Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@feelin gratuluji 🙂
@bajunka
@tynulkaxix
Ahojte holky, hlásíme se z dnešní kontroly, která dopadla výborně, máme 7,1mm, srdíčko nám tluče a odpovídáme 6tt+3 i dle MS i dle UTZ...další kontrola až 30.11. (v 13tt) na lačno a s močí, dostanem i průkazku...dostali jsme žádanku na genetiku do Zlína, máme se už objednat
Udělala bych test ještě z ranní moči 🙂 ale vidět je ! 😅
@marycz Ahojkytak to je ssuper. Moc gratuluji🙂 ať je všechno v pořádku i nadale🙂
Díky holky, tak krásně se to poslouchá 🙂 Zatím se potichu raduji 🙂 🙂
holky vyšel mi pozitivní test ale zatím na sobě nic necítím a to ve středu jdu k doktorovi.Co si myslíte ?
Tak z ranní moči nebyla čárka nějak výrazná. O něco víc, než včera odpoledne (viz foto), ale nijak extrémně nezasílila 😒
@zuzinka2323 jeste je brzy,abys neco citila...v klidu, prijde to pozdeji
v kolika tydnech se neco citi?ja jsem tak v 7tydnu.
@berut Ahoj 🙂 moc jsem tu teď nebyla...jak ti vše pokračuje? testovala jsi se ještě? 🙂
@zuzinka2323 Některé ženy necítí nic až do pohybů miminka, no a některé blijí aniž by měly ještě pozitivní test, jestli nic necítíš, tak patříš k těm šťastnějším, buď ráda, 😉
@zuzinka2323 Ahojky, taky vubec nic necitim. Je mi dobre, jen jsem unavena. Jsem v sestem tydnu. Kamosky mi rikaly, ze to teprve prijde... 😉)
@zuzinka2323 Ahoj, mě teda bylo blbě už cca od 4.týdne kdy jsem o těhotenství ještě nevěděla a přešli mě až kolem 4 měsíce. Ale pokud ti je dobře tak buď ráda, nevolnosti nemá každá. 😉 A oni možná ještě dorazí. 😀
@cocochanel85 Ahoj. No zítra večer jdu k mudr, takže to bude buď..anebo.. 😒 Naposledy jsem testovala minulou středu, potom, co nic neviděl na utz a jelikož mi z krve druhý den potvrdili začátek těhu, už sem testíkama netestovala. Nevydržela sem to a v pátek ráno si zašla na krev (jako samoplátce, pro svůj klid). Výsledek opět pozitivní s hodnotou 754,5 --> víc jak dvakrát tolik, co ve středu večer. Nechci si nic namlouvat, ale doufám, že k ovu tedy došlo později a že zítra už něco bude vidět na utz. 😅 Jinak se citím dobře, resp pořád stejně jako předtím a jsem den ode dne nervoznější, aby mi prosperující těhu potvrdil..
@marycz snad ano 🙂
Ahoj holky mohu se k vám otočit s otázkou trochu mimo. I když k těhu. Cca před 14 dny jsem se probudila s bolest a tlakem v prsou, které dosud nepolevily. Dle manžela i trochu "zmohutněli" 😀 , před 4 dny jsem dostala klasicky MS a brala jsem HA. Nikdy jsem takto citlivá prsa neměla. Myslíte, že to může být k těhu?
Prášky beru pravidelně, jen v srpnu jsem měla zažívací potíže, ale i po nich jsem MS klasicky dostala.

@feelin krásná dálnice, gratuluji 😀