Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@tynulkaxix u me mudr videl blikat srdicko v 5+5tt takze je mozne ze uz neco byt videt muze,ale taky nemusi,zalezi na uhnizdeni a na tom jak velky zarodek uz to bude😉)
@dubnacek koukám že srdíčko bilo pěkně brzo🙂 v prvim tehu jsem byla na gynde 5+2 a už něco málo vidět bylo, tak snad🙂 zítra dam vedet
@tynulkaxix držím na zítra pěsti, ať je vše v pořádku a už je něco vidět 😵
@westie dekuju, ja už z nervozity nemůžu ani spat. Dělala jsem test a čekala jsem že bude krasne tlustý čára a není, tak mam strach☹
@tynulkaxix neboj, to bude dobry, uvidis!! 😉 😵 Drzim palce a myslim na tebe! 🙂
Holky tak už cekam na gynde. Přede mnou jsou 4 ženský tak to je tak na hodinu. A to tu mám s sebou malou, není kdo by pohlídal, tak to bude očistec
@tynulkaxix Držím pěsti, ať vše dopadne na výbornou 🙂
@tynulkaxix taky jsme napnutá za tebe 🙂 když jdu až toho 6. aspoň budu vědět co by tam teď viděl 🙂
Tak jsem po 2 hodinovém čekání zpet. Samozrejme díky nepravidelne ms byla ovulka dyl, takže jak ukázal digi test 2-3 tak to odpovída takže jsem 4+něco, ale i tak tam šla vidět 2 mm dutinka 😀 říkala že to vypadá dobře. Znovu mam jít za 2 týdny, Aby jsme viděli už plod a snad i srdíčko🙂
@tynulkaxix Super, tak to gratuluji. Já už chci taky :( Snažíme se 3 měsíce a zatim nic...
@tynulkaxix takže pak jdeš taky 6.10? 🙂 a už máš fotku?
@tynulkaxix no vidis to je super a dala ti mudr neco na udrzeni plodu?? moc gratuluji a verim,ze vse bude dobre😉
@tynulkaxix a brala ti krev?
U toho spodního jsem to měla podobné akorát u těch jednodušších (tenčích) pak jsem si dělala tento a byla tam jen jedna tak sama nevím co teď 😒
@bajunka Nn nebrala. Myslím, že by j i brala pouze v případe, kdyby tam nebylo nic vidět. Tohle budou dlouhý 2 týdny
@tynulkaxix to mi povídej 🙂
@bajunka musíme to vydržet🙂 budeš dal testovat?
mám ještě tři testy tak asi jo,ale až koncem týdne, abych se ubezpečila a pak zas za pár dní 🙂
@bajunka já to taky omezím🙂
Holky trosku se vám divím, mne doktor jasně řekl, že dříve než 6plus něco mě tam vidět nechce, že ta dutinka bez srdeční akce ještě nic neznamená a ze se zbytečně stresuju a pákové nabírá hcg a to srovnávání nikomu nepřidá. Já v dubnu tak potratila a chodila jsem taky snad od 4tt. Teď jsem šla v 7tt miminko už mělo i ručičky srdíčko, prostě jsem to vydržela
@irennn Kazda jsme hold jina: -)
@irennn a zrovnane potrebuju poslouchat ze dutinka nic nneznamená. Já jsem ráda i za tu dutinku.
@irennn Ahoj Irčo, pro někoho ta dutinka třeba znamená ubezpečení, že se nejedná o mimoděložní těhotenství, potratit můžeš klidně v 6 tt stejně tak jako v 15tt. je to stejné jako říct že nic neznamená srdeční akce, protože je tu x holek co už měli i srdíčko a stejně se vývoj zastavil.
Já jdu k dr poprvé taky až na začátku 7 tt i přes předchozí mimoděložní těhotenství, prostě věřím, že to bude tentokrát v pořádku, ale je tu spoustu holek co prostě potřebují to ubezpečení i takto na začátku. A já prostě říkám jak jednou ten test počůráš a vidíš tam ty dvě čárky tak se o ně už budeš bát do konce života...
@tynulkaxix jo mela jsem pravidelnou.tak dej vedet co a jak 🙂
@tynulkaxix jinak jsem byla stastna za dutinku protoze jsme se snazily a po jednom potratu a vecneho skklamani jsem pak byla stastna 🙂 tak drzim palecky a neboj vse bude v poradku 🙂
@svlocka Ahojky už jsem to tu psala. Otěhotněla jsem dyl, protože mam ms nepravidelnou tak ovulka byla dyl a ted jsem 4 + něco, ale i tak šla vidět 2 mm dutinka 😀 tak jsem byla šťastný aspoň za ni
Cemio gravitest - po limitu, nesnažíme se vůbec, dvě děti máme, vidíte "něco"? TT jsem dělala proto, že poslední MS byla 31.8. nic moc intenzita, cyklus nepravidelný, teď o víkendu se objevila trochu krev ale pak ticho po pěšině..trochu jsem "špinila" teď nic. V podstatě od poslední MS to bylo bez styku. Ale je mi pořád na zvracení a motá se mi hlava. Vsázím na hormonální poruchu ale vyslechnu ráda jiný pohled, k lékaři jdu až za týden.

Holky musím vam ukázat moji piratku😀