
@brokovich no já měla víckrát biochemické když jsme se o Matea snažili ty 4 roky :-O a to jsem měla jak kdy někdy ms došla v termínu a někdy až po termínu :-O takže to člověk nikdy neví haha 😀 😀
@skripmart já tam slabou čárku vidím 🙂
@bettynka26 hurá... jsem teprve 11 DPO... 4 dny do MS
@laura7279 to je parada ♥
@laura7279 to je krásné moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc ti to přeji ♥ teď bude určitě vše v naprostém pořádku kočko ♥ ♥ ♥
@volfici
@agnes2ivory
@juliemichal
@luciebx moc děkuji ❤ taky doufám, že už bude snad vše OK 🙂
Ahojky holky. Jsem dnes 34Dc a ms chodi nejpozdeji do 30Dc. Stale mam pocit jako by mela mrcha prijit. Boli me v podbrisku. Mam tam divne tlaky a boli me v krizi do toho jeste bolave bradavky. Ty me boli uz 5 dnu. Vzdy me boli 1-2 dny a pak to hned dostanu. Ale ted nic. Slaby duch na testu. Stale litam na zachod mam furt pocit mokra. O mimi se snazime. Mate nekdo nejake zkusenosti? Nechci jeste plasit u doktora. Dekuji za nazor 🙂

@laura7279 Teda tak tu jen tak pokukuju a najednou koukám co to máš dole,a on krásný 7tt..opravduuu? A vše v pořádku? Moc moc gratuluju a držím všechno co mám <3 <3 <3