Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nadrinka no ale jsi teprve 7dpo...to by ti tehu test asi mozna ani nemusel vyjit. Kdy mas dostat ms? Me se uhnozdilo az tak 9dpo. Muze to byt i nidacni pokles. Jeste neklesej na mysli.
@vendelinka08 ten graf je celý zmatený... 13DC jsem měla aplikován Ovitrelle a 14DC proběhla inseminace, podle mě ovulace 15DC jen nevím zda teploty byly ovlivněny tou injekcí nebo se to celé jen neprovedlo... Každopádně zítřejší teplota nejspíš rozhodne. Díky za podporu
Ovitrell muze zpusobovat duchy na testech az 10 dnu po aplikaci :/
@nadrinka něco tam je 😉 nebo nas blbne vic..😉 drzim palecky..
@nadrinka tak jak dnes teplota?
@vendelinka08 šla ještě o malinko níž, ms zatím nikde...
@budlii Byla jsem na pohotovosti protoze spineni neustavalo a jeden den to bylo dokonce lehce do cervena. Udelali mi utz a na nem nebylo nic videt. Mela bych byt tak 5+5tt, coz si myslim, ze uz by tam neco melo byt. Hcg 23.12. v noci 666, 25.12. kontrola a Hcg 976 ale na utz stale nic...takze jsem smirena s nejhorsim. Na ko mam prijit hned po Novem roce.
@littleannie ano,vidim slabouckeho ducha🍀
@littleannie také vidím 😊 přeji hodně štěstíčka 😘
Hezky den, tak jsem nevydržela, nejaky čas zkoušíme ,pri extremne nepravidelném mc, dvakrat biochem ,snad tentokrat co myslite?🙂
@mikulilinka po tichu gratuluji. A drzim palecky 😊
@dendule94 Děkuji moc, doufám 😊
@mikulilinka
Gratuluji ❤️ Pokud chceš založila jsem na fb skupinu Zářijová miminka 2018

Po menší úpravě takhle... Vidí někdo něco nebo jsem blázen?