icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
jarmarca
Autor odpověď smazal
dendule94
11. led 2018

@hlasimse zavolejte doktorovi reknete ze jste meli pozitivni test. Zepta se kdy jste mela mit ms a podle toho vas obedna. Nebo vas nejdrive vezme krev aspon a obedna vas az podle ty hodnoty co nameri. Ja jsem mela pozitivni test 5dni pred ms volala jsem tam odebrali me krev a ultrazvuk jsem mela az za 5 tydnu aby tam bylo neco videt. Drzim palecky a hodne stesticka preju at hezky rostete

hlasimse
11. led 2018

@dendule94 Děkuju! Vy taky 🙂 Já dnes zkusila Clearblue a byla tam ta druhá kategorie 2-3, takže hodnoty jsou asi víc než pro kategorii 1-2 týdny... No objednala jsem se za 2 týdny tak uvidíme...

hanny1994
11. led 2018

@jarmarca naaadhera ❤❤

dendule94
11. led 2018

@hlasimse ja mela 1-2 takze vy jste ted 2tydny plus 3 dny asi tak nejak. Tak to uz mimco pak na ultrazvuku bude videt

hlasimse
11. led 2018

@dendule94 No bylo by to fajn něco vidět 😉 Jinak to odpovídá, já jsem dnes 16dpo, takže určitě až po tom, co mi měla začít ms. Dnes jsem ještě k tomu najednou strašně unavená, tak to bude asi z těch hormonů 😝

monikavitezslav
11. led 2018

Ahoj všem jdu si pro radu je tam něco nebo ne?

hlasimse
11. led 2018

@monikavitezslav Na první pohled nic nevidím... Zkusila bych za pár dnů znovu pro jistotu

vapka
11. led 2018

@monikavitezslav Já něco vidím, ale na ducha hodně slabé, testuj dále a držím palce 😀

kajurell
11. led 2018

Holky, ja teda nevim, jestli mi uz hrabe, nebo jo 😂😂 kazdopadne dneska jsem 13+5 a prisahala bych, ze citim pohyby.. Pohyby strev poznam a tohle byly takove jakoze bublinky v podbrisku. Je to fyzicky mozne?

neria55
11. led 2018

@monikavitezslav já tam rozhodně viditelné slabou druhou čárku, takže potichu gratuluji 😊

marttul
11. led 2018

@monikavitezslav Já ji vidím 🙂

snezenka26
11. led 2018

@monikavitezslav ja vidím a přeju stesticko at sílí ☺😊

carpatia
12. led 2018

Jak se vam to zda? 25 DC

hlasimse
12. led 2018

@carpatia Já něco vidím!

baba93
12. led 2018

@carpatia taky vidím 🙂

lusili1
12. led 2018

@carpatia dobře se to zdá 🙂 vidím!držím pěsti!

snezenka26
12. led 2018

@carpatia take vidim ☺ a kolik DPO jsi?

carpatia
12. led 2018

@snezenka26 25 DC

carpatia
12. led 2018

@snezenka26 jo, dpo asi tak 12-13

biedronca
12. led 2018

Holky, TT pozitivní? na UZ dnes vubec nic,ani gestační váček. Prý jen hoodně vysoká sliznice. Krev na HCG nabráno, výsledky "až" v pondělí. Jsem nervozni..
MS klasická nedorazila, jen 4 denní velmi lehounké špinění. Při čekání na MS (spozdění) tak TT negativní byli.

hlasimse
12. led 2018

@biedronca To je normálně pozitivní řekla bych... Divné, že na UZ nic nevidí... Třeba je ještě moc brzy?

galikl
12. led 2018

@biedronca Nebojte, ja mela take test pozitivni a kdyz jsem sla moc brzy tak videl take jen vysokou sliznici 🙂

biedronca
12. led 2018

@galikl JOoo? Možná jsem jne zbytečně hned leteěla na gyn, protože je opravdu moc brzo. Z krve to zjistí....
A jak to u vas "dopadlo"?

biedronca
12. led 2018

@hlasimse No právě, že ani váček :( ... Zítrazkusím ClearBlue, schválně...

galikl
12. led 2018

@biedronca Na dalsi kontrole uz videl vse, bohuzel vsak v 7tt doslo k zamlklemu tehu a nebilo srdicko.Ale to ze u vas videl zatim jen vysokou sliznici urcite je ok a odpovida to brzkemu utz.Hlavne se nestresujte predem 🙂

biedronca
13. led 2018

Holky, tak dnes TT takto:
neřekla bych že sílí, ten první je zaschlý a ten druhý z dneška je vyfocen čerstvý. Otázkou ale je....že jestli se tam něco rýsovalo, tak asi dnes rano to začala odcházet........ zacala jsem slabě krvácet, zadné spinění, jasná krev.
Jsem zvedava zítra na výsledky HcG, ale spíše jestli to pak bude růst...

esterkae
13. led 2018

Holky je to ryska?? Nebo rysujici se carka? Jsem 12. dpo, rikam si, ze to uz by prece musela byt carka hezky videt.. Vcera mela dorazit ms, bazalni teplota se drzi porad nahore..

daljuska
13. led 2018

@biedronca Moc držím palce, já takto potratila v 5tt, prostě krvácení a konec, ale dokud ti to nepotvrdí lékař je pořád šance🙂 Moc držím plce❤

daljuska
13. led 2018

@esterkae Já bohužel nic nevidím☹ Třeba ale někdo jiný uvidíííí😉I když teď jsem si nahla obrazovku a možná fakt vidím duchaaaaaaaaa 😀