Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj holky ms zatím nic,prsa boli stále i krize spodek,test jsem ráno nedělala,až teď a slabota,tak apis počítám s ms
@milujicimamina ukaz testik Jan s ms stale nic. Dale jsem netestila
@monikavitezslav teď nejsme doma,ale nestojí to za řeč,počítám s ms zkrátka
@milujicimamina a key ma prijit?
@majaaa82 udelej si jeste nejaky test jestli tam carka bude ja testovala s mamatestem 1den pred ms a mela fakt peknou carku byla jsem nadsena a nemohla tomu verit udelala jsem si hned dalsi testy ale ty byli negativni..:( ms mela dojit v pondeli a nedosla ale testy az na ten jeden prvni jsou negativni..:( moc drzim palecky aby to nebylo falesne pozitivni
Holky, je tu někdo, kdo má zkušenost s těhotenským testem Pepino?? Háže duchy, nebo je v pohodě??
Mě má dojít dnes,nejpozději v neděli asi tak,
@monikavitezslav ale prsa me prrsranou bolet den než dojde a zatím bolí,a hodně tak už nevím
Cipek uzavřený je hrozne vysoko mi přijde,a mám bílý výtok,vím ze to nic neznamená ale tak snad ještě naděje je,rano zkuaim ještě test 🙄
@padly_andel myslím, že nedorazí 😉
@padly_andel to už nedorazí 🙂
@vapka
@milujicimamina Kéžby! Ráno zkusím další, připadám si jak blázen a manža se mi směje 😀
@padly_andel úplně tě chápu,mě to máte na tom kraane duchy a na max včera nic
@padly_andel brzy ho přejde humor 😉
@vapka 😀 😀
@padly_andel Kolikátý DPO jsi testovala ?
@milujicimamina Já mám Mamatest a tenhle Lifelight, v lékárně mi řekly, že je to jtejný, Mamatest neměly. Tak zatím to vypadá stejně, tak se modlím aby fakt nedorazila.
@vapka Jo to jsem mu taky říkala, prej se těší 😀 Doufám že se sejdeme v termínu porodu červen 🙂

@vapka Mno, jsem dnes 10 DPO (dle ovu testů), tak ono je možná jen ještě brzo... 😀