Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@milujicimamina nevěš hlavu, četla jsem v mnoha diskuzích, ženy mívájící hnědý výtok rovná se těhúú🙂... moc vám to přeji a jsem zvědavá, Bára
@cicolka1984 gratuluji a muzu se zeptat kolikaty dpo ti vysel test? Koukla jsem do diskuze a meli jsme stejne ms.ja mela ale pozde ovu jestli vubec byla a ms mam nepravidelne tak nechci testovat zbytecne dopředu a hledat duchy
@cicolka1984 parada, gratuluji ; -) dle UTZ nebo krve?
@cicolka1984 gratuluji 😉
Falesne jsem je take nikdy nemela. A uz jsem jich delala mraky...gratuluju
Dle ultrazvuku
@cicolka1984 to uz bylo vazne takto brzy neco videt? to jsi musela mit ovulaci hodne brzy 🙂 a kdy jdes znovu? 🙂
Příští týden byla tam jen malinkata tečka
@eviccka23 krásné sílí gratuluji 🙂
@milujicimamina kam mizis??
@juliemichal vidím to, ale nevím jestli to není vada testu. Nemáš nějaký jiný test?
@valeri10 no já mám jen ty one stepy ☹ dr maxy jsem už spotřebovala ☹ taky uvažuji zda to není jen vada testu... vím,že u pepina jsou ty čárky tak daleko od sebe,ale nevím zda i u tady u one stepu to tak má být ☹
@juliemichal tak třeba někdo odpoví kdo má zkušenost. Jinak zkus zítra ráno další
@valeri10 možná se fakt někdo najde,kdo ví 🙂 ale asi ráno si nemám zkoušet one step test co? ☹ asi jsou nespolehlivé ach jo ☹
@juliemichal hele já nevím. Mohl to být jeden vadný kus, ale třeba taky ne. Klidně bych ho znovu zítra zkusila a na víkend si koupila ještě jinej 🙂
@valeri10 dobře děkuji uvidíme buď zítra vyzkouším anebo si počkám na ms a pokud nedojde tak si udělám testík 🙂
@juliemichal ano mají být tak jak u pepino trošku posunuté k okraji 🙂
@milujicimamina děkuji,nemám právě ani letáček nic 😀 ale na 11DPO taky pidi dušík nebo co to je je strašně málo ☹ za 4 dny by měla dojít ms tak uvidíme zda dojde anebo ne... a jak jsi na tom ty sluníčko?
@juliemichal uvidíš já už nic nepíšu 😀 ms nic zatím
@milujicimamina tak to je dobře,tak se možná ani nerozjede 🙂 no udělala jsem si druhý testík a zase nějaký náznak tam je,ale nevím nevím mno 😀
@juliemichal tak to vypadá dobře 🙂 já jsem ho kdysi měla taky právě,a zkoumala jsem ostatním ty testy a měli ty čárky tak daleko od sebe taky 🙂
@milujicimamina snad ano 😀 dám to zase na zeď a jukneš se ju? 😀
@juliemichal Ahojky,lituji,ale já tam nic nevidím.
A pokud myslíš tu ŠIKMOU čárku u zakončení testovacího pole (nebo začátku testovacího pole), tak tam ten proužek být nemá.Taky jsem měla jeden takový "nepovedený" test,kdy barva vylízala z pod proužku odkud vzlíná po namočení.
@dasa.77 Ahojky ano přesně tak myslím tamto,proto nechápu co to je,ale asi vadný test.bych jsem se nedivila 🙂 už vím,že si one stepy kupovat nebudu 😀
@juliemichal Já si vždycky kupovala tady ty testy a vždy mi ukazovali dobře
@cicolka1984 děkuji 🙂 ještě mám 4 testy tak uvidíme zda se něco s toho vyklube..

Tak těhotenství potvrzený 😊