Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@nadrinka no ale jsi teprve 7dpo...to by ti tehu test asi mozna ani nemusel vyjit. Kdy mas dostat ms? Me se uhnozdilo az tak 9dpo. Muze to byt i nidacni pokles. Jeste neklesej na mysli.
@vendelinka08 ten graf je celý zmatený... 13DC jsem měla aplikován Ovitrelle a 14DC proběhla inseminace, podle mě ovulace 15DC jen nevím zda teploty byly ovlivněny tou injekcí nebo se to celé jen neprovedlo... Každopádně zítřejší teplota nejspíš rozhodne. Díky za podporu
@budlii Byla jsem na pohotovosti protoze spineni neustavalo a jeden den to bylo dokonce lehce do cervena. Udelali mi utz a na nem nebylo nic videt. Mela bych byt tak 5+5tt, coz si myslim, ze uz by tam neco melo byt. Hcg 23.12. v noci 666, 25.12. kontrola a Hcg 976 ale na utz stale nic...takze jsem smirena s nejhorsim. Na ko mam prijit hned po Novem roce.
Hezky den, tak jsem nevydržela, nejaky čas zkoušíme ,pri extremne nepravidelném mc, dvakrat biochem ,snad tentokrat co myslite?🙂
@mikulilinka
Gratuluji ❤️ Pokud chceš založila jsem na fb skupinu Zářijová miminka 2018

Po menší úpravě takhle... Vidí někdo něco nebo jsem blázen?