Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@dudlik226 ahoj ,já vím ducha ;)
@vapka teď to ke konci roku budou 2roky.Predtim jsem to nějak neresila.Dneska si jedu k doktorce pro novej papír na spermiogram.Dnes dneska ho tam ještě objednám.Do sebe jsem nacpal a cpu už tolik věcí,že si myslím že už to ve me určitě nebude,ale v něm.Jeste jsem si objednala Superfolin a pro něj vitamíny zatím E,C a kyselinu lis.je ti di body tak to pít bude.Jinak on prášky nesnáší.
@nikynikol25 Pro chlapa je nejlepší na plodnost selen a zinek, nebo jsem od kamarádky slyšela o Fertinu, ale nevím, jak moc je to dobré.... Jj, je dobré zkusit, jek je na tom partner.... Nebo, kamarádka měla na přítele něco jako alergii a její tělo spermie vždy pozabíjelo..... Ale doktoři to vyřešili a v pohodě, budu držet palce 😀
@vapka už to bude skoro 2 rokem.Uz mam napsanej na spermiogram a clostik takže od příštího měsíce se u mě uvidí a tenhle týden se jde na spermiogram.
@nikynikol25 Tak ten clostik asi zabírá, co tu čtu.... No a spermiogram je brnkačka 😀 budu držet palce. Já čekám na MS, nebo na dálnice na testu... Jsme to tento měsíc zkusili, tak uvidíme 😀
@vapka u mě je vše v pořádku jen se my prodloužil ten cyklus.Tak my dala na stimulaci ten clostík.Jdu tam dneska objednat.Musime to stihnout do čtvrtka.Ja v pátek ráno odjíždím tak aby se to stihlo než odjedu.On my tam sam nepůjde.To se on moc stydí.
@vapka no já četla že někomu zabral a někomu ne.Tak se uvidí.Mela jsem ho vzít 3dc ale vůbec v lékárnách co jsem přišla ho neměli a ag druhý cen jsem ho našla v jedné.Takze ho nasazují až příští měsíc.
@nikynikol25 Tak on ten odběr jde udělat i doma a donést to tam na testování....

@dudlik226 ne bohužel, nic tam nevidím