Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky já dnes 26 DC a na testu zas toto,už mela ms dojít včera,odpoledne zajedu pro jiné testy
@pekkaa dekuju za podporu, to moc rada ctu. 😉
@romelia ja volala uz tenhle tyden prave ((35 DC), protoze porad nic a prvni meskani, cyklus jako hodinky 28. A sestra me uklidnila, ze pokud je chtene,mam vyckat a testovat 14 dni a pak pripadne prijit, ze muzu mit nizkou hladinu HCG a ze se to ukaze a pripadne vystupnuje. Proto nemuzu pochopit holky, co testuji jeste pred MS, chapu, ze se tesi, ale ja bych se tim zbytecne stresovala.
@milujicimamina je tam 🙂 je to duch, ale je 🙂 takže ted jen vydržet 🙂 gratuluji moc 🙂
@berut to je jasný ta hladina HCG muže byt u každého jina a jinak ukazovat. Já zkusila testovat 2x před menstruací a pak jsem řekla, že to nemá smysl. tentokrat jsem čekala a poprvé testovala 27.den ale odpoledne a tam byl duch a ted podruhé 30.den 🙂 takže asi staci když k doktorovi vyrazím později on ted asi taky moc nezjistí. Jedině odběr krve jsem myslela.
@romelia Presne tak. Je mi jasny, ze kazda jsme jina, ale kdyz nic ani tyden po, zacalo me to uz znervoznovat. Ted urcite odber krve a pripadne utz, kde uvidi, jestli v deloze je vacek nebo ne. Jinak holky psaly, ze az nekdy 8tt je neco videt+slyset. No ja teda podle vypoctu bych Mela pristi tyden byt pripadne v 7tt, tak uvidime.. Jestli teda tam neco je, jestli to nejsou vidiny nebo duchove.. Ale verim, ze se nam to nezda 😎
@kuratkol kolik jsi ty dc
@milujicimamina 11. DPO, 26. DC
@majaaa82 ty už nejsou falešné,to moje ano ☹
@milujicimamina Neházej ještě flintu do žita 🙂
@majaaa82
@milujicimamina
holky, neházejte flintu do žita obě dvě...@majaaa82, já jsem měla takovýto test první den testování (26DC) a pak naštěstí sílil....a Tobě zesílil od včerejška, takže věř, že tomu tak bude i dál...držím palečky 😉
@milujicimamina - vypadá to nadějně, zkus ještě koupit jiný test, tady je možná jen zle nanesené barvivo, ale je růžové...držím palečky 😉
@milujicimamina no ted nevim co ti na to rict,ja myslim,ze by uz mel silit,proc si nekoupis ten digitalni nebo zajdi na krev.Porad se takto stresovat neni to zbytecny??
@marycz já jsem dělala ten dr max,ale raky něčím zda nebyl špatný mel v sobě duliky a byl růžový než uschnul
@dubnacek digi jw 25 tká ne? Když mám pidi na desítce těžko bude pozitivní🙂
@dubnacek zítra zkuaim ještě ráno,
@milujicimamina ahoy urcite tehu jsi. Jan of vcerejska desny napeti v prsach a ms stale nikde a ani naznak ze by mela zitra dorazit.
@monikavitezslav nedělala jsi testik?
@milujicimamina nne uz se vsech testu bojim! Dneska jdu na noční dvanáctku tak uvidime zda mrcha prijde.

@berut to je fakt uz hezka carka. Taky jsem takovou mela na zacatku😉