Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky. .
moc Prosím
@snezenka123 no spineni nevadí kdybys začala krvacet tak jet. Nebo v pondělí zajdi a ať ti napíše utrogestan
@luciebx Dekuju moc. Já nikdy neměla tehu s krvácením. .. Je to slabší spis po WC při utreni. Světlá krev. .max na intimní. Zítra ráno udělám test a když tak pojedu. Moc díky
Tak ani do třetice jsme nedošli do konce. Bohužel dnes se potvrdilo, to co ve středu vypadalo na ZT.  Mimisek to vzdal, opět se stalo , to co jsme si prožili 2x.. Dnes jsem byla v nemocnici a růst se zastavil ☹ v pondělí ráno opět nástup na revizi 😢 Všem co jste mi drželi palce, moc děkuji a ostatním přeji, hodně štěstí a dojdete do toho šťastného konce, kterého jsme se my ani do třetice nedočkali ☹ S přítelem jsme shodli na tom, že po tom všem, čím jsmedi několikrát prošli, už nebudeme pokoušet osud.
@laura7279 je mi to lito, drž se
@barunka1985 děkuji ❤
@laura7279 Lauri, ani nedokážu popsat, jak moc mě to mrzí. Strašně mě to zasáhlo, moc jsem ti to přála. Drž se prosím! Posílám hodně síly s obrovské objetí. Sice jsme každá z jiného koutů republiky a neznáme se osobně, ale za tu dobu snažení jsem mockrát poznala, že jsi opravdu hodný člověk - přející, ochotný poradit, vždy slušný. Moc si přejí, aby vám bůh požehnal

@laura7279 Ahoj. Moc mne to mrzí. Zrovna včera jsem si na tebe vzpomněla, jak ti je a jak to vypadá, že jsi tady dlouho nebyla. Posilam Hodně moc sil. Drž se.
Prosím moc o radu. Jaky je test Cemio 10?? Děla falešný pozitivní?
@snezenka123 ja vidím krásnou čárku 🙂 gratuluji ;)
@lucccinek moc děkuji. Váhám jestli teda na tu pohotovost, kvůli tomu slabsimu kr.
@snezenka123 ano na tom hořejším je čárka krásně vidět 🙂 ja vždy ze začátku taky trošku spinila to se mimi zahnizduje ;) jestli vyloženě nekrvacite jako při menses tak si myslím ze,by to melo byt v poho
@snezenka123 druhá čárka tam je, k Dr. bych nejela, co se má stát se stane. Pořád může mrcha přijít, to neovlivníš. Držím palce ať sílí 🍀
@lucccinek mooc díky. já byla těhu třikrát a nikdy nekrvácela..ani nešpinila. nedošla ms, a těhu testy jsem měla pozitivní až pár dní po vynecháni. tento cyklus mě cca 8dpo strašně bolely kříže a břich, že jsem si už myslela, že to dostanu,ale po dvou dnech to odeznělo a to slabší krvácení je mi divné,protože trvá už skoro týden...uvidím, snad to přejde,doufám❤
@snezenka123 snad to bude v pořádku 🙂 a kdyby se Vám něco nezdalo tak si dojdete k doktorovi at mate klid držím palecky 🙂
@lucccinek opravdu moc děkuji za Vaši podporu❤ozvu se, jak jsem na tom
@snezenka123 není vůbec zač 😘
@snezenka123 hezky vam druha carka sili. To spineni nemusi nic znamenat. Tak ted uz jen aby ms nedorazila. Potichu gratuluji a drzim palecky 😊
@dendule94 děkuju.já nikdy spinení neměla,tak jsem z toho nervozní. psala jsem známému co je gyndař a řekl at když tak zajedu na pohotovost,že udělají utz(což vím, že by tam stejně nic neviděli)a vzali krev a kdyby se těhu potvrdilo napsali by ultrogestan..

@90bobisek90 pokud nekrvacis nespinis tak zatím není třeba ja mela utros do 20 TT a ascorutin mam ze posiluje drobné cévy a ja mam problémy s placentou konegyne když se úkazů v práci uz se smějí ze sem horší než pacienti s lekama