Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@dendule94 v pohodě, já totiž sama nevím jestli ho vidím.jednou mi přišlo že stin vidím pak ne.je to spis pro takový můj klid.miminko ted vůbec neplanujeme,máme už dva raubire (4 a 1rok),malej byt,chceme stavět...byla by to taková komplikace tak jsem z toho nervózní a rada bych věděla na čem jsme.manžel o tom nechce ani slyšet,pro me by to zas teda taková tragédie nebyla 🙂
@zoufalamanzelka2 jasny tak to chapu. Ale zase chapu manzela. Mate nejaky plany a to mimco v tech planech nejak nebylo. Myslim ze se jen ms spozdila. Protoze jestli uz mas 1den spozdeni tak by to bylo hezky videt na testu
@90bobisek90 Ahoj, ja jsem brala před 2roky u syna
@barunka1985 a to jste musela nebo jste sama chtela. Ja to dr. navrhla a ta nemela nic proti.
@90bobisek90 víc krvacela v 10 týdnů tak jsem musela, k tomu ascorutin. Mela jsem ho asi 2tydny
@barunka1985 o ascorutinu mi taky rikala,jelikoz jsem jeste pred tehotenstvim casto krvacela pri sexu,ale kdyz jsem si precetla,co to muze zpusobit,tak pokud to neni nutne,brat ho nebudu. Ale utros pomohl teda,jo? Chci ho brat preventivne.
@90bobisek90 myslím že pomohl.
@90bobisek90 ale třeba na emiminu ženský pisou ze ti je placebo.
Ascorutin jsem brala do 20 týdne, protoze po sexu jsem vždy spinila.
Jen v kombinaci s utrosem mi nebylo dobře.
Ale jako ascorutin slouží i voda s citronem.
Jo a utrogestan jsem polykala, nezavadela
@barunka1985 ahs,tak vodu s citronem vyzkousim. Kvuli tomu krvaceni az do konce 3.mesice nechci mit radeji sex. A muzu de zeptat,proc polykala?Pry je lepsi zavadet.
@90bobisek90 no přišlo mi to divny a myslím že polykání nevadí.
Ted mne gyndar říkal at s manželem neblbneme
@90bobisek90 já brala utrogestan do 12 tt
@zoufalamanzelka2 není tohle ovulační ?
@barunka1985 ptala jsem se prave na to krvaceni a potrat,tak mi rikala,ze to riziko tu je. I kdyby ne,riskovat to nebudu a utrogestan mi snad pomuze 🙂
@luciebx a musela?ja to mam jen preventivne a co jsem zatim cetla,tak vsichni museli.
@90bobisek90 já taky brala teď do 11týdne duphaston , to je to samý jak utrogestan. Jelikož jsem před tím 2x potratila, tak jsem to měla začít brát hned jak jsem zjistila těhotenství.
@90bobisek90 já byla na ivf takže jo musela
@luciebx a @kastanek87 dekuji za odpovedi,doufam,ze mi utrogestan pomuze zvladnout prvni 3 mesice bez problemu 🙂
@dasenka888 na krabicce pisou tehotensky ale jelikoz mi dnes udelal stejny stin, tak to bude asi naznaceno kde ta carka ma byt a be ze by se rysovala...
@zoufalamanzelka2 ahaa já právě ten zelený znám pouze jako ovulační proto mě to zaskočilo 🙂
Ahojky. Potřebují moc poradit holky. . Nikdy se mi to nestalo. V pondělí 19dc jsem začala trochu špinit světle ruzove. .cca 6dpo. Utery a středa jsem mela velký křížový bolesti a bolesti břicha jako bych mela silnou ms...ktera se nerozjela. ..no a dnes 11dpo a 24 DC jsem si udělala odpo test. Desítkovy. Cemio. A tam slaba druha čárka. .. nevím vůbec co mám dělat. ..proto že stále trochu slabe spinim. .. Mám jet k dr? Aby mi něco třeba predepsal? ? Moc díky za všechny rady
Ms čekám v pondělí. .cykly mivam 26..cca
@90bobisek90 klid sem zdravotník nikdy necti přívalové letáky ascorutin mam s prestaakama od 6 TT ted zacinam 22 a mala je úplně OK vážně posiluje cévy ted ho mam doporučený i když nekrvacim
@wendissek no ja zatim teda taky nekrvacim,ale s manzelem jsme si odrekli sex az do konce 3.mesice. mam strach,ze po nem bych krvacela. Mam ho teda zkusit brat,i kdyz vlastne neni treba?Navic uz beru ten utros.

@zoufalamanzelka2 ahoj promin,ale na testu naznak druhe carky vubec nevidim.