Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@satanka1
@lennaaa tak uz jsem doma, bylo to rychly a kupodivu vic pozitivni nez jsem cekala. Minuly tyden to bylo hodne malicky, ze nesedela vubec ovulace s delkou tehotenstvi o skoro 14 dni, tak jsem byla vydesena. Dneska mudr rekla, ze to hodne vyrostlo, uz odpovida 6tt a rekla mi sama, kdy chci prijit, jestli pristi tyden nebo az za dva. Tak samozrejme jsem rekla, ze hned pristi tyden, tak snad uz bude srdicko. A az dneska byla schopna potvrdit, ze to je spravne v deloze. Lennaa, urcite to bude v poradku!!!
@saraha1 Ahojky, já jsem poprvé také fotku nedostala, pak jsem se jí na to ptala a ona říkala, že nevěděla, že ji chci, že si musím říct. Takže příště si určitě řekni🙂
@citta Já tam nic nevidím. Přiblížila jsem si to úplně na maximum, ale jde tam vidět jen ten šedý kanálek, kde se usazuje ta látka v druhé čárce, jinak nic☹. Zkus jiný test. Třeba Lady Max.
Holky ještě se zeptám, čípek je úplně schovaný a nemůžu ho nahmatat.

dneska jdu k doktorce tak su zvědavá....