Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ja ten prispevek omylem smazala🙈
Hezky večer, chci se zeptat zda je to mozne? Podle kalendare dnes 7dpo. Nechutenství a nulova chuť na sex me premluvili udelat test. Teda hned nekolik. Slunicko, ruzovy livsane a zeleny je ibtimited 25 citlivost. Prijde mi to brzo na takove duchy. Nejakou dobu se snažíme, tenhle mesic první s gynex. Všechny do minuty
Na fialovém vidím krásně , uvidíš další dny 🍀
@modroucka Jj, za pár dnu bude jasno. Já testovala, abych veděla, zda mám už vysadit progesteron nebo brát dál. No a teď stejně nevím... Nezkoušela jsi tu fotku upravit? Dát ji třeba do HDR nebo upravit kontrast? Já když tohle udělám, tak tam zas vidím jasné čárky u mě, ale nevím, jestli to teda má nějakou vypovýdající hodnotu. Ale zase si říkám, že pokud tam čárka není, tak se přece neudělá ani úpravou fotky.
@sophinne urcite ma takhle jsem to mela pri prvnim tehotenstvi
Ale zase sem mela i biochemicke par mesicu pred opravdovym otehotneni ,proto je samozrejmne lepsi netestovat pred ale zase vim ze je to tezke
Tak se napisem znovu az udelame dalsi test ? U tebe to vidim nejvic na prvni fotce
Ja s tim upravovanim moc neumim ale kdyz priblizim treba tuhle fotku tak to vidim
Drive jsem mela jiny telefon a tam to hezky slo upravit a hned jsem videla lepe )))

@pajiskazemlyna
@juliemichal holky je to nejaky test SeeNow z otehotnet.cz