Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@cicolka1984 děkuji 🙂
@juliemichal ale jasně že Ti to přeji 😀 Dokud se nedostaví menstruace,tak vždy je nějaká naděje 😎
a výjimečně i tak
@dasa.77 já vím,já to i tobě moc přeji 🙂 a máš pravdu dokud se ms nedostaví tak stále nějaká šance určitě je 🙂 ale dnešní test negativní,nevadí pojedeme dál 🙂 jednou se určitě zadaří 🙂 a jak jsi na tom ty? 🙂
@juliemichal ahoj fakt ani dušínek nic? 😔
@milujicimamina ahojky vůbec nic ☹ koupila jsem si včera pepino a vůbec nic tam není ☹ ale nevím zda jsem dnes 12 či 11 nebo 10DPO nevím za jak dlouho po pozitiv. ovu testu nastane ovulace ☹ ale graf mi to vyznačil na druhý den po pozitiv. testu takže jsem 12DPO a nic ☹ nevadí,pojedeme dál 🙂 a jak jsi na tom ty? 🙂
@juliemichal já stále nic,27dc a nic ale začínají mě bolet mírně kříže a od včera mám migrenu 😒 ted jsem přidala woman secret ,nevím asi z toho nakonec nic nebude ale meškám třetí den no
@milujicimamina já si myslím,že asi s toho určitě něco bude 🙂 mě nějak bolí podbříšek,docela dost toto před ms neznám.poznám na sobě,že mi ms dojde jen tak,že mě 3 dny před ms hodně bolí hlava a toho jsem se ještě nedočkala ☹ tak vážně netuším ☹ čípek mám tvrdý,docela dlouhý a zaoublený,tak to asi svědčí,že ms dojde mno.. tobě to moc přeji aby jsi byla těhulka a určitě to vyšlo 🙂
@juliemichal ten čípek má být jaký před ms?No mám pocit že přestávají bolet prsa takže ...
@milujicimamina tak to abych ti pravdu řekla tak vůbec netuším jaký má být před ms ☹ ale já poslední dobou jak si zavádím utroš pozoruji ten čípek tak jak jsem ti ho popsala 😀 a bolest toho podbříška je taky nějaká divná,to jsem fakt před ms neměla.nevím zda za to nemůže inofolic
@juliemichal tak s tím zkušenosti nemám,já vyčetla že se má zkracovat čipek před ms až uplně zanikne tak kdo ví 😀
@milujicimamina přesně tak,kdo ví jak to je 😀 ale zajímavé je jedna věc jak jsem chodila k min. gynekologovi tak on mi říkal,že podle čípku jsem těhotná a podle UTZ ne,a nakonec jsem těhu nebyla... takže já mám asi ten čípek všelijaký a asi i jaký má být v těhu ho někdy mám,kdo ví... takže u mě vlastně asi ani nepoznám podle čípku zda bych v tom byla anebo ne...
@juliemichal jojo vyčetla jsem že je to poměrně nespolehlivá metoda a to že hlavně se musí sledovat každý den několikrát denně,a po nějakou dobu řádu měsícu,a to mi přijde už moc i na mě 😀
@juliemichal ale zase potom se prý pozná ovulace i těhotenství jasně bez testu 🙂
@milujicimamina no já od dalšího cyklus kašlu jak na ovu testy,tak i na měření BT a tak i na pozorování čípku,půjdeme do toho IUI tak bych jsem se zbytečně rozčilovala 😀 takže bez žádného pozorování,co jenom budu dělat tak to budu pít inofolic a manžel bude brát vitamín E na lepší spermie,ale možná ještě do toho od 1DC budu pít kontryhelový čaj 😀 ale jinak potom na vše kašlu a kdy budu testovat?to asi budu testovat 14 dnů po IUI,dřív ani ťuk.. snad toto vše vydržím a budu překvapená s pozitivního výsledku 🙂
@juliemichal už ti to moc přeju po takové době vždyt to ej na zbláznění,pak se každý divý že se pozorujem ale taková doba,většinou to napíšou ty co otěhotní hned 😒 a nechápou tohle
@milujicimamina děkuji moc jsi moc hodná.a ano máš pravdu je už to na zbláznění ☹ já tobě taky strašně moc přeji aby to konečně vyšlo,aspoň jedné s nás konečně ☹
@milujicimamina
@juliemichal holky vždyť to ještě není ztracené. někomu ukáže test dvě // až klidně 14 dnů po zmeškané ms. Dokud ta mrcha nepřijde tak je pořád šance.
@valeri10 to máš pravdu 🙂 ale já už tomu nevěřím,ale vůbec nevadí 🙂 pojedeme dál 🙂 už fakt v to nedoufám,že by se něco na testíku mohlo ukázat 🙂 do Vánoc je ještě času dost 🙂
Woman secret ten mi takového ruzoveho nikdy neudělal
se dívám tady nejde ani nic vidět ten muj foták nestojí za nic .-)
@milujicimamina a ve skutečnosti tam něco vidíš?
@alejla já malinko vidím kolik jsi dc?
holky já se bojím i vyčurat 😀 že dojde 😀
🙂 úplne rozumím, jsem 12dc, tak z toho asi nic nebude... Musím počkat, akorat se to neda vydržet :D
@alejla 12dpo? a kolik dní do ms?já už právě meškám třetí den a na testu stále jen duchové 😒

Tak snad to vyjde