Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kaitinka ja jsem mela 5DPO šílenou závrať a bricho me bolelo od ovulace. Tak jinak. Ale myslela jsem si, ze si to zase namlouvam :D
@kockakacka myslis bolest po ovulaci tech 5 DPO? Jamyslela jestli by se nemohlo jednat treba o nidaci nebo tak.. Mam jeste cca 9 dni do MS, takze PMS to u me nebude, to je u me brzo na to..
@kaitinka me bolelo bricho od ovulace pak uz porad...podobná bolest jako na ovu
@kockakacka myslis od ovu pred tehu nebo normalne?
@kaitinka já jsem dnes 6DPO a přesně jak píšeš sem měla dnes odpoledne mírně bolesti na levé straně v podbřišku takové píchnutí a když jsem si sedla a chtěla vstát tak ta samá bolet a teď už nic předpokládám že jde ó nidaci ta nastává 5-8dpo jak u koho ale tohle je takovy průměr kdy by shruba měla nastat a měříš si i bazal.teplotu? ☺
A měl jste někdo při nidaci zimnici? Včera jsem také byla 5 dpo. Měla jsem lehkou bolest v podbříšku a večer velkou zimnici...Dnes už cítím trochu ,,tlaky,, v podbříšku,jinak nic...
@kaitinka tem cyklus, co jsem otěhotněla. Od ovulace me bolelo bricho a citila jsem, ze je neco jinak..pak 5dpo závrať, 7dpo manzel rekl, at si udělám test, ze jsem strasne protivna 😂 Fakt jsme citila, ze se se mnou neco deje
@snezenka26 ja mela krece mirne vcera behem odpoledne (4DPO), ktere vecer prestali a dnes mi v podbrisku picha obcas i docela neprijemne nebo citim takovy divny tlak.. Jinak BT nemerim a nezkousela jsem ani OT. Ale poznala jsem velice dobre den, kdy byla ovulka
@kockakacka ja jsem taky protivna, ale jsem i trochu nastydla, takze tomu vahu moc nedavam 😂
@kockakacka
@hlasimse
Jsem kdyztak ve "sve" diskuzi https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/cekani-na-v-roce-2018/
Kdyztak mi napiste prosim tam, at tu neresime neco co.sem nepatri 🙂
@carpatia Clear Blue ukazuje 2-3. Testy mam objednané z Wish, tenoučké. V pátek jsem byl nu gyn, na UZ nešlo nic videt,ani gestační váček, jen vysoká sliznice. Krev nabrana,vvysledky budou zítra. Spíse me desi, ze testy nesili... a do toho mam sobota, nedele mirné hnedé spinení.
@biedronca já bych řekla že je vše v pořádku, na uzv nemohlo jít nic vidět, bylo moc brzy, navíc prázdná dutinka se objevuje až od HCG nad 1000, což jsi mít ještě nemohla, i podle testu. Zkus jiný test a uvidíš že čárky budou silnější, každé testy mají jiné množství barviva, ale já bych už netestovala, přeci jen sílící testy nezaručí, že je vše v pořádku. A Clearblue vyšel skvěle, takže prostě vydržet, držím palce 🍀
@biedronca ja myslim, ze to jsou ty testy...tenoulinke, z ciny....mamatesty mi proti tomu ukazujou mnohem vyraznejsi carky...lec me uz dosly, takze jsem taky trochu nervozni, ale doufam, ze to bude v poradku...a stejne tak si myslim u tebe...pokud clear blue takhle reaguje, bude to cajk...
@galikl
@jarmarca Holky děkuji. Ja jen necitim zadnou radost zatim, protože to spinení celý víkend, i dnes a trošku zesililo, a do toho lehké pobolívání podbrišku, tak si myslim, jestli něco není špatné...... :( Potrebuji ujistit (snad ve středu jak naberou krev), že se už mohu "konečně"radovat že se zadarilo... Ale zatim to jsou jen obavy.

Ahoj vsem. Vim ze to zrovna do teto diskuze nepatri, ale potrebovala bych znat vas nazor a zatim se mi jinde nedostalo odpovedi: dnes jsem 5 DPO. Vcera behem odpoledne me nekolikrat chytla slabsi krec do podbrisku, ale vecer uz nic. Dnes mi v podbrisku picha mirne nalevo, hlavne kdyz sedim v mirnem predklonu. Nevite cim by to mohlo byt? Jsem z toho docela nervozni.. Dekuji za vase reakce