Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Děkuju za reakce, mimoděložního se jako jediného bojím. příští týden se objednám a nechám to vyndat. je to jen pro zlost a já s tím mám jen problémy, kdyby mimco bylo, je jasné že budu šťastna i když ne plánovaně. holt se nechám překvapit. 🙂
@milujicimaminka89 na druhé fotce asi nějaký náznak vidím.
@milujicimaminka89 vidim dusika ;) drzim palce, aby carka silila.
@milujicimaminka89 na te spodni neco vidim, ale fakt zalezi kdy byla ovulace.
@renat23 Já už cítím trošku břicho a záda jako na menstruaci...😪 Prsa už mě přestaly bolet. Jsem 35DC, velké opoždění mám, ale těhotenství to nebude...opět...ani po 6 letech se nepodařilo...achjooo...🥺😞🥺
@milujicimaminka89 bricho jako na menstruaci me bolelo první 3 měsíce tehotenstvi a nekdy fakt hodně. Uvidis zda to prez vikend dostaneš. Pak bych asi volila digitální test co ukazuje týdny a nebo jít na krev. Muze to byt biochemické tehu, což jsem mela taky a po něm se to druhy měsíc povedlo. Moc drzim palečky 🍀🍀🍀
@renat23 Děkuju. Počkám do pondělí, když to nedostanu a test bude pořád negativní, zavolám si doktorce na gynekologii na prohlídku, popř. na krev a uvidím...achjo. Ale to břicho začalo bolet dnes no a prsa mě už nebolí...uvidíme no...
@milujicimaminka89 presne to udělej. Prsa me taky neboleli pořád, jednou pritel rikal ze je mam pevnější druhy den zase nic atd s nima je to jak na houpačce podle toho se člověk nemůže ridit. Budu na tebe myslet...
@milujicimaminka89 já bCh zkusila clear blue buď digi nwbo ten druhý yesy.
Závidím všem, které mají 2 čárky, já mám 1 a včera přišla menstruace opožděná...zase nic, zase se nepovedlo ani po 6 letech, už to nemá cenu, je mi skoro 32...🥺😥😥😥
@milujicimaminka89 nevadí ne přijde to určitě uvidíš....my se snažíme ale ne úplně 4 roky a nic ale jinak úplné snažení je půl roku a prostě nic chtěli by jsme ale nejde to. Nemysli na to zkus to udělej si nějaký koníček nebo něco a uvidíš přijde to když to nebudeš čekat.
Ahoj holky. Jdu si k vám asi hlavně pro uklidnění, pokud to měla některá z vás stejně..... Dnes jsem 17dpo.ovulace byla 13DC potvrzené testy i UTZ. Test jsem dělala před chvílí pila jsem minimálně. Spozdeni mám dnes 4den. Není ta čárka moc slabá? Min. cyklus jsem měla biochemické na začátku 5tt. Tak se bojím. Po ovulaci nasazen utrogestan 2-0-2..nespinim, břicho mě nebolí, jen jsem se znejistila když vidím po vynechání tak krásný tlustice...
@evelinamaryna13 zkus clearblue s určením týdne...
@evelinamaryna13 podle me to je uplne v poradku. Nesrovnavej, protoze ty si mohla mit ovulaci az pozdeji. 🙂 udelej test za dva dny, zda carka sili a je to
Ahoj holky, děkuji za Reakce. Já jsem si ten clear blue chtěla koupit, nicméně jsem zhodnotila, že nebudu pelášit a počkám.jsem poděla a strachy a kdyby mi teď už s 5dennim spozdenim ukázal teprve 1-2 tak bych byla na nervy ještě víc....
Dám vědět, jak to dopadlo....
@evelinamaryna13 to čekání je hrozný... 🙂
@hlasimse přímo příšerný
@nase_mimi co je to za test? Já mikro ducha vidím a 9dpo by odpovídal ...
@nase_mimi taky tam slabého dušíka vidím,je to one test,že?

Hezký den. Jen potřebuji slyšet názory a zkušenosti. Mám po porodu syna necelé 2 roky tělísko Levosert. prvních cca 8 měsíců po zavedení jsem měla neustálé problémy a na sřídačku jsem skoro neustále krvácela (zastavováno léky, pambou injekčně). Poté se vše konečně srovnalo, ustálil se i cyklus a teď k mému problému. Před týdnem jsem to měla dostat, ale pouze jsem zašpinila a to hodně slabě. Ano vím, že Levosert je nízkohormonální a menzes se časem skoro ztratí, jenže mám píchání v podbřišku a špiním po každém styku. Slabonce sotva na utření papírem, ale přeci. Nedalo mi to a udělala jsem si ráno test, kde nic nebylo a dopoledne další - jiný test, kde se v limitu objevil okem docela dobře viditelný duch. (okem leépe než na fotce, ty jsou bez filtru). Myslíte, že bych moha být i s tělískem těhotná? Nebo nějaká blbá nerovnováha? Je to i necelé 3 měsíce, co jsem přestala kojit syna.