Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@miranell osvětlené zespodu
@snazimese2015 co my zeny neudelame pro to aby jsme videly to co videt chceme😉.Neni lepsi si jeste dva dny pockat a carka by mela sama byt pak krasne vyrazna,nebo alespon o neco vic tmavsi??? Tady pod osvetlenim videt jsou,jen bych to nebrala zatim jako pozitivni test,je di=ulezite aby byla carka videt normalne na svetle a ne jen podsvetlena.Kazdopadne zkousej dal a drzim palecky 😉
@dubnacek to mi poradila jedna maminka já bych to jinak nedělal a a další testy už nemám tak nebudu už zkoušet musím to dostat jiná možnost neni
@snazimese2015 Je to jak jsem řekla jsou pozitivní, věř mi. Mám za sebou pět let testování a nikdy to takhle nevylezlo, jen když jsem byla těhu. A že jsem jich spotřebovala pěkných pár stovek 😀
@snazimese2015 Jj, miranell má pravdu 😉
@snazimese2015 a jaktože jiná možnost není? Co ta velmi pravděpodobná možnost, že jsi těhotná? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@miranell 😀 😀 😀 to by bylo fajn ale že by to vyšlo sotva nastoupim do práce ?😀 😀
@monikavitezslav jak jai na tom? Dpo a kplik dni do MS?
@snazimese2015 tak zrovna tady bych ale rekla,ze je pozitivni mas,zkus opravdu jeste zitra nebo v ut a uz by to melo byt lepsi😉)
@snazimese2015 je pozitivní vidim krásné ruzove 🙂
@milujicimamina dávala sem foto už sem to vzdala 7dpo a stále slepota.
@monikavitezslav treba bude ;) hold pak s 2 za krkem se hur drzi :/
Technicka s tim prosvetlovanim, ktery me nikdy nenapadlo ;) Neni pri prosvetleni videt carka i bez testovani trebas? Jako je tam, ale ja mela posledni test ;))
@cacenka_d vzdala sem to sem akorát neprijemna na manžela a nechci aby se nám kvůli tomu rozpadlo manželství. Hold budu mít jen dva prvky:_( pridávám poslední foto a loučím se všem co se snaží držím palecky
@snazimese2015 většinou to tak je, když právě nastoupíš do práce, když se ženská chystá na umělko, tak najednou bum a je to tam 😀
@monikavitezslav 7 dpo je dost brzy ....
@monikavitezslav já tam vidím čárku mimochodem...
@monikavitezslav já ji vidím taky 😉 🙂
@snazimese2015 ano, bývá to tak...já jsem teď necelé 2 měsíce bez práce a od 1.10. jsem měla nastupovat...tak jsem vyšla s pravdou na povrch a nakonec jsme se domluvily, že nenastoupím, protože bych stejně šla brzy na nemocenskou (doktor mně řekl minule, že další těhu bude na rizikovce)...
@monikavitezslav a já ji vidím taky 😉
Někdo tady včera psal ze to může být jen kontrolní po zaschnuti každého testu tak já nevím:_(
@monikavitezslav to je brzooo já dnes asi 8 dpo včera večer duch ráno nic,ale ještě máme čas 🙂 dojela jsem si do.lék.max ted tak zkusim Maxe ještě
@monikavitezslav Jsem tady tichý pozorovatel, ale nedá mi to nenapsat. Také dušíka na tvé fotce vidím, ještě zřetelněji je vidět u tvé KZ. Jsi teprve 7 DPO, takže je ještě velmi brzy. Každý má hodnotu HCG jinou, takže bych flintu do žita neházela. Já jsem u druhého těhotenství také testovala (první bylo nečekané a zjistila jsem ho až nějak v 6tt) a v den vynechané menstruace jsem teprve měla slabého ducha a pomaličku sílil, dnes je z něz skoro 2 letý kluk. Tkže nic nevzdávej ale ani se zbytečně nestresuj 😉
@cacenka_d ne, pokud jsem prosvítila jakýkoli test, který byl použitý a nebyla jsem těhotná, tak byla vidět pouze ta testovací (ta, která se vybarví když test použiješ), pokud jsem těhotná byla, tak najednou vylezla i ta druhá, která potvrzuje těhotenství, i když za světla byla sotva vidět. Poznámka na okraj, musí se to dělat pouze u suchého testu, pokud je ten test ještě mokrý tak se to také neukáže. Takže počkat pár hodin až úplně uschne a pak teprve prosvítit.
@monikavitezslav vem baterku, nebo jakékoli světlo a prosviť to skrze, jakobys chtěla prosvítit diapozitiv, pokud je pozitivní tak ti vyleze, pokud je to ryska tak se to ztratí. Nemůže se to zabarvit pokud tam není hcg....
@babbota @monikavitezslav @cacenka_d @snazimese2015 Další možnost je použít ovulační test, pokud ho použijete a budete mít pozitivní, nebo skoro, tak je to jasné, protože proč by jinak byl, když teď nemáte ovu že? 😀 opět vlastní zkušenost, mě to totiž ovu test ukázal o dva dny dříve než těhotenský a v den kdy se mi podařilo prosvítit těhu test a najít tam // byl ovu test už úplně pozitivní 😀 😀 😀 😀
Můj muž mi tvrdí ze na fotkach nic nevidí ale na testu jo ale taky má strach aby ti nebyla jen ryska
@miranell to jsem právě někde taky četla proto jsem zkoušela i ovu 😀

@miranell jo podsvitila jsem je a jdou vidět oboje