Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@hlasimse zavolejte doktorovi reknete ze jste meli pozitivni test. Zepta se kdy jste mela mit ms a podle toho vas obedna. Nebo vas nejdrive vezme krev aspon a obedna vas az podle ty hodnoty co nameri. Ja jsem mela pozitivni test 5dni pred ms volala jsem tam odebrali me krev a ultrazvuk jsem mela az za 5 tydnu aby tam bylo neco videt. Drzim palecky a hodne stesticka preju at hezky rostete
@monikavitezslav Na první pohled nic nevidím... Zkusila bych za pár dnů znovu pro jistotu
@monikavitezslav Já něco vidím, ale na ducha hodně slabé, testuj dále a držím palce 😀
Holky, ja teda nevim, jestli mi uz hrabe, nebo jo 😂😂 kazdopadne dneska jsem 13+5 a prisahala bych, ze citim pohyby.. Pohyby strev poznam a tohle byly takove jakoze bublinky v podbrisku. Je to fyzicky mozne?
@monikavitezslav já tam rozhodně viditelné slabou druhou čárku, takže potichu gratuluji 😊
@monikavitezslav Já ji vidím 🙂
@monikavitezslav ja vidím a přeju stesticko at sílí ☺😊
@carpatia take vidim ☺ a kolik DPO jsi?
@snezenka26 25 DC
@snezenka26 jo, dpo asi tak 12-13
Holky, tak dnes TT takto:
neřekla bych že sílí, ten první je zaschlý a ten druhý z dneška je vyfocen čerstvý. Otázkou ale je....že jestli se tam něco rýsovalo, tak asi dnes rano to začala odcházet........ zacala jsem slabě krvácet, zadné spinění, jasná krev.
Jsem zvedava zítra na výsledky HcG, ale spíše jestli to pak bude růst...